Penger

Denne fyren gjør $ 1380 i måneden Leie ut en bakgårdstelt på Airbnb

Denne fyren gjør $ 1380 i måneden Leie ut en bakgårdstelt på Airbnb

Alle vet Silicon Valley er et dyrt sted å bo. Lei en to-roms leilighet vil sette deg tilbake et gjennomsnitt på $ 2900 per måned!

Men en mann leier ut et mer rimelig, innovativt rom: et telt i foreldrenes bakgård. Og det hjelper ham med å tjene massevis av penger.

Leie ut en bankgårdstelt

John Potter satte opp en ni-syv-fots, fire person telt i foreldrenes bakgård i Mountain View, California, bare en blokk fra Googles hovedkvarter, og oppført den på Airbnb.

Ideen var opprinnelig bare en vits, Potter fortalte ABC News, men han ble snart oversvømmet med svar. Minst halvparten av menneskene som kontaktet ham, er fagfolk fra industrien som flytter til området og ser etter mer permanente boliger, eller de som er i byen for teknisk virksomhet.

Potter opprinnelig oppført teltet for bare $ 20 per natt, deretter hevet prisen til $ 31, og deretter $ 46. Leietakere kan ta en dusj en gang om dagen og spise inne hvis de velger å. Det er en queen-size airbed i teltet og en hengekøye for de som foretrekker å sove ute. Utleie inkluderer tilgang til familiens Wifi og en forlengelseskabel for ladingelektronikk.

På grunn av det overveldende antall svar han mottok og hans fars dårlige helse, har Potter midlertidig tatt ned noteringen, men han planlegger å sette den på nytt på Airbnb snart. Men han er ikke den eneste bedrivende Airbnb-verten som innløser på teltplass.

Kan du virkelig leie ut bakgården din?

Se på Airbnb, og du vil se mange verter som tilbyr tenting alternativer. Mange av disse vertene bor i California, sannsynligvis på grunn av det gunstige klimaet, men du finner alternativer tilgjengelig over hele verden.

Hvis du har plass til telt i hagen din, bør du vurdere å leie ut det på Airbnb eller andre steder for å få litt ekstra inntekt. Hvis du også har et rom å leie i huset ditt, enda bedre.

Selvfølgelig må du kontrollere alle regler og regler i ditt område, og sørg for at denne typen korttidsleie er lovlig. Du ønsker ikke å drive avoul av loven og må hoste opp dine hardt opptjente hosting kontanter for å betale bøter og juridiske avgifter.

Og sørg for å holde sikkerhet i tankene når som helst du invitere fremmede til ditt hjem (eller bakgården).

Her er noen muligheter for å starte din egen bakgård utleie:

Hvis du bare har litt utendørs plass

Ha litt land på et naturskjønt sted - eller bare en bakgård? Vurder å leie ut et sted for folk å kaste et telt, som en California-vert gjør.

Oppføringen tilbyr et sted å kaste et telt på en "minimalistisk homestead" i Big Sur for $ 30 per natt. Gjestene må ta med eget telt, sengetøy og sengetøy, så det er minimal vedlikehold for verten.

Hvis du har en telt til leie

Hvis du ønsker å tilby et litt mer oppskalert alternativ, vurdere å telle et telt for dine gjester.

En Berkeley-kvinne annonserer sitt gjestegårdstelt som "det perfekte stoppestedet for utendørs reisende." Dette teltet koster 28 dollar per natt og har airbed, flanelark, varme tepper, et dyner, håndklær og en batteridrevet lantern.

Gjestene kan bruke husets kjøkken, Wifi, kabel-TV og mer, samt vaskerom eller leie en sykkel for en liten avgift. Den ukentlige leieprisen er $ 180, med et minimum på fire dager og et maksimalt opphold på 10 dager, selv om hun tillater noen få unntak.

Og gjester behøver ikke å gå hele veien inn i huset for nattetidbransjen siden, "En kammerpotte for tisse er gitt slik at du ikke trenger å gå til huset om natten."

Hvis du kan opprette en "Glamping" -oppsett

Hvis du har en virkelig spesiell plass å dele med folk, du kan lade litt mer for en fullverdig "glamping" ("glamorøs camping") opplevelse.

I redwoods nær Healdsburg, California, lar en Airbnb-vert folk leie "lufttelt" for $ 118 per natt. Disse spesielle fjellklatretentene abbor i 200 fots høye trær og tilbyr en enestående opplevelse på natten, komplett med soveposer, puter og lommelykter i teltene, samt varme dusjer og fulle toaletter under.

Hvis du allerede driver en gjestfrihetsvirksomhet

Hvis du allerede leier ut innendørs plass på Airbnb, vurdere å tilby ekstra utendørs plass for bobiler.

En South Lake Tahoe Airbnb-oppføring lar folk leir i bakgården til Euro-stil gjestehuset for $ 39 per natt. Gjestehuset gir plass til telt og vil gi gjestene en madrass. Hvis du ikke har et telt, er du velkommen til å sove på hagemøbler, men du må vente til andre gjesterombrukerne har gått inn for natten.

Den ukentlige prisen er $ 120, og månedlig er $ 325. Backyard gjester har "sparsommelig bruk" av fellesrom, inkludert bad, kjøkken og stue, men oppfordres til å holde seg ute så mye som mulig.

Din sving: Vil du leie utrommet ditt på Airbnb?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjort. Tross alt er han på vår favorittmynt.

Skrive Inn Din Kommentar