Liv

Airbnb anser muligheten for betaling som kan sette din drømmetur i rekkevidde

Airbnb anser muligheten for betaling som kan sette din drømmetur i rekkevidde

Ferie kan være en magisk måte å lade opp fra stressene i arbeid og hverdag. Det er imidlertid om kostnadene for ferien ikke bringer et panikkanfall.

Det virker som Airbnb ser på en måte å lindre noen av de økonomiske stressene som følger med booking reise.

Reservasjonsstedet begynte tydelig å teste en fleksibel betalingsfunksjon som tillater at noen brukere betaler bare en del av leieprisen på forhånd og gaffel over balansen nærmere innsjekkingsdatoen.

En offisiell for Airbnb fortalte Fast Company at delbetalingsalternativet er en del av en liten test selskapet kjører. Kun valgte brukere vil ha tilgang til denne funksjonen mens selskapet gjennomfører prøveperioden.

Airbnb-talsmannen Tim Rathschmidt forblev ganske mor, forteller Fast Company, "Vi leter alltid etter måter å gjøre booking med og betaler for Airbnb-oppføringer lettere for gjester, men har ikke noe å kunngjøre på dette tidspunktet."

Hvordan Airbnb Betalinger kan bli enklere på lommeboken din

Ruth Reader, Ruth Reader, oppdaget fleksibel betalingsmåte mens hun planla sin bryllupsreise i Italia.

"Plotting min destinasjon, jeg nosed gjennom Airbnb og salivating over et kjære hus innebygd i de steinete åsene Conca dei Marini, komplett med en sprukket betong trapp som fører direkte ned til de omkringliggende cerulean farvann," skrev hun. "Prisen var behagelig, men jeg var fortsatt nervøs for å sette ned pengene mine på denne sinnsykt vakre eiendommen for en ukes opphold i juli.

Oppføringen tillot meg å sette et innskudd på eiendommen for halvparten av den totale kostnaden av leiligheten. Jeg betaler den resterende balansen to uker før vi ankommer... Ikke å legge ned hele beløpet opp foran, føltes som mindre av en forpliktelse. "

Airbnbs nåværende policy krever at gjestene betaler hele beløpet ved å plassere sine reservasjoner.

Ved å bryte opp betalinger for en Airbnb-utleie kan brukerne spare på resten av kjøpet over tid.

Leseren sa at hun og hennes forlovede hver vil samle inn fire lønnsslipp mellom å foreta nedbetalingen på deres italienske leie og når deres gjenværende saldo skyldes, slik at de ikke blir stramme.

Denne betalings fleksibiliteten kan overbevise Airbnb-brukere om å forlenge oppholdet eller velge en billigere leie, siden de ikke trenger å overføre alle pengene på en gang.

Din sving: Vil du ha muligheten til å slå opp betalinger neste gang du bestiller en utleie på Airbnb?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar