Tilbud

Du kvalifiserer sannsynligvis for denne $ 45M batteriklasse-actionoppgjør

Du kvalifiserer sannsynligvis for denne $ 45M batteriklasse-actionoppgjør

Har du noen gang kjøpt en elektronisk enhet som inneholder et litiumionbatteri?

Sannsynligvis. Du kan finne disse oppladbare batteriene i bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, digitale kameraer og til og med strømverktøy.

Hvis du kjøpte en av disse elementene mellom 1. januar 2000 og 31. mai 2011 - ja, det er et spann på mer enn 11 år - du kan muligens få inn penger på denne klassesaksjonsoppgjøret.

Når Batteriselskaper blir beskyldt for å fikse priser, får du betalt

Denne søksmålspåstanden påstår at flere batteriprodusenter har fastsatt sine sylindriske litiumionbatteriers priser. "Enkeltpersoner og bedrifter kan ha betalt mer for visse produkter som inneholdt disse litiumionbatterier," på grunn av det påståtte samarbeidet, forklarer oppgjørswebsiden.

De tiltalte, inkludert LG Chem, Hitachi Maxell og NEC, nekte påstandene, men avgjort saken for $ 44,95 millioner. Nå er det din tur å be om et stykke av utbetalingen.

Slik sender du kravet ditt

For å sende inn et krav, besøk reversethecharge.com og klikk på "Claim Form" øverst på siden. Velg dine aktuelle produkter eller erstatningsbatterier - velg fra bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, smarte telefoner, lydspillere, kameraer, videokameraer eller trådløse strømverktøy - og kontroller om du kjøpte disse produktene for deg selv eller for forretningsformål.

Skriv inn ditt navn, e-postadresse, postnummer og telefonnummer, trykk send, og du er ferdig!

Du trenger ikke bevis for kjøp til kontanter. Du trenger ikke engang å spesifisere merke eller modell for eventuelle enheter eller erstatningsbatterier du har kjøpt! Det eneste kravet er at du var bosatt i USA da du kjøpte den berørte elektroniske enheten.

Forvent ikke en rask betaling fra dette oppgjøret. Domstolene vil ikke bestemme beløpet du vil motta inntil kravkrav slutter 29. november 2017, og alle krav er opptatt.

Når de juridiske avgiftene og tilhørende kostnader trekkes fra oppgjørsbeløpet og den endelige dommen er godkjent, vil du motta elektronisk varsel om oppgjørsgodtgjørelsen.

Med en 11 års kjøpstidslinje og så få restriksjoner på kvalifiserte produkter, forvent ikke å få mye av dette oppgjøret. Men noen bosettingskompensasjon er bedre enn ingen bosettingskompensasjon, ikke sant?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar