Penger

Trenger du penger nå? Denne gratis appen betaler deg for de timene du jobbet i dag

Trenger du penger nå? Denne gratis appen betaler deg for de timene du jobbet i dag

Venter på lønning er ikke den hyggeligste opplevelsen, spesielt når du er festet for penger.

Du har allerede satt 40 timer i forrige uke - pluss litt overtid. Hvorfor kan du ikke gå videre og bli betalt? Hvorfor vente en uke? Mens du venter uten lønn, kan du risikere sen betaling, sen gebyrer, overtrekk avgifter og høy kredittkort renter. Og la oss be, det er ikke en nødsituasjon.

Så du har ikke mange alternativer når du sitter fast i denne lønnssjekk-til-lønnssyklusen. Men du er ikke helt uheldig.

En gratis app kalles earnin lar deg få tilgang til lønnsslippet ditt når som helst - uten å vente på lønningstid.

Slik får du betalt før utbetaling (uten lønningslån)

Når du er avskyelig for penger og har en uke før direkte innskuddstreff, har du noen få alternativer som kan hjelpe deg med å komme igjennom.

I desperasjon tar mange amerikanere ut lønningslån - ca 12 millioner av oss i 2010, ifølge Pew Charitable Trust. Men det er en rask løsning, og de høye rentene gir mange fast i en nedadgående spiral.

Et annet alternativ er å finne måter å tjene ekstra penger, men det viser seg vanskelig hvis du allerede er overarbeidet - hjemme og arbeid.

Et bedre alternativ er earnin, som vil betale deg for de timene du har jobbet den dagen - Ikke på slutten av en lønnssyklus. Si at du klokka fem timer i dag. Enten du er en timelønn, kontrakt eller lønnet arbeidstaker, kan du logge på Earnin og få betalt for de fem timene.

Fordi Earnin ikke vil at du skal overtrekke, kan du ta opp til $ 100 per dag eller $ 500 per lønnsperiode.

Tjenesten tar ikke avgift eller krepsende renter. Earnin ber deg bare om å betale det du synes er rettferdig.

Earnin beregner i skatter og fradrag i forveien. Så hvis du sier, $ 10 en time, vil betalingen din gjennom Earnin ikke være nøyaktig $ 50 for det fem timers skiftet, men litt lavere. På den måten, når lønningsdagen ruller rundt, vil den allerede ha regnet med disse fradragene, slik at du ikke er igjen i røde.

Earnin App: Gjør hver dag Payday

Forsiktig: Vi anbefaler ikke å bruke Earnin som en krykke. Tenk på det som en midlertidig brace for å hjelpe deg med å komme til neste måned og posisjonere deg selv for å komme videre.

Med det sagt, det har vist seg å være nyttig for tusenvis av folk fra big-name selskaper, inkludert Apple, Bank of America, Starbucks, Target and Whole Foods.

For å bruke Earnin må du møte noen få krav. Du burde:

  • Motta direkte innskudd fra arbeidsgiveren din til din brukskonto.
  • Ha en vanlig lønnsplan (ukentlig, to ukentlig, halvårlig, månedlig).
  • Arbeid på et fast sted eller bruk et online tidevarsystem på jobb. Dette hjelper Earnin til å bekrefte at du faktisk er i arbeid.

Hvis du kvalifiserer, last ned appen, tilgjengelig for iOS og Android.

Deretter oppretter du et brukernavn og passord, samt en berørings-ID og en firesifret PIN-kode.

Fordi du gir Earnin tilgang til mye personlig informasjon, Legg merke til at appen har strenge sikkerhetstiltak, som 256-bit kryptering. Det er samme nivå på sikkerhet - om ikke sikrere enn - hva nettbanken bruker.

Når du er ferdig med å registrere deg, tar det en til to dager for Earnin å bekrefte all informasjon, så du er god til å gå.

Så hvis du er i knase denne måneden og vil fortsette og bli betalt for de timene du allerede har satt inn, earnin kan være den perfekte midlertidig fastsette.

Men husk, vi vil at du skal bryte denne paycheck-to-paycheck-syklusen også!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar