Liv

Du trenger ikke kredittkort for å få hyppige flyger miles - her er hvorfor

Du trenger ikke kredittkort for å få hyppige flyger miles - her er hvorfor

Kanskje du drømmer om å gå på en eksotisk ferie til Paris eller Fiji - eller kanskje vil du bare ikke betale en arm og et ben hver gang du besøker din svigerfamilie.

Uansett hva det er, leter du etter en måte å reise gratis på. Du har hørt om disse mystiske "hyppige flyger miles", men du vil ikke måtte registrere deg for en haug med kredittkort for å få dem.

Hva er en wannabe travel hacker å gjøre?

Ta hjerte: Du kan tjene hyppige flyger miles uten påmelding for kredittkort. Du må bare vite hvor du skal se.

Før vi kommer i gang, er det her et viktig tips: være strategisk med inntektene dine. Ikke tjene miles tilfeldigvis med en rekke forskjellige programmer. Velg ett eller to programmer å fokusere på, siden du ikke kan slå sammen eller bytte mellom dem etter at milene er opptjent. Det er mye mer nyttig å ha 50K miles i ett program enn 10K i fem forskjellige.

Slik får du hyppig Flyer Miles

Nå er det seks måter å tjene hyppige flyger miles uten å registrere deg for kredittkort:

1. Handle på nettet

Det er en ofte oversett måte å tjene miles, og en av de enkleste. De fleste store flyselskapene har online shoppingportaler; ved å bare logge inn gjennom denne nettsiden, og deretter kjøpe inn i butikken du ønsker, vil du tjene bonus miles fra det flyselskapet. Det vil ikke koste deg noe ekstra, og det tar bare noen ekstra minutter av tiden din.

La oss se på et eksempel. Sjansen er at du har handlet på Target personlig eller online det siste året. Har du tjent miles for det? Hvis ikke, ikke spark deg selv. Bare les videre og lær.

Når du planlegger å kjøpe noe, surfe til ev'reward. Dette nettstedet bør alltid være ditt første stopp når du skal foreta et online kjøp. Det forteller deg hvor mange poeng du kan tjene på hvert program.

Med Target.com tjener du to miles per dollar brukt med American Airlines, to poeng per dollar brukt med Chase Ultimate Rewards, og en mil per dollar brukt med de fleste andre flyselskaper.

Nå er det på tide å bestemme hvilket programportal du vil bruke. (Tenk på hvilke programmer du allerede har miles i, og hva du planlegger å bruke miles for.) Klikk på den aktuelle linken, logg inn på kontoen din med det programmet, og bli deretter omdirigert til Targets hovedwebside.

Handle som vanlig - bare nå vil du tjene ekstra miles med ditt kjøp. Si at du er logget inn gjennom American Airlines 'kjøpeportal og kjøpt en $ 50 blender. Du har nå 100 American Airlines miles, bare for å kjøpe et kjøp du vil ha uansett. Og hvis du betaler med et reisekompensasjonskort, vil du tjene enda flere miles på toppen av det.

2. Ta undersøkelser

Hvis du har litt fritid på hendene dine, tjene miles ved å ta online markedsundersøkelser.

To av de mest populære nettstedene er eMiles og e-belønninger. Når du tjener et visst antall poeng, vil de sette inn miles i ditt valgprogram.

3. Spis ut

De fleste flyselskapene tilbyr ekstra poeng for å spise i deres foretrukne nettverk av restauranter. Og det er enkelt: Bare registrer deg online og koble kredittkortet ditt til programmet, og du vil tjene ekstra miles når du betaler regningen på en av disse restaurantene.

Her er lenker til noen hovedprogrammer:

  • American Airlines AAdvantage Dining
  • Delta Skymiles Dining
  • United MileagePlus Dining
  • Southwest Rapid Rewards Dining

4. Overvåk sosiale medier

Flyselskaper og hotellkjeder driver ofte kampanjer på sosiale medier. For eksempel kan du bli bedt om å se en video om British Airways og som deres Facebook-side, og i retur får du 500 poeng. Hvis du allerede er en sosial media junkie, bør dette være enkelt for deg!

Den beste måten å finne ut om disse kampanjene er å følge flyselskaper og hyppige flyerblogger på Twitter. Hvis du ikke er på Twitter, må du bare registrere deg for å motta oppdateringer i din e-post eller RSS-leser.

5. Registrer deg for betalingskort

Jeg anbefaler at alle har minst ett reisebelønningskort til bruk for alle sine daglige utgifter. Det er uten tvil den enkleste måten å tjene miles. Hvis du ikke er fan av kredittkort, eller ikke kan forplikte seg til å betale dem fullt ut hver måned, får du et kort-betalt debetkort i stedet.

Selv om belønninger debetkortene er i ferd med å dø ut, er det tre alternativer som forblir:

  • Delta Skymiles World Check Card
  • UFB Direct American Airlines debetkort
  • Banko Hawaiian Airlines Visa Check Card

Noen få andre økonomiske kampanjer eksisterer - for eksempel å investere penger med Fidelity og Ameritrade - men du må typisk legge ned mye kapital for å kvalifisere.

6. Reise!

Dette kan virke som en no-brainer, men mange mennesker gjør fortsatt ikke full nytte av denne metoden for å tjene miles.

Først bør du aldri fly uten å legge inn ditt hyppige flyernummer. Og husk hvordan vi snakket om å tjene mil i ett eller to programmer? Dette gjelder også når du flyr. Selv om du kjøper billetten din med Korean Air, kan du tjene Delta Skymiles, siden de er partnere. Pass på at du legger inn riktig hyppig flyernummer når du bestiller billetter.

Sørg for at du også tjener miles gjennom hotellopphold og leiebil. Sjekk med dine foretrukne programmer for å se hvem deres partnere er, og velg det beste alternativet for deg.

Selv om det er de viktigste måtene du kan tjene hyppige flyger miles uten å registrere deg for kredittkort, er verden av reisebelønninger alltid i endring. Hold øye med andre kampanjer, for eksempel de som er tilgjengelige når du registrerer deg for Netflix, betaler forsikringen din eller får dine skatter utarbeidet.

Når du begynner å se, er mulighetene for å tjene miles overalt.

Susan Shain (@TravlJunkette) har jobbet med sesongbaserte eventyrjobber og reiser verden siden 2008 - alt på et stramt budsjett. Følg med på bloggen hennes, Travel Junkette, for å lære hvordan du kan gjøre det samme.

Skrive Inn Din Kommentar