Penger

Denne rapporten viser hvorfor så mange arbeidstakere ikke kan gi råd til å ringe ut syk

Denne rapporten viser hvorfor så mange arbeidstakere ikke kan gi råd til å ringe ut syk

Når er den siste gangen du våknet opp med en pounding migrene eller mer alvorlig lidelse, forbanner morgenen når du skjønner at du må dra deg til jobb?

Problemet: Du får ikke betalte syke dager.

Et enda større problem: Du er definitivt ikke alene.

En ny studie fra Economic Policy Institute viser at mens rundt to tredjedeler av amerikanske arbeidstakere har tilgang til betalt syktid, får mindre enn 30% av folkene i bunnen av inntektsspektret å få perk.

Det er et stort slag for en gruppe arbeidstakere som allerede jobber med lønnssjekk. For en husstand som tjener mellom $ 40.000 og $ 50.000 i året, En ubetalte syke dag kan koste en hel måned verdt medisinering og resept, frukt og grønnsaker eller bilforsikring, ifølge tall fra US Bureau of Labor Statistics Consumer Consumer Survey.

Her er en spesifikk sammenbrudd av andre avganger for å ta en fridag på mend:

Løsningen for mange av disse arbeidstakere er ikke bra.

Å gå på jobb Syk gjør vondt mer enn bare arbeidere

"For de millioner arbeidstakere uten tilgang til betalte syke dager, føler mange arbeidere som er syke, tvunget til å gå på jobb, hvor de er mindre tilbøyelige til å være produktive og mer utsatt for feil, Sier EPI Senior Economist Elise Gould i rapporten.

Videre setter de sine kolleger - eller kunder - i fare for å inngå hva de måtte ha.

Nesten 70% av kvinnene som er undersøkt i et 2016 Nasjonalt partnerskap for kvinner og familier studerer, sa at de har gått på jobb i fast food-bransjen mens de er syk.

Pair det med et papir fra 2015 i Journal of Food Protection, som viser at omtrent halvparten av matbårne sykdomsutbrudd skyldes at ansatte jobber mens de er syk og du har en ganske stygg situasjon.

Men det kan være noen gode nyheter på veien.

Betalte sykefraværsregler ser ut som de er på vei opp - sort av

Det er for øyeblikket Fem stater som krever arbeidsgivere å gi minst noen syke dager. Neste måned vil Arizona lansere sin egen lov, mens staten Washington forsøker å implementere sin policy neste år.

Til tross for at Maryland-regjeringen Larry Hogan vetoer en sykepenger i forrige måned, kan statlige lovgivere prøve å overstyrre flytten senere i år.

Og 31 byer eller fylker har vedtatt tilsvarende lovgivning.

Lovene ser ut til å hjelpe lavlønnsarbeidere uten krepsende bedrifter, i hvert fall ifølge en 2016-studie fra Senter for økonomisk politikk og forskning. Den analysen fant det 1,4 millioner arbeidere fikk tilgang til betalte syke dager etter at New York City implementerte sin politikk i 2013, og 85% av arbeidsgiverne sa at det ikke hadde noen effekt på forretningsomkostninger.

Likevel sier EPI-rapporten at flere kan gjøres, og fortaler for en nasjonal lovgivning som tar seg av problemet. Men utsikten er ikke bra.

"The Healthy Families Act, som ble introdusert i 2004, ville tillate arbeidstakere på arbeidsplasser med 15 eller flere ansatte å tjene minst en time betalt syktid per 30 arbeidstimer, blant annet bestemmelser," sier Gould i rapporten. "Mens Kongressen har gjeninnført [sic] The Healthy Families Act med sterkere sponsing enn tidligere, er ikke loven forventet å gå videre. Flere tiltak er nødvendig for å nå arbeidstakere over hele økonomien uavhengig av lønnsnivå, timer eller hvor jobbene deres er plassert. "

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar