Penger

Slik legger du til budsjett for foreldreferie: One Blogger's Maternity Savings Plan

Slik legger du til budsjett for foreldreferie: One Blogger's Maternity Savings Plan

Venter barn? Hvis du skal ta foreldrepermisjon, må du sørge for at du har planlagt fremover.

I USA., barselsorlov og foreldreorlov er ofte ubetalt. Avhengig av jobben din, vil du sannsynligvis kunne ta litt tid vekk fra arbeidet til å ta vare på den nye babyen din, men med mindre du jobber hos Netflix eller et annet teknologibedrift, vil lønnene dine sannsynligvis ikke rulle i døren for en lang tidsperiode. For det meste er du alene.

At inntektsgapet kan være skummelt, men noen økonomisk planlegging kan gjøre overgangen enklere.

Kim Tran av bloggen Becoming Everything forventer en liten en i høst, og hun delte nylig sin plan for Overlevende barselsorlov uten store økonomiske fretting.

Planlegging + Lagring = Fred i sinnet

Tran forklarer at hennes barselsorlov er for det meste ubetalt. Oppbevaringsfrister og kortsiktig funksjonshemming dekker en del av hennes faste inntekt, men hennes hjemlønn vil være langt fra det beløpet hun normalt bruker for å opprettholde budsjettet.

Ved å lære av graviditeten begynte Tran å justere sin spareplan. Hvor hun vanligvis ville gjøre en dobbel betaling på hennes studielån, blir hun nedskalert til å gjøre minimumsbetalingen.

Det "ekstra" $ 335 i hennes konto? Det går ikke til barns behov ennå - det sitter i besparelser til hun trenger det for å gjøre opp forskjellen i inntektene hennes under barselsorloven. Tran vil sitte bort $ 2000 før hennes forfallsdato i november fra denne justeringen alene.

Det er også litt estimering i hennes spareplan. Tran bygger ikke bare tallene hennes på de bare minimumsregningene - hun forventer også at familiens bruksregninger øker. Tran forventer en økning i bruksregningen i løpet av den kommende vinteren, og hun forventer også at bruken øker.

Tenk på det: Å være hjemme hver dag med en ny baby om vinteren? Legg til i en jevn strøm av besøkende familie? Ja, de regningene kommer til å gå opp.

Ved å forutse økningen i regningsregningen, kan Tran bedre lagre og planlegge økonomisk komfort hele vinteren.

Besøk Bli alt å studere Tran hele maternity sparing plan.

Din sving: Har du nylig tatt foreldreorlov? Hvordan forberedte du deg på endringen i familiens økonomi?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar