Penger

Helsekostkostnader Hold et alarmerende antall amerikanere våkne om natten

Helsekostkostnader Hold et alarmerende antall amerikanere våkne om natten

Når du teller får ikke arbeid, og du legger deg våken om natten, vil tankene som kjører gjennom ditt sinn, sannsynligvis være penger relatert.

Ifølge en ny CreditCards.com-undersøkelse, er det tilfellet for de fleste amerikanere, med 65% av oss ligger våken om natten og tenker på økonomi. Det er det høyeste det har vært siden toppet på 69% i 2009, i hjertet av lavkonjunkturen.

I 2015 og 2016 sa 62% av de undersøkte at de led av søvnløshet knyttet til økonomisk stress.

CreditCards.com har gjennomført denne undersøkelsen fem ganger siden 2007, og for første gang, kostnaden for helsevesen er oppført som den største økonomiske bekymringen som hindrer oss i å sove om natten.

Hvorfor økonomisk stress koster oss søvn

Loven av president Donald Trump og den republikanske kongressen om å oppheve og erstatte Affordable Care Act er den sannsynlige grunnen til at 38% av amerikanerne plager seg med søvnløshet over kostnadene til helsevesenet, ifølge CreditCards.com

Sammen med partiledninger var demokrater generelt bekymret for helsekostnader enn republikanerne i undersøkelsen, som ble utført tidligere denne måneden.

"Men selv om vi var alle i ro med vårt helsevesen, ville frykten for en kostbar medisinsk krise fortsette for mange forbrukere" på tvers av partiledninger, fant undersøkelsen.

Helse bekymringer er bare begynnelsen.

Pensjon, som er ute av nummer 1 for første gang, er et nært sekund i å holde oss alle kaster og snu når vi hellere vil sovne.

Om lag 37% av amerikanerne som bekymrer seg for penger, er bekymret for hvor mye de har spart for pensjonering. Det er sannsynligvis ikke overraskende når du vurderer medianen av pensjonsoppsparing for familier med voksne i alderen 44-49 er bare ca $ 6 200.

Også bekymret er studielån (34%), betaling av boliglån eller leie (25%) og kredittkortgjeld (22%).

Men dette er ikke alle dårlige nyheter for de som ønsker mindre bekymring og mer blikk.

Tilbring mindre, sov mer

For mange av folkene som mister søvn over økonomiske bekymringer, er det en måte å redusere økonomisk stress på. Ta en titt på budsjettet ditt eller opprett en, og finn steder å kutte ned.

Om lag 64% av de som sa at det var penger, holdt dem opp om natten, sa de kutte utgiftene på noen måte de siste 12 månedene - og det forbedret deres økonomiske situasjoner.

Selvfølgelig, som undersøkelsen peker på, uansett hvor sterk økonomien kan virke, er økonomiske bekymringer generelt en konsekvent del av livet.

"Det handler om at forbrukerne ikke føler seg mye bedre om sin økonomi enn de gjorde under den store resesjonen, til tross for lav arbeidsledighet og jevn lønnsvekst," ifølge CreditCards.com. "Men vi vil sannsynligvis alltid oppleve noen grad av økonomisk angst, selv om lovgivere kaller en våpenhvile på helsevesenet og finne en måte å få studentlånsgjeld under kontroll."

Din sving: holder økonomisk stress deg om natten? Hvis ja, kutter du på utgifter?

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar