Liv

Lag ekstra penger mens alle andre er svart fredagskjøp

Lag ekstra penger mens alle andre er svart fredagskjøp

Under den svarte fredagens vanvidd, smelter smarte kunder for gode tilbud. Alle ønsker å spare penger på elektronikk, apparater, godbiter og feriegaver.

Men selv når du får en god avtale ... er du fortsatt utgifter penger.

Hvorfor ikke få et ben opp, dra nytte av spenningen og gjøre penger i år?

Her er 25 måter du kan gjøre akkurat det, inkludert å hjelpe kunder å prep for den store dagen, måter å tjene penger mens du handler, og hva du skal gjøre hvis du ikke vil hoppe på handlekurv i det hele tatt.

Tjen penger forbereder for svart fredag

Selv om det bare er (historisk) en dag med spenning, går mye forberedelser inn i svart fredag ​​- for både kjøpere og selgere.

Du vil finne rikelig mulighet til å tjene penger som hjelper folk å organisere sine budsjetter og økonomi for å forberede seg på sine ferieopplevelser.

1. Selg gavekort

Visste du at milliarder dollar i gavekort går uinnløst hvert år? Du kan ha noen og ikke engang vite det.

Savvy shoppere kjøper opp uønskede gavekort før svart fredag ​​med rabatt på nettsteder som Hev. Hele året kan øvelsen hjelpe deg med å spare hundrevis av dollar hver måned.

Benytt muligheten. Grav gjennom lommeboken din, glemte bokser og skrivebordslister for å finne gamle gavekort du ikke bruker. Liste dem med et gavekort kjøper og slå dem til kontanter du kan bruke.

(Og nei, det er ikke for sent - Raise fortalte oss at 98% av gavekortene selges innen to dager, og mange selger innen bare noen få timer!)

2. Kjør med uber

Få feriehandlere til butikkene og hjem!

Med offentlig transport usikker og parkering knappe, forvent å se økninger i Uber bruk. Hvis noen sjåfører tar deg tid til ferien, kan du holde deg opptatt hele dagen.

Høy Uber trafikk betyr surge priser, og selskapet tilbyr noen ganger garantert timepris for høye trafikkdager (selv om vi ikke kan bekrefte hvorvidt dette vil skje på svart fredag.)

Her er ett nytt tips: Mange kunder kan bruke Uber for første gang. Tilbyr dem en gratis tur med sjåførens kampanjekode for å tjene en bonus på $ 5 - eller din rider-kampanjekode for å tjene en gratis tur (vanligvis opp til $ 20).

3. Vær en personlig assistent

Hvis du ikke har gjort det før, kan du tilby personlige assistenttjenester bare for høytiden. Hvis du allerede er i feltet, bare forsterk eller oppgi tjenestene dine.

Hjelp til å gjøre denne galne handlingsdagen jevn for travle foreldre og fagfolk. Forbered dem for Black Friday: Aggregate avtaler, organisere kuponger, administrere sin handleliste, lage sin tidsplan og sammenlign priser.

Du kan også hjelpe på svart fredag ​​ved å korrallere barn, hente mat og hente kjøp fra butikken. Gi din tjeneste som en personlig sjåfør, og avlaste din klient (e) av hodepine for å kjøre i trafikken og finne parkering.

4. Få betalt for å stå i kø

Nye produkter, populære konserter og gode tilbud tiltrekker seg beryktede linjer, men svart fredag ​​venter tar kaken. Shoppere må veie hvor mye de vil ha en avtale med hvor mye tid, problem eller fare de er villige til å tolerere.

I noen tilfeller er folk villige til å betale for å få det beste fra begge verdener - og du kan høste fordelene. Bli kjent med ettertraktede bybusters, og tilby dine tjenester som en profesjonell leder til nabo de dyrebare stedene for andre kunder.

Hvor mye kan du gjøre? Samme Ole Line Dudes (SOLGT) tar minimum 45 dollar for å vente i kø for sine New York City-klienter, med høyere utbetalinger for populære gjenstander - $ 60-65 for cronuts, noen?

