Penger

Amazon er ansatt sesongmessige kundeservice kollegaer til å jobbe hjemmefra

Amazon er ansatt sesongmessige kundeservice kollegaer til å jobbe hjemmefra

Som Amazon fortsetter å ta over verden vokse, det fortsetter også å øke sin arbeidsstyrke.

Og akkurat nå, Selskapet ansetter en hær av sesongmessige, heltid, arbeids-hjemme-kundeserviceassistenter å hjelpe til med angrepet på ferie shopping som vil rampe opp i de kommende månedene. (Jeg vet, det er altfor tidlig å tenke på shopping på ferie. Men det er aldri en dårlig tid å tenke på å ha en jobb-hjemme-jobb, så bare lene seg inn i det.)

Første ting først, skjønt - du må være lokalisert i et av de følgende 35 statene som skal vurderes for stillingen: Alabama, Arkansas, Arizona, Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Idaho, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Mississippi, Maryland, Michigan, Nevada, New York, North Carolina, North Dakota, Nebraska, New Jersey , New Mexico, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Virginia, Utah, West Virginia, Wisconsin eller Wyoming.

(Hvis du er forvirret på hvorfor staten ikke er på listen, er det en forklaring på hvorfor noen jobber ikke er tilgjengelige i enkelte stater.)

Seasonal Customer Service Associates tjener $ 10 per time. Trening er betalt (du kan lese mer om ansettelses- og treningsprosessen her), og du får også muligheter for bonuser.

Hva dette Amazon-arbeidet-hjemme-jobb krever

Som kundeserviceassistent på Amazon, vil du være ansvarlig for å løse bekymringer og svare på spørsmål som opphører av kunder over telefon og via chat. Du bør være "Internett-kunnskapsrik" og bør kunne bruke et utvalg av elektroniske verktøy som du undersøker løsninger på eventuelle problemer som blir lagt til din oppmerksomhet.

Disse er Heltidsposisjoner, så du kan jobbe opp til - men ikke mer enn - 60 timer per uke i høysesongen (november til januar).

Tilgjengelige skift vil inkludere dager, ettermiddager, kvelder og helger, og du bør kunne jobbe med tildelt skift som faller innenfor Amazons virtuelle kontakt senterets driftstimer - som er 24/7. Tidsplanen din kan endres gjennom sesongen, og du kan bli pålagt å jobbe overtid eller på en storferie.

Hvis du er student, vil Amazon gjøre sitt beste for å jobbe med timeplanen din.

Seasonal ansatte kan forbli med Amazon i opptil seks måneder, avhengig av forretningsbehov. Etter det kan det være muligheter for langsiktig ansettelse.

Krav til denne jobben-fra-hjem-jobben

Du bør ha et videregående diplom eller tilsvarende, minst ett års relevant erfaring og en flytende ferdighet på engelsk.

Du bør også ha en fast forståelse av grunnleggende datakompetanse, inkludert direktemeldinger og generell internettnavigering, og bør være komfortabel å snakke på telefonen.

Du bør også være empatisk, tålmodig og i stand til å avgjøre kundenes behov og løse konflikter på en profesjonell måte.

Det er noen tekniske krav, men Amazon sender deg et headset for å komme i gang med.

For å søke om denne jobben, sjekk ut den opprinnelige oppføringen.

Og hvis du er på utkikk etter flere fantastiske jobbmuligheter som denne, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar