Penger

Slik kan du gjøre en utrolig $ 850 / dag som en midlertidig tatoveringsartist

Slik kan du gjøre en utrolig $ 850 / dag som en midlertidig tatoveringsartist

Har du sett barn på karnevaler og lignende arrangementer med blomster, havfruer og andre motiver malt på ansiktene sine?

I så fall - og spesielt hvis noen av dem var din barn - du vet å få disse midlertidige tatoveringene påført koster et par dollar. Men visste du at du kan kjøpe dem for mindre enn 10 cent hver?

Du betaler nærmere en dollar for materialene som trengs for å bruke airbrush tatoveringer, men de selger for $ 5 til $ 20, og de er mer populære blant voksne. Helt klart, en midlertidig tatoveringsvirksomhet vil ha høye fortjenestemarginer.

Selge og bruke midlertidige tatoveringer er først og fremst en weekendvirksomhet, siden de fleste applikasjonsmuligheter vil være på fellesskapshendelser. Det gjør tatovering en god deltidsvirksomhet dersom hverdager er fullt.

Nysgjerrig om denne potensielle sidevirksomheten? La oss se på de to vanligste typene av midlertidige tatoveringer, så vel som hver sin forretningsfordeler.

Stick-On Tatoveringer

Det er lettest å begynne med tatoveringer med "stick-on" eller "wet-and-press" tatoveringer. Mange YouTube-videoer viser hvordan du bruker dem, og det er en ferdighet du kan lære om få minutter.

Den andre store fordelen med stick-on tatoveringer er denne virksomheten koster svært lite å starte. Du trenger ikke noe spesielt utstyr; en våt klut og en sprøyteflaske er nok for de fleste merker. Noen tatoveringsvarianter krever isopropylalkohol (gnidningsalkohol), som koster omtrent en dollar per flaske. Selvfølgelig trenger du også et bord og et skilt, eller du kan bruke ditt eget ansikt for å annonsere for tjenesten din.

Forbruksartikler er også gode. Du kan starte med tatoveringer fra dollar butikker, men å kjøpe i bulk online vil redusere kostnadene betydelig. For eksempel har OrientalTrading.com tatoveringer for mindre enn 7 cent hver når du kjøper i bulk. Den bærer pirater, blomster, monstre og hundrevis av andre design. CustomTattoos.com har mer forseggjort design som starter ved 35 cent hver, med en minimumsorden på $ 125.

Hvis målmarkedet ditt er barn (som er vanlig med disse lett-å-bruke tatoveringer), sett opp et bord eller messe på skolens funksjoner, gatemarkeder og andre hendelser som er fulle av familier. Du vil sannsynligvis ønske å pris dine tatoveringer mellom $ 1 og $ 3, og du kan tilby rabatt for mer enn én, siden det tar svært lite ekstra tid å bruke en andre eller tredje tatovering.

Gå til arrangementer og noter hvilke midlertidige tatoverings selgere er opptatt, og se hva de gjør for å bli lagt merke til. Hvis du tar med dine egne barn når du setter opp, legger du tatoveringer på ansiktene deres for å få dem til å gå på plakater.

Den enkle vått-og-trykk-tatoveringen er ikke bare for barn, og du kan Bli kreativ med dem hvis du designer din egen. På TattooSales.com kan du laste opp et bilde for å lage tilpassede midlertidige tatoveringer. Bruk fantasien din! En kvinne opprettet en midlertidig tatovering av en musikkfestival, rapporterte Gizmodo.com. Kjøpere satte det på underarmen, slik at de ikke miste oversikten over hvilket band som ble spilt på et bestemt tidspunkt og stadium.

Hvis du kjøper inn en franchise, får du støtte og et navn å bruke. For eksempel, BodyGraphics.com selger et startpakke for så lite som $ 129, som inkluderer 250 tatoveringer og ett års franchiseavgift. Nettstedet sier: "Noen av våre franchisetakere tjener over $ 100 000 på bare seks måneder!"

Airbrush Tatoveringer

Airbrush tatoveringer ser mer ut som ekte tatoveringer. De er ofte mer forseggjort enn våt-og-trykk-typer, så de selger for mer penger. Prisene gjennomsnittlig rundt $ 10, og materialene koster fra 14 cent til omtrent en dollar, ifølge EuropeanBodyArt.com. Virksomheten hevder at du kan få $ 300 per time over en åtte-timers dag. Den høyere pris- og fortjenestemarginen er den største fordelen ved å gjøre denne typen tatovering.

Den største ulempen med airbrushing er at det koster mer å komme i gang. Du trenger en airbrush, en kompressor (få den stille studietypen), en tank, slanger, koblinger, maling og verktøy for å koble bort børstespissen. Starte en airbrush tatovering virksomhet kan koste deg tusenvis av dollar.

Det tar mer tid å lære teknikkene også. Heldigvis kan du slå til airbrush tatovering YouTube-videoer for å få grunnleggende opplæring.

Hvis du vil starte raskt og lettere, kjøp et sett. For eksempel, TribalInkProducts.com selger et startpakke for en vanlig pris på $ 1,299. Når du kjøper et komplett sett, gir selgere vanligvis støtte via telefon hvis du får problemer.

Hvor mye kan du selge midlertidige tatoveringer?

Hvis du er villig til å investere ekstra penger og tid til å komme i gang, er airbrush tatoveringer trolig veien å gå, fordi de er mer lønnsomme. Faktiske tall for midlertidig tatoveringsvirksomhet av noe slag er vanskelig å komme med, noe som er vanlig med kontanter av noe slag. Men bortsett fra kravene fra leverandørene, kan du finne litt informasjon i tatoveringssalgfora.

I et forum i 2015 beskrev de i den midlertidige tatoveringsvirksomheten en rekke erfaringer. En sa han utgjør $ 850 per dag på messer og festivaler. Han rapporterte også å jobbe 10 til 12 timer, og på dårlige værsdager ville hans fall falle til $ 200. En annen sa at han gjorde $ 1600 på en typisk lørdag, men han hadde ansatte til å betale. En annen sa at hendelsesinntektene varierte vilt fra $ 50 til $ 700 per dag.

En bidragsyter sa at etter seks år med å gjøre midlertidig tatovering deltid, han tjente over $ 100.000 i et år, for et overskudd på rundt $ 62.000 etter å betale for en ansatt og andre utgifter. Det er ikke dårlig for en deltidsvirksomhet.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-mann, stavkarpe, søkemotorevaluator, house flipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier; men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar