Penger

15 Super fleksible jobber for militære ektefeller

15 Super fleksible jobber for militære ektefeller


Militære ektefeller har flere karriereutfordringer enn den gjennomsnittlige personen.

Du tar vare på flere matlagings- og rengjøringsoppgaver, mens den bedre halvdelen jobber med lange timer. Hvis du har barn, betyr implementering at du tjener som enslig forelder for lange tidspunkter.

Og på toppen av de fysiske og følelsesmessige oppgaver hjemme, er det alltid regninger som må betales.

Å måtte flytte noen få år for din ektefelles nye oppgave, kan kaste av karriereoppgang og gjøre ditt CV se rystende, i beste fall.

Men hvor det er en vilje (og i militære familier, der alltid er), det er en måte.

Militære ektefeller kan skape egne karrierer som tilfredsstiller både budsjettet og sjelen. Det handler bare om å finne ut hva som fungerer best.

La oss ta en titt på noen vellykkede militære ektefelle jobber.

Pro Tips fra militære ektefeller

Tara Glenn, som tidligere hadde tjent - og møtte sin mann - i Navy, reiser nå sine fire barn i Georgia.

Hun hadde det vanskelig å finne en jobb som ville imøtekomme hennes graviditet og nødvendig omsorg for sitt yngste barn.

baking kom lett til Glenn. Hun undersøkte matlagslovgivningen i Georgia og fant at hun ikke ville trenge å bruke mye for å komme i gang.

"Tillatelsen var ikke dyrt og de fleste ingrediensene vi allerede hadde," sier hun. "Jeg kjøpte nye muffinspanner, skjønt!"

Hun begynte å selge på det lokale bøndemarkedet med en lånt baldakin, bord og stoler. Hun kjøpte til slutt sin egen booth utstyr når hun innså at det var interesse for hennes bakevarer.

Sammen med hennes ukentlige stakk på bondens marked, fant Glenn kunder gjennom hennes barneskole, hennes militære naboer og Facebook. Hun satte et mål for å kunne betale månedlig undervisning på hennes barns skole med sitt bakervinster.

"Vi spesialiserte oss på muffins og brød, hadde spesialiserte smaker av begge og brukte økologiske ingredienser," forklarer hun.

I en god måned i fjor, ville hun selge rundt $ 700 til $ 800 verdt av bakt varer, som forlot henne med $ 500 til $ 600 i fortjeneste.

"Hold et åpent sinn når det gjelder sysselsetting," sier Glenn. Bortsett fra hennes militære tjeneste, jobbet hun som skolefotograf, bensinstasjonsleder og kasserer gjennom årene.

"Det er vanskelig å flytte fra fellesskap til samfunn og starte om igjen hvert par år, men vi er motstandsdyktige og arbeidsgivere begynner å legge merke til."

Hårstylist Caitlin Deigels Navy ekteskap har tatt henne fra New England til California og tilbake.

Mens hun jobbet med sin økonomistyringsgrad ved University of California Santa Cruz, husket hun hvor mye hun likte frivillig arbeid og ga hårklipp på et hjemløst lyst hjem.

Men det var vanskelig å gå på skole, jobbe deltid som stylist, og få tid til å frivillig.

Da hun spilte opp sin grad, utviklet hun Social Worth - en nettbasert plattform for å koble hårsalonger med overgangsboliger for å gi gratis frisyrer til de hjemløse.

"Det er en lykkelig tilfeldighet at virksomheten jeg vil kjøre par godt med militært liv," sier Deigel.

"Så lenge jeg lykkes i Connecticut / Rhode Island-området der vi lever nå, kan jeg flytte virksomheten og vokse den i et nytt område når vi må flytte igjen."

Deigel må opprette nye nettverkstilkoblinger og skaffe seg lokale forretnings lisenser, men hennes personlige anställning vil være relativt enkel å vedlikeholde.

Hun vet å ta virksomheten hennes ett steg om gangen, spesielt når hun har ekstra ansvar hjemme på grunn av mannens oppdrag.

"Nøkkelen til suksess og effektivitet - enten det er i næringslivet, militært liv eller sivil liv - er tilpasningsevne," forklarer hun.

Så hva slags karriere kan du bygge som du også tjener som en militær ektefelle? Her er noen ideer:

Hvis du er god med ord, bør du vurdere:

1. Korrekturlesning

Hvis du kan ta en skrivefeil raskere enn noen, bør du vurdere å jobbe som korrekturleser.

Du kan til og med korrekturlese transkripsjoner, som rettssaker eller medisinsk diktat, på veien. Bruk bare en iPad, kan du gjøre omtrent $ 17 per time.

2. Social Media Management

Gjør de perfekte tweets for en lokal bedrift for å lage anstendig penger på egen plan.

Sosiale medier ledere fokuserer på Twitter, Facebook, Instagram kontoer og mer vanligvis tjene i det minste $ 500 per måned per klient.