5. Kjør en privat merking virksomhet

Med litt hardt arbeid kan du lage hundrevis av ekstra dollar per måned som selger private label-produkter på Amazon.

Du vil ønske å komme i gang ASAP for å prep for Black Friday, så du kan være oppe og klar til å markedsføre tilbudene dine på Amazon. (Eller i det minste få ting i gang, slik at du kan tjene penger i løpet av ferien).

Forskningsprodukter som selger godt på Amazon denne tiden av året, og kobler seg til en generisk leverandør. Design din egen logo og markedsfør dine merkede produkter til feriehandlere. Les vår fulle guide til å selge private label produkter for mer informasjon.

Tjen penger mens du handler

Du kan fortsatt ønske å slå noen butikker eller handle online til noen Black Friday avtaler. Hvis du gjør det, bli kreativ for å tjene penger i prosessen.

6. Kjøp varer du kan videreselge

Legg til din bedrift i din ferie handleliste i år!

Hvis du ikke kan starte en privatmarkedsvirksomhet før ferien i butikken, kan du benytte deg av Black Friday og Cyber ​​Monday-salget for å oppsummere.

Finn tilbud på populære gjenstander som leker og klær, og videreselg dem i de følgende ukene gjennom Fullfillment av Amazon for senkjøpskunder.

7. Bruk Acorns til å investere din digitale endring

Husk å tømme lommene dine til ekorn bort sparebytte i en krukke? Du kan også gjøre det online!

Når du handler med kreditt- eller debetkort (og jeg vedder på at du er på høytiden), koble den til Acorns, en smarttelefonapp som sparer din digitale forandring.

Når du er koblet, avrunder Acorns kjøpene dine til neste dollar, og lagrer din digitale endring i din Acorns-konto.

Hvis du bare vil ha besparelsene, trekk den inn i din brukerkonto. Eller, Gjør reservedelskifte i inntekter ved å automatisk eller manuelt investere den i en av Acorns idiot-sikre investeringsporteføljer.

8. Vær en Mystery Shopper

Du kan gå i mysterium med alt fra vinbutikker til Ikea. Tjen $ 8- $ 25 fra hvert stopp, pluss få refundert for kjøpene dine.

Bedrifter som Market Force og BestMark forbinder deg med bedrifter som bruker mystery shoppere for å sikre en god kundeopplevelse i sine butikker.

9. Ta arkivfotografier

Har du sett blogger, nyhetshistorier og sosiale medier i ferien? De er fulle av bilder av folk som handler, og disse bildene er vanligvis fra lagerfotosider.

Gjør dobletjeneste under Black Friday shopping ved å fotografere folkemengder, linjer og spenning i butikkene.

Merk: Store eiere eller ledere forbeholder seg retten til å be deg om ikke å ta bilder på eiendommen deres. Ellers snap deg bort, og sørg for at du forstår om din tilsiktede bruk av bildet vil kreve en modell eller eiendomsløsning.

10. Bruk Nielsen Homescan

Selskapet som følger TV-karakterer har utvidet sin horisont. Nå betaler de deg for å dele kjøpsdata.

Med en gang du melde deg på For å bli en Nielsen Homescan-familie, vil du enten motta en gratis skanner eller bruke smarttelefonen din.

Når du handler, skann strekkoderne på hvert produkt du kjøper for å dele dataene dine. Dette verktøyet bidrar til å påvirke de beslutninger detaljister gjør, som hvilke produkter og merker som skal bære.

Nielsen betaler i gavepoeng du kan bruke til å innløse for ulike typer varer. Del din svarte fredag ​​kjøper for poeng du kan sette mot elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller leker for ferien.

11. Få betalt for å søke etter dine ønskeliste

Registrer deg for Swagbucks og Bing Rewards for å få mest mulig ut av ferien shopping og planlegging.

Når du søker etter varer du vil kjøpe gjennom sine søkemotorer, vil du tjene penger du kan betale for gavekort til populære forhandlere.

12. Handle online gjennom Cash-Back Sites

Hvis du gjør svart fredag ​​- eller noen - Handle online, gjør det gjennom et tilbakebetaling nettsted som belønner deg for ting du allerede gjør.

Strek dine dollar med Swagbucks, Ibotta eller Ebates til Opptil 70% tilbake i kontanter eller belønninger, som gavekort.

Deretter bruker du gavekortene for mer ferie shopping - eller lagre dem og nyt deg selv når du har sjekket alle av listen!

13. Bruk Rebate Apps

Hvis du handler i butikker, får du penger tilbake gjennom en rabattapp når du kommer hjem.

Skann dine varer og kvitteringer til Ibotta for å finne varer som er berettiget til rabatter.

14. Maksimer ventetiden

Mens noen ser dem som den ultimate tidssugeren, kan kunnskapsrike kunder bruke en smarttelefon til å nesten eliminere begrepet "bortkastet tid".

Hvordan? Dusinvis av apps tilby å betale deg for å fullføre små oppgaver online.

Med massene og linjene i varehusene er Black Friday fylt med tiden som er ventet. Idle timer eller minutter gir deg god mulighet til å tjene poeng for å se en YouTube-video, fullføre en undersøkelse, laste ned en ny app eller dele noe på sosiale medier.

Det slår prøver å navigere en annen samtale med den utadvendte pjokk som venter i en tilstøtende barnevogn mens moren kontrollerer sin handleliste.

Tjen penger mens alle handler

Kanskje den mest sparsomme måten å delta i Black Friday, er å ikke handle. Hopp på bandwagon ved å tjene penger fra alles andres kjøpsfeber.

15. Arbeid på ditt lidenskapsprojekt

Selv om det ikke er en offisiell amerikansk ferie, blir mange skoler, offentlige kontorer og private selskaper stengt dagen etter Thanksgiving. Selv om du jobber for deg selv, vil du sikkert finne mange av dine kolleger som tar deg fridag.

Når du ikke har tidsfrister, og innboksen din er stillestående, maksimere stille tid.

Velg et prosjekt fra bakbrenneren. Arbeid på en roman. Ta slutt på et maleri. Formater en e-bok.

Å gjøre fremgang i løpet av fridager kan hjelpe til med å drive deg mot en drømjobb eller selvstendig næringsdrivende.

16. Arbeid på sidekastet

Mens arbeidstakere rundt i USA kan ta fridag, jobber de fleste av våre internasjonale jevnaldrende fortsatt. Godkjenne dem!

Hvis du kjører en amerikanskbasert sideløsning som tilbyr coaching eller rådgivning, samtaler, webinars, online-arrangementer eller kurs, har du sikkert jobbet med frustrerte internasjonale kunder eller klienter hvis tidssoner hindrer dem i å koble seg til deg.

Juster arbeidstiden din på svart fredag ​​for å planlegge en gruppe coaching samtale, webinar eller online møte for å imøtekomme vanskelige tidssoner. Du kan til og med tilby en Black Friday rabatt for å lokke nye kunder!

17. Organiser kuponger

Selv på svart fredag ​​kan du gjøre i butikk og online tilbud enda søtere med kuponger!

Men kuponger kan være overveldende for mange kunder. Det er der du kommer inn.

Tilbyr tjenestene dine som en svart fredag kupong arrangør. Scour nettsteder for rabatter, klippannonser og finne ut hvordan du stabler kuponger og rabatter med eksisterende salg for å hjelpe kundene med å få de beste tilbudene.

Hold det enkelt, og bare tilby tjenestene dine til folk i ditt samfunn for ferien. Eller bruk denne travle handlesesongen til å lansere et kupong for ledende kuponger året rundt!

18. Lag ferie gaver

Er du sliten? Denne hobbyen er en fin måte å tjene ekstra penger på ferien! Det kan også hjelpe deg med å komme inn i julegave på svart fredag ​​uten å gå inn i kjøpesenteret.

