Penger

5 Overlevelsestips for folk som trenger folk - men som også jobber hjemmefra

5 Overlevelsestips for folk som trenger folk - men som også jobber hjemmefra

Samle rundt, extroverts. La oss snakke om et av våre favorittfag: Folk!

Extroverts elsker å være rundt andre mennesker.

Mange jobber som appellerer til ekstroverter, tar oss ut på det vanlige å blande og blande seg i verden.

Andre jobber er kontorbaserte, men vi får fortsatt våre folk til å fikse ved å hoppe på ideer fra medarbeidere og chatte i pauseomrommet.

Arbeid fra hjemmet kan virke motintegrerende for ekstroverter, men de trenger ikke å være en dødskule.

Det er mulig å være helt glad for å jobbe med et distribuert lag eller som frilanser uten å miste kulene dine, vennene dine eller din sans for humor.

Det tar bare litt initiativ og planlegging. Heldigvis er extroverts veldig gode på den slags ting.

5 tips for å hjelpe Extroverts Deal med å jobbe hjemmefra

Her er fem tips for å jobbe hjemmefra når du er en folkelskende, utgående, handlingsorientert ekstrovert.

1. Lag ditt eget lag

Hvis firmaet du jobber for, krever at du bruker et internt meldingssystem når du arbeider eksternt, har du allerede en innebygd metode for å holde kontakten med dine kolleger.

Frilansere, derimot, har en tendens til å jobbe alene og er vanligvis ikke en del av inter-office gruppemeldinger.

For å unngå isolasjon, sette opp din egen meldingsgruppe med dine frilansere og hjemmefra.

Meldingsplattformer som Slack og Ryver tilbyr gratis planer for brukere, men en lukket eller hemmelig Facebook-gruppe kan være mer enn nok til å møte dine kommunikasjonsbehov.

Nettverk med andre mennesker i ditt felt gjør mer enn bare å holde deg jordet og tilkoblet. Det er også en fin måte å ta inntekt på til neste nivå.

For maksimal omsorg for ditt indre ekstrovert - og dine beste nettverksmuligheter - sørg for at du også bruker litt tid på kvalitet med andre mennesker i din bransje.

Du kan også bli med i det lokale handelskammeret, delta på konferanser eller perfeksjonere dine offentlige talekompetanse på Toastmasters International.

"Uansett hvor eller hvordan du velger å nettverket, er det en god ide å bruke 10 prosent av tiden din hver dag på nettverksaktiviteter," sier Megan Totka, sjefredaktør for ChamberofCommerce.com. "Å bygge nettverket ditt tar tid, men det lønner seg når du ender med en jevn tilførsel av kunder."

2. Bli involvert i gruppearbeidsprosjekter

Mange ekstroverter elsker et godt gruppeprosjekt hvor de kan samarbeide med andre mot et felles mål.

Sjekk med sjefen eller klientene dine for å se om det er et pågående prosjekt der du kan sette inn og hjelpe.

Tenk utenfor boksen når du ser etter et prosjekt å delta på eller organisere. Hvis det ikke er noe arbeidsmessig tilgjengelig, vurder planlegging:

  • Selskapsutflukter
  • En lunsjtid bokklubb
  • Gjestelesninger av medarbeidere eller bransjeledere
  • En frivillig dag på en lokal non-profit

Vi gjør mange av disse aktivitetene her på The Penny Hoarder HQ, og mange av dem skje takket være de fantastiske bosatt extroverts vi har på ansatte.

3. Frivillig til å kjøre møter

Extroverts har en evne til å organisere, planlegge og drive engasjerende møter.

Møter er en ganske vanlig begivenhet for de fleste organisasjoner, og noen må planlegge dem. Hvis du er ekstremt, kan det like godt være deg.

Du kommer til å samhandle med andre lag og medarbeidere mens du klør på kløen din for å ta ansvar og få ting til å skje.

De fleste introverter jeg vet er glade for å overføre denne oppgaven til noen som utmerker seg og nyter det.

Å være ærlige, de fleste introverter jeg vet er glade for å hoppe over møtene helt, men ekstroverter er vanligvis gode til å gjøre dem morsomme - eller i det minste litt mindre drag.

Introverts har også noen ganger problemer med å snakke opp under møter, noe som gjør tilstedeværelsen av ekstroverter enda mer fordelaktig.

"Hvis målet med møtet ditt er samarbeid, vil ekstrovert være din venn," forklarer kunnskapsadministrasjonskonsulent John Donahue. "De vil bryte isen når du ber om innganger, slik at alle vet at det er greit å delta."

4. Gjenta arbeidsmiljøet hjemme

Når du er vant til å jobbe gjennom alternativer med andre til å finne løsninger, kan det være vanskelig å ikke ha noen i nærheten til å vende seg til.

Gå videre og snakk høyt til kjæledyrene dine, kremplanter eller bare chatter til deg selv.

Jeg kommer ikke til å si at jeg har likt å holde møter med LEGO-figurene på skrivebordet mitt - men jeg skal ikke si at jeg ikke har det.

Uhøyd samtale med dyr eller gjenstander som ikke svarer deg tilbake, kan høres dumt, men det er en kjempeflott måte å løse problemet fordi det hjelper deg med å organisere tankene dine.

Hvis det bare er bakgrunnsstøy fra kontormiljøet du er ute etter, gå til en kaffebar eller det lokale biblioteket. Dinen vil være konstant, men ikke høy nok til å være distraherende.

Når du bare ikke kan forlate huset, har YouTube dekket deg med en otte timers løkke med kontorsammenheng som inkluderer lydene av skrivere, telefoner og folk som snakker og skriver.

Clack, clack, clack.

5. Hold deg fysisk og mentalt aktiv

Når du får lov til å jobbe fra sofaen hver dag i Perry på Platypus pyjamas, er det veldig lett å la inerti ta over.

Før du vet det, bestiller du lommebøker gjennom Instacart og kaster håret med gaffelen du dro på salongbordet.

Fysisk og mental aktivitet er viktig for alle, men ekstroverter kan gå fra produktive til kitt i en enkelt ettermiddag med fjernbetjening.

I fravær av det sosiale samspillet som gir oss energi, Vi må sørge for at blodet flyter i hjernen vår, slik at vi ikke blir zoner med zoner.

Jeg bruker et stående skrivebord og går rundt blokken et par ganger om dagen for å holde lemmer og hjerner i å sovne. For å holde meg skarp, bruker jeg noen minutter på å arbeide med et kryssord eller puslespill hvert par timer.

Hvis du har kastet ut hvert eneste av disse tipsene og jobbet hjemmefra, har du fortsatt det, husk dette:

Selv de mest dødelige extroverts trenger nedetid vekk fra folk til å lade opp batteriene våre.

Kanskje det er på tide å koble fra, gå vekk fra alle andre, og ta litt tid for deg selv.

Hvis du er en innadvendt og disse tipsene gjorde at du brøt ut i en kald svette, er det noen måter å tjene noen penger på - ingen samtale kreves.

Din tur: Hva er ditt beste arbeid hjemmefra tips for ekstroverter?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er en ekstrovert fanget i en introvert kropp som ikke tankene møter så mye som du ville forvente.

Skrive Inn Din Kommentar