3. Transskribere

Raske, nøyaktige maskinskrivere kan gjøre $ 15 til $ 25 per time som transcriptionists.

I likhet med korrekturlesning, forvent å levere transkripsjonsoppgaver innen få dager - eller til og med timer - for å motta dem.

Hvis du er et nummer, så prøv:

4. Selge klær på eBay

Gjøre gode gode kjøp hoppe på deg fra butikkstativ? Kan du få de beste samleobjektene, videospillene eller designelementene fra gangene unna?

Kjøp svært ønskede varer til lave kostnader og videreselg dem til høyeste budgiver på eBay. Det kan ta litt tid å bestemme din selger "søte spot", og du trenger et sted å lagre varer til de selger.

Men når det gjelder fleksibelt arbeid, er det vanskelig å slå selger på nettet.

5. Bokføring

Du trenger ikke å være en CPA for å være en bokholder. Du trenger ikke engang å være i samme by som dine kunder!

Det er få kostnader ved å sette opp en bokføring, og du kan tjene $ 60 en time for å spore kunder online.

6. Selge brukte bøker

Det er mange steder å selge brukte bøker. Har du kunnskapen om å finne ut hvilke som vil tjene deg med det høyeste overskuddet?

Vår grunnlegger, Kyle Taylor, gjorde en gang $ 750 på en måned som selger brukte bøker på nettet. Bare sørg for å ha en solid bokhylle hendig for å lagre din beholdning!

Hvis du liker å jobbe med hendene, tenk på:

7. Selge bakte varer

Hytte mat lover varierer fra stat, så det kan ta tid å få justert når du flytter.

Men bygg en fan base på sosiale medier, og du vil ha sultne kunder som liner opp for spesialbaktene dine.

8. Gjør klærendringer

Sett dine sykompetanse på jobb, og gi endringstjenester til naboer og venner.

Hvis du er erfaren og rask på å sy, kan du gjøre $ 20 til $ 30 per time.

9. Testing strikkeoppskrifter

Ja, bedrifter betaler strikkere for å teste mønstre og produkter. Betalingen varierer (enkelte programmer betaler kun i produkt), men strikkentusiaster vil glede seg over denne siden.

Mens du er i det, hvorfor ikke tenk på å selge dine egne mønstre?

10. Gjør kalligrafi

Fikk du stor penmanship? Her er en mulighet til å tjene.

Din artistry på bryllup invitasjon konvolutter, fødsel kunngjøringer eller gaveartikler kan være svært ettertraktet i ditt samfunn.

Topptids kalligrafene tjener $ 50 000 i året, og med en solid online tilstedeværelse, vil det være enkelt å ta jobben din til neste stasjon.

Hvis du liker å jobbe med andre, kan du kanskje:

11. Ta kundeserviceanrop

Hvis du har en teknisk bakgrunn, kan du få $ 9 til $ 12 i timen å ta samtaler som en Apple At Home-rådgiver.

Ulike andre selskaper tilbyr eksterne kundeservicejobber, men sørg for at du har en rolig plass til å jobbe i mens du er på jobb!

12. Bli en virtuell assistent

Hvis du ikke vil bruke alle dag på telefonen, bør du vurdere å jobbe som en virtuell assistent.

VA-roller varierer avhengig av hvem som ringer på bildene, men oppgaver kan inkludere kuratorisk innhold for sosiale medier og nyhetsbrev, svare på e-post eller formatering av blogginnlegg. Betalingen varierer fra $ 20 til $ 60 per time.

13. Tilbyr veiledningssessioner

Fra barn til voksne er veiledningstjenester alltid etterspurt.

Arbeid med hjemmeleverte studenter på emner som foreldrene ikke er trygge på. tilbyr etterskole økter i studenthjemmet eller på biblioteket; eller jobbe med en veileder for å være vert for SAT prep-klasser.

Private veiledere kan forvente å tjene $ 13 til $ 20 per time.

14. Ta vare på kjæledyr

Å ha et kjæledyr når du er i militæret kan være vanskelig. Registrer deg for å være en kjæledyr sitter gjennom en tjeneste som DogVacay for å gjøre livet litt lettere for dine kolleger.

Hundene vil hjelpe deg med å nå Fitbit-målet ditt, og katter vil ... vel, de blir bare katter.

15. Ta familieportretter

Hvis du ikke kan stoppe nerding over din nye DSLR, sett den til jobb.

Du kan tjene et par hundre dollar om gangen med familieportretter, eller noen få dollar per bilde hvis du selger lagerfotografier. Bygg opp en kundebase og porteføljen din vil gjøre det meste av arbeidet ditt for deg!

Din sving: Kjenner til andre fleksible arbeidsplasser for militære ektefeller? Gi oss beskjed i kommentarene!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. I løpet av få år som en hustrukone jobbet hun som salgsassistent og en frilans avis reporter.

Skrive Inn Din Kommentar