Mat

10 restauranter hvor du kan score alvorlige rabatter og freebies 4. juli

10 restauranter hvor du kan score alvorlige rabatter og freebies 4. juli

Den fjerde juli er en dag for å feire vår frihet. Enten vi velger å feire i våre egne bakgårder med noen hjemmelagde krydder som er toppet på grillede burgere og hunder, pasta salater i massevis og litt hjemmelaget iskrem mens fyrverkeri lyser opp himmelen, eller vi vil helst være ute og legge matlagingen til noen ellers - det er vår frihet til å velge.

Hvis du planlegger å velge sistnevnte, velger du å spare penger også - og ta en eller to eller til og med fire av disse 10 avtalene som feirer Independence Day 2018.

10 Food Deals for å feire Independence Day 2018

Fra gratis traktkaker til billig pizza, rister og flyter, vil disse fjerde juli-tilbudene legge til litt drivstoff til tanken din mens du tilbringer dagen med å feire frihet.

1. Ninety Nine Restaurant & Pub

Ninety Nine Restaurant & Pub feirer "gratislandet på grunn av den modige" onsdag 4. juli ved å tilby alle veteraner og aktiv militært personell en gratis forrett med kjøp av noe måltid med servicebevis.

2. Applebee's Neighborhood Grill & Bar

Som feiring av Amerikas bursdag spiser barna gratis på Applebees. Når du spiser på din lokale Applebee den 4. juli, kan du få opptil to gratis barn måltider ved kjøp av en voksen hovedrett. Ring ditt nabolag Applebee på forhånd for å sikre at det deltar.

3. BJs Restaurant og Brewhouse

BJ feirer uavhengighetsdag 2018 med en kjøp en, få en halv avtale - kjøp en hovedrett og to drikker, og motta halvparten av den andre hovedretten. Og hvis du ikke klarer å gjøre det den 4. juli, ingen bekymringer. Avtalen er god gjennom 15. juli.

4. Boston Market

Denne avtalen er tilgjengelig hele sommeren, men hvis du har behov for en haug med mat i en hast, gå over til Boston Market, hvor du kan få en hel rotisserie kylling for $ 1,99 ved kjøp av et familiemåltid - ja, det er en kylling (en hel en), for bare 1,99 dollar når du kjøper et familiemåltid.

5. Hungry Howies

Feire din frihet til å spise så mye pizza som du vil med denne avtalen fra Hungry Howies. Bruk online-promo-kode JULY418 til å kjøpe en japansk pizza med jevne mellomrom, og få en middels pizza for bare 4 cent - pluss gratis Howie Bread med online bestillinger over $ 12!

6. Einstein Bros. Bagels

Hvis du hadde geni ideen om å feire juli fjerde i hjembyen din, gå over til din lokale Einstein for denne BOGO avtalen. Kjøpe en av de nye smørbrødene over amerikansk smørbrød og få den andre gratis når du viser din lokale ID - bevis på at du virkelig er "staycationing".

Og for en bonus-freebie, legg inn #StaycationPromo sammen med et bilde av din favoritt Einsteins gjenstand på Instagram for å motta en annen BOGO-kupong for smørbrødsmakene. Ikke på Instagram? Du kan fortsatt få kupongen ved å laste opp bildet ditt her.

7. McCormick & Schmick s

Dette er for alle seriøse sjømat elskere der ute: Hodet på over til McCormick & Schmick å nyte "reker og shuck for a buck" - det vil si $ 1 østers og reker pluss en utvidet happy hour til nært.

8. Mimi's Cafe

Det er ikke noe bedre enn den søte duften av en traktkake, bortsett fra kanskje smaker det. Og den eneste måten som blir bedre er om den er ledig. Vel, denne drømmen kan gå i oppfyllelse hvis du besøker din lokale Mimi's Cafe den 4. juli.

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en voksen hovedrett, og så nevne gratis traktkake til serveren din, og du skal motta ... en gratis traktkake, selvfølgelig! Ord har det at traktkaken er toppet med jordbær, blåbær og pisket krem. Ting har akkurat blitt litt søtere med noe rødt, hvitt og blått.

9. Outback Steakhouse

Hvis du er en aktiv eller pensjonert militærtjeneste medlem eller første responder, så hodet ned til Outback for å nyte 20% av sjekken din med gyldig statlig eller føderal ID.

10. Sonic Drive-In

Hvis du trenger litt noe å avkjøle deg før eller etter fyrverkeri, gå over til Sonic for halv prisberøringer, flyter og iskremslør, tilgjengelig etter klokka 8.00.

Hvis du tar feiringen av frihet ett skritt videre med noen gode "ole campfire fun" - eller bare vil frigjøre deg fra kjøkkenet ditt - sjekk ut disse seks billige og deilige campingoppskrifter, alle laget med brann!

Lykkelig fjerde juli 2018!

Jessica Gray er en redaksjonell assistent på The Penny Hoarder. Hun håper å feire sin frihetsdag med noen gode burgere, gode s'mores og et godt fyrverkeri med godt selskap, etterfulgt av ideen hennes om en amerikansk klassiker: "Hei vil du ha en mer?" "Noen flere hva ? "" Du dreper meg, Smalls! "

Skrive Inn Din Kommentar