Liv

Beskytt deg selv med disse 5 selvforsvarstipsene som kunne redde livet ditt

Beskytt deg selv med disse 5 selvforsvarstipsene som kunne redde livet ditt

Det virker som om vi hører om overfall, røverier og andre voldelige forbrytelser hver dag.

Virkeligheten er at det er mange faktorer som bestemmer hvor sannsynlig du skal være offer for en voldelig forbrytelse, så det er ikke noe som helt sikkert vil skje med deg.

Likevel, det er en god ide å tenke på hva du vet om selvforsvar og hva du kan gjøre for å beskytte deg selv hvis du trenger det.

Disse tipsene kan bidra til å holde deg trygg og kan bare få deg ut av en dårlig situasjon. Jeg håper du aldri trenger å bruke dem, men de er greit å filme bort på baksiden av hodet ditt.

Som våre foreldre alltid fortalt oss, bedre tryg enn beklager.

Hvordan flykte fra Zip Tie Handcuffs

Plastlipsbånd sikrer mer enn bare bokser og hubcaps - Kriminelle kan bruke dem til å binde sine offisielle håndleddene raskt sammen.

Hvis du noen gang finner deg i zip-slipshåndjern, kan du prøve å tygge gjennom dem eller vri deg ut av dem.

Hvis du har på joggesko eller andre laced sko, Det kan være en raskere måte.

Untie dine skoene og trå på en av snørene gjennom håndjernene dine. Deretter knytter den enden til enden av blonder på den andre skoen.

Plukk føttene opp av gulvet og rett bena til rullebøylen trekker seg tett mot glidelåsen. Alternativt skyver en fot vekk fra deg, så den andre, som om du pedaliserte en usynlig sykkel.

Friksjonen på skoen mot glidelåsen vil se gjennom plasten og frigjøre hendene dine.

Sjekk ut denne videoen og trene deretter noen ganger med noen zip-bånd til du får tak i det.

Slik kommer du ut av Duct Tape Handcuffs

Kriminelle har også en tendens til å være glad i å pakke offrets håndledd i kanaltape. Heldigvis er det en vei ut av det også - det kreves ingen skulder.

Begynn med å heve armer over hodet ditt så høyt som mulig (du har åpenbart ikke fullt bevegelsesområde når håndleddene dine er bundet, så gjør det beste du kan).

I en rask bevegelse, ta armer ned, trekke albuene bak deg så langt og fort som mulig. Kraften i hendene som rammer magen din, spretter båndet fra hverandre og frigjør hendene dine.

Mens manøveren høres smertefull, er det egentlig ikke (jeg prøvde det). Se denne videoen av bevegelsen i gang, ta tak i en kanalbånd og se selv.

Slik signalerer du hjelp fra soverommet ditt

Hvis bilen din har en innebygd alarm som aktiveres av en nøkkelfob, har du et gratis kriminalitetsforebyggende verktøy rett i lommen.

Gjør det til en vane å holde nøklene dine på nattbordet når du går i seng. Hvis du hører noen bryte inn om natten, ta tak i nøklene og sett av bilalarmen din.

Det siste kriminelle vil ha, er noe som kaller oppmerksomhet mot deres tilstedeværelse, så en blaring alarm kan være nok til å skremme dem av.

Du vil fordoble sjansene for å lykkes med denne sikkerhetsmetoden hvis du gjør dine naboer oppmerksom på at de skal ringe til politiet dersom bilalarmen din aktiveres om natten.

Hvis du ikke har en bilalarm eller bekymre deg for at naboene dine vil ignorere sin uopphørlige piping, er det andre måter å avskrekke kriminelle mot å målrette mot huset ditt.

Brevard County Sheriff's Department anbefaler å legge inn iøynefallende "Beware of Dog" skilt rundt ditt hjem.

Selv de mest herdede kriminelle vil ikke risikere en hundbit, så skriv inn tegnene om du har en hund eller ikke. Det er greit å lure buksene dine til gutta.

Slik bryter du ut av et koffert

Selv den eneste ideen om å være fanget i et låst bilstamme er nok til å få mange mennesker til å kvitte seg. Tanken om å bli kidnappet og skjult i et koffert er drivstoffet til mareritt.

Heldigvis har biler laget etter 2001 en innebygd bagasjeromkobling. Ett trekk og bagasjelokket åpnes slik at du kan flykte.

Det er viktig å ha noen andre triks opp i ermet selv, hvis hendelen virker feil eller du er i en eldre modellbil.

Først må du føle deg rundt for å se om det er et dekkjern eller noe annet du kan bruke til å pry bagasjerommet åpent. Hvis ikke, spark ut bilens hale lys, slik at du kan holde en hånd eller fot gjennom åpningen og varsle andre drivere du er fanget.

Hvis bilen du er i er tom og ingen er der for å legge merke til, bruk føttene og bena til å sparke baksetet og flykte gjennom en passasjedør.

Slik bruker du en personlig sikkerhetsapp på telefonen

Å være ute alene om natten kan være skummelt, men det kan være uunngåelig hvis du trenger å komme til bilen din eller vente på buss.

Companion bruker teknologiens kraft til å la dine venner og familie hjelpe deg med å holde deg trygg uansett hvor de er.

Når du starter appen, Personene du har angitt i telefonens kontaktbok, kan overvåke posisjonen din i sanntid. Enkle kraner ring 911 for å sende for umiddelbar hjelp.

Companion har også en funksjon som holder deg i bedriften mens du er et sted du føler deg truet.

En stor skjermknapp krever at du trykker på det hvert 15. sekund, slik at appen vet at du har det bra. Hvis du ikke svarer, går det ut fra at du ikke kan og varsler dine forhåndsvalgte kontakter du kan være i trøbbel.

Den gratis appen er tilgjengelig i App Store eller på Google Play.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Tilbake da hun var barn, stakk moren sin med glass brusflasker inni inngangsdøren, slik at de høyt ville tommel rundt om noen åpnet døren.Hun er smart slik.

Skrive Inn Din Kommentar