Penger

Sett din Pooch på jobb: Hvordan finne Fido en jobb som en hundeleker

Sett din Pooch på jobb: Hvordan finne Fido en jobb som en hundeleker


Jeg elsker min romkamerat, selv om hun tilbringer hele dagen å spise og sove. Hun hjelper aldri med leien, vasker opp retter eller plukker opp etter seg selv, og hun forventer at jeg skal ta henne ut og underholde henne hver dag.

Mitt gjetning er at du, kameratforeldre, tror dette høres altfor kjent ut. Hvis poochen din er en mooch, fortsett å lese for å finne ut hvordan din lekre følgesvenn kan hjelpe deg med å tjene henne.

Den gjennomsnittlige husholdningen bruker over 500 dollar på sine kjæledyr i løpet av året, rapporterer amerikanske nyheter og verdensrapport. "Det er mer enn gjennomsnittlig husholdning brukt på alkohol, herreklær eller fastnettelefoner."

Mens nødvendigheter som veterinærregninger, mat og ombordstigning sannsynligvis utgjør størstedelen av disse kostnadene, bruker gjennomsnittlig hundeier $ 45 per år på leker. Du kan kanskje ikke kompensere for kostnaden for mat eller medisinske behandlinger, men du kan hjelp Fido bli et mer finansielt ansvarlig familiemedlem ved å målrette sitt underholdningsbudsjett: signer hunden din for å bli en kjæledyr leketøy tester.

Hva er Pet Toy Testing?

Hvorvidt hunden din er en chewer, tugger, chaser eller cuddler, har du sannsynligvis brukt din del av tiden i leketøy-delen av din favoritt kjæledyrbutikk, og prøver å bestemme hva du skal ta med hjem til din fyrre venn. Men hvem bestemmer hvilke leker kjæledyr er sikker på å bli forelsket i? Vel, svaret kan være deg!

Som alle produktbaserte selskaper er dyrebutikker opptatt av markedsundersøkelser, samt sikkerheten og holdbarheten til de nye lekene de prøver å introdusere. Selv om kjæledyrsforeldre kan hjelpe deg med smaksprøving av kjæledyrsmat, ligger leketøyprosjektet i kjæledyrs poter selv. Akkurat som selskaper trenger barn til å teste leker som LEGO og strider sykler, kjæledyr bedrifter trenger dyr for å fortelle dem hvilke leker er gode alternativer, og som er duds.

Hvordan komme i gang som en Pet Toy Tester

Å finne en leketøy test jobb for hunden din kan være en utfordring. Her er noen gode ressurser for å hindre deg i å bjeffe feil tree:

VIP Products har et nytt hundesparktesterprogram som fungerer som en "leketøy i måneklubben." "Våre leketøystestere kan kjøpe noen av våre over 400 produkter for opptil 50% av utsalgsprisen," forklarer administrativ assistent Dawn Heller. "De oppretter en konto på nettstedet vårt, velger hvor ofte de ønsker å motta nye leker, og legger til lekene de ønsker å motta på sin ønskeliste. Lekene sendes automatisk til dem i det intervallet de velger. Når de er mottatt, har testerne mulighet til å gi tilbakemelding på lekene. "

GoDogger fungerer mye på samme måte, og tilbyr 25-35% rabatt og en bonuskupong for å laste opp et bilde eller en video av hunden din som leker med leketøyet.

Bionic Pet Products og Tough Dog Tested er to andre selskaper som tilbyr sjansen for at hunden din blir valgt som en del av leketøystestpakken. Kyjen, i tillegg til leketøyprøveprogrammet, har også faste priser og oppdrag.

En mer indirekte tilnærming til å ha hunden din som produkttester er å registrere deg med markedsundersøkelsesfirmaer som 20 | 20 Panel, Focuscope, Inc., MindSwarms, Mediabarn Research og Shugoll Research. Mange inneholder spørsmål om kjæledyrs eierskap i spørreskjemaene for å se hvilke studier du kvalifiserer for. Jeg snakket med en slik forskningsgruppe her i Nashville, men spesifikkene til hvilke kjæledyrrelaterte produkter som er testet, er en del av kundens personvernpolicy.

Hvor mye penger kan du gjøre eller spare?

Dette er helt avhengig av kompensasjonen som tilbys av selskapet. Som det er tilfelle med andre markedsundersøkelser eller prøvefag jobber, vil noen la deg beholde produktet som din "betaling." Andre, uansett om de tillater deg å beholde produktet, kan gi separat økonomisk kompensasjon, mens noen selskaper bare tilbyr en rabatt på lekene du tester.

Men hvis hunden din etter hvert blir lei av leketøyet, hvorfor ikke oppussing og videreselge den? Det er det Janet Huey har gjort i mer enn 17 år! Hun finner brukt kjæledyr leker på thrift butikker og garasje salg og rydder dem opp, og selger dem direkte til kjæledyr eiere.

Er det noen sikkerhetsproblemer?

Mens ideen om å score gratis eller nedsatte leker til din furry følgesvenn høres ut som en flott konsert, kan det hende du har noen bekymringer for å teste produkter som ennå ikke er godkjent.

Humane Society har en spesiell artikkel som forklarer hvordan du kan velge trygge hundeleker. De gode rådene om hvordan du holder hunden din trygg i spilletid inkluderer følgende:

  • Kast leker som begynner å bryte i stykker eller revet.
  • Legg merke til ethvert leketøy som inneholder en "squeaker" begravet i sentrum. Hunden din kan føle at han må finne og ødelegge kilden til squeaking, og han kunne innta det. Overvåke hundens lek med knirkete leker.
  • Leker bør være passende for hundens størrelse. Boller og andre leker som er for små, kan lett bli svelget eller bli innlagt i hundens hals.

Som husdyrforelder meg selv, foreslår jeg at du overvåker hundens leketid med noe nytt leketøy, spesielt de som blir testet for sikkerhet og holdbarhet. Og hold øye med ødelagte eller utslitte deler som kan gi en kvelningsfare.

Din sving: Vil du legge hunden din til å fungere som kjæledyr leketøy tester?

Leah Thayer er en Nashville-basert forfatter og lærer.Hennes pint-sized skrive kompis er en hvit og brun chihuahua kalt Chiquis.

Skrive Inn Din Kommentar