Liv

Her er en mer god grunn til å gå bort fra de sukkerholdige drikkene

Her er en mer god grunn til å gå bort fra de sukkerholdige drikkene


Hva drikker du akkurat nå?

Hvis det er en søtet drikk, vil du kanskje tenke to ganger før du tar en annen slurk.

En ny rapport presentert til American Heart Association avslører det folk som drikker 24 gram eller mer av en sukkerholdig drikke hver dag, har to ganger risikoen for å dø av hjertesykdom enn folk som drikker mindre enn en unse per dag.

Faktisk, sier forskere, det er en høyere risiko for at de vil dø av alle årsaker, inkludert andre kardiovaskulære problemer.

Men her er en interessant vri: Studien, som fokuserte på voksne over 45 år, fant ikke den samme forbindelsen mellom sukkerholdige matvarer og økt risiko for død.

Forskere sier at søte drikker inneholder få eller ingen næringsstoffer, slik at kroppen unngås med sukker som må metaboliseres. Sukkerholdig mat, derimot, inneholder ofte også fett eller proteiner som gjør det lettere for kroppen å behandle en tilstrømning av sukker.

Dette er absolutt ikke den første studien som kobler brus og andre sukker-søte drikker til helseproblemer. Det har også vært assosiert med depresjon, diabetes, gikt, Alzheimers sykdom og fedme.

Gå bort fra soda

Ved å kutte tilbake på sukkerholdige drikker eller gi dem opp sammen betyr det ikke en levetid på kjedelig vann fra springen eller dehydrering.

  • Få deg et Sodastream og nyt all den fersken din favoritt brus med med ingen sukker.
  • Iced eller varm, grønn te er et godt alternativ til søtsaker.
  • Hvis det er koffein-buzz du er ute etter, prøv denne DIY Starbucks-drinken rett i kjøkkenet ditt (bare utelat sukkeret).
  • Blended frukt og grønnsaker er en god måte å sparke sukkervanen og få litt ekstra ernæring samtidig.

Det kan være vanskelig å gi opp brus hvis alle rundt deg er guzzling det. I stedet for å gi fristelser, følg dem rundt og samle de tomme boksene for å få noen penger.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun drikker unsweet tea mens hun skriver. Hold sitronen, takk.

Skrive Inn Din Kommentar