Lag ferie håndverk, kort, smykker eller middag fest dekor på fritiden over ferien helgen.

Gjør litt, og selg varer rundt i nabolaget ditt - eller gjør mye, og list håndverkene i din Etsy-butikk for Cyber ​​Monday.

Snakker om Cyber ​​Monday ...

19. Forbered deg på Cyber ​​Monday

Hvis du kjører en Etsy-butikk, nettbasert virksomhet eller en videresalgsside, vil Cyber ​​Monday være en mulighet til å få oppmerksomhet og øke salget. Pass på at du er klar!

Bruk ledig tid på svart fredag ​​for å forberede dine produkter, salg kopi, nettside, e-post og salgsfremmende innhold for den store online shopping hendelsen.

20. Barnevakt

Gjør ferie shopping enklere for familie og venner ved å tilby å se de små mens de går ut.

Du kommer til å tjene $ 20 til $ 40, hoppe over folkemengdene og hjelpe usher en familie inn i høytiden!

21. Ta vare på kjæledyr

Plukk opp kjæledyrsitting eller hundevandarbeid for å lindre travle kjøpere fra behovet for å stoppe hjemme mellom butikkene. Bare å stoppe for å mate eller gå en hund kan tjene deg $ 40 i timen.

Hvis du ikke finner kjæledyrsoppgaver i nettverket, kan du hoppe på DogVacay for å få kontakt med kjæledyrseiere i ditt område.

22. Vær en gavepakker eller Elf

Shoppingstrømmen i november og desember betyr at butikker og kjøpesentre trenger mye ekstra kortsiktig hjelp. Møt etterspørselen med en av disse sesongbaserte jobber.

Ta en sesongmessig utsalgssted for å hjelpe deg med å fylle behovet, eller skaff deg en unik feriespesifikk posisjon som gavepakke, varehus elf, santa eller fotograf. Du vil fortsatt være i den svarte fredagens galskap, men du får betalt!

23. Få de beste spillene

Hvis du ikke har det, må du registrere deg for Amazon's Mechanical Turk og opprette en konto med TaskRabbit.

Arbeidet adskiller seg ganske mye mellom disse nettstedene, men strategien for å tjene penger er lik: Finn gigs du kan fullføre raskt som betaler godt for hvor mye tid du legger inn.

Med mange oppgavere og tyrkere kan det hende at dagen går, dette er en flott mulighet til å få noen av de beste spillene.

24. lever mat

Registrer deg som freelance matleverandør med et selskap som Dapper Deliveries for å imøtekomme etterspørselen fra de som foretrekker å handle hjemmefra - eller bare ikke ønsker å våge seg ut i galskapen til et måltid.

I likhet med andre kontraktstjenester i delingsøkonomien, er lønnene dine avhengig av hvor mange leveranser du tar og hvor raskt du jobber.

Den gjennomsnittlige betalingen per levering, som inkluderer en tilleggsavgift og potensielle tips fra kunder, er $ 8. Ta to til fem leveranser hver time, og du kan lomme litt penger for ferien.

25. Lever gaver eller kjøp

Hvis du er i en av sine 30 + byer, ser du etter en jobb som en Amazon Flex-driver, og hjelper kunder å hoppe over Black Friday Rush med Prime Now, Amazons 1-timers leveringstjeneste.

Øk din inntekt

Mange av disse pengeproduserende ventures er ikke bare gode for Black Friday. Hvis du allerede tjener penger med noen av disse alternativene, hoppe på feriefart for å øke din virksomhet.

Hvis ikke, kan du bruke push fra Black Friday for å starte en ny sidestrøm og nyte ekstra inntekt året rundt.

Din sving: Vil du prøve noen av disse triksene for å tjene penger på denne svarte fredagen?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur, Writer's Digest og mer. Hun vil nok tilbringe Black Friday som jobber på en utfordrende essay og spiser ALLE rester av grønnbønne gryte.


Skrive Inn Din Kommentar