Penger

Er du morsom? Denne Stay-at-Home-komiker lager $ 1 millioner i året

Er du morsom? Denne Stay-at-Home-komiker lager $ 1 millioner i året

Jeg skulle innlemme meg selv som komiker, men jeg var redd for at jeg ville bli en latter.

Denne linjen bidrar sannsynligvis til å forklare hvorfor jeg skriver for å leve i stedet for å stå på et stadium som får folk til å le. Jeg hater også å være sentrum for oppmerksomhet hvis det er mer enn noen få mennesker til stede. Hvis du deler sceneskrekk, men fortsatt tror du er morsom nok til å tjene penger som komiker, hva kan du gjøre?

Hvorfor ikke bli en millionær komisk superstjerne fra komfort og anonymitet til ditt eget soverom eller kjeller? Eller i det minste gjøre noen få dollar fra litt mindre berømmelse?

Alt du trenger for å komme i gang (bortsett fra å være morsom) er noe grunnleggende videoopptakingsutstyr, en YouTube-kanal og en blogg eller et nettsted. Det er riktig; Du kan bli en online-komiker som er hjemme.

Kan du tjene penger som en komiker uten å forlate huset ditt?

Ja. Folk gjør det hele tiden ved å sette sine morsomme videoer på YouTube. Og fortjenestepotensialet fra disse videoopptredener kan overraske deg. Wall Street Journal anslår komiker Ray William Johnson lagde 1 million dollar på ett år fra sine YouTube-videoer.

For hans show, "Like Three," kommenterte han på hva virale videoer fikk sin oppmerksomhet. Selv om Johnson nylig trakk seg tilbake fra det etter fem år, har han hatt en annen komiker som tar over, gjør lignende rutiner for kanalen. Visningen teller for de nyeste videoene tyder på at han fremdeles har god fortjeneste.

Jeg har rapportert om hvordan å tjene penger på YouTube før. Den grunnleggende prosessen er enkel nok til å forklare: Du laster opp videoer, markedsfører dem (og håper de blir funnet i Google og YouTube-søkeresultatene), og tjene penger på dem med Google AdSense. Du får betalt for klikk på annonsene, eller noen ganger bare for hver gang de blir vist.

Å tjene penger på YouTube er ikke lett

Det er enkelt i teorien, men det er ikke helt enkelt. Gjennomsnittlig inntekt per 1.000 visninger er bare $ 6,33, så du trenger mange folk til å se videoene dine før du kan leve av dem. På den hastigheten (og din inntektsrenten kan være lavere), En million mennesker som ser på videoene dine, oversetter til rundt $ 6,300. Hvis bare 100 av dine Facebook-venner ser det, kan du forvente å gjøre om lag 63 cent.

Deretter er det arbeidet involvert. I tillegg til å være en komiker, må du være markedsfører. Å telle alle dine sosiale medier venner og kontakter om de nyeste videoene dine er en start, men du vil også lære å optimalisere videoene dine slik at de kan bli funnet av folk som gjør Google eller YouTube-søk.

Du vil nok også være kameraoperatør. Heldigvis trenger du ikke dyrt utstyr. Mer enn en videoopplæring forklarer hvordan å få amatørvideo til å se profesjonelt, men det tar mye arbeid.

Er du morsom nok?

Visst, din mor synes du er morsom, men vil resten av verden? Du kan spørre vennene dine, men de kan være så hyggelige å fortelle deg sannheten - eller de kan foretrekke å la deg mislykkes på et større stadium enn å skyte deg ned nå. Du trenger mer ærlige evalueringer.

Legg din humor til testen. Stå foran kameraet ditt, si og / eller gjør noe morsomt, last opp den resulterende videoen, og vær oppmerksom på kommentarene du får fra seerne. På videosiden din, like under tittelen "visninger", er det "tommel opp" og "tommel ned" ikoner som kan klikke for å indikere om de liker eller misliker videoen. Se om du får mer positive stemmer enn negative, men husk at hvis din humor er støtende for noen, kan du få noen "tommelen ned" selv om du er morsom.

For ideer om hva slags humor som passer bra, sjekk ut videoer av stand-up komedierutiner gjort av kjente komikere. Latter og kommentarer er ledetråder til hva du kan prøve. Og husk at mens du ikke kan kopiere sine vitser, du kan lær stil og timing fra fagfolk.

Hvor mye kan Du Gjøre?

Det er mulig at du ikke vil lage en eneste dollar fra din online komedie. Det avhenger av faktorer som hvor morsomt du er, hvor godt du fremmer arbeidet ditt og om den rette personen snubler på videoene dine og legger dem foran tusen Facebook-venner, og starter en viral trend. Sikkert, det er ikke sannsynlig at du vil lage en million dollar per år som Ray William Johnson. Men det kan være morsomt å lage enda 1% av det som gjør komedievideoer som en sidevirksomhet.

For å se potensialet, sjekk ut komediekanaler på YouTube. Du vil legge merke til at det er mange komikere du ikke har hørt om. Når du klikker på hver kanal, merker du hvor mange visninger de har og estimerer potensiell inntekt ved hjelp av tallet på $ 6.33 per 1.000 visninger (eller bare rundt det ned til $ 5,00 for enkelhet). Du kan bli overrasket over hvor mange som har millioner av visninger for kanalene sine eller til og med for individuelle videoer.

For eksempel har Tyler Oakley et par dusin videoer som har toppet en million visninger. Eller vurder kanalen som heter "Dan er ikke i brann. Komikerens bio (med grammatikk korrigert) sier bare, "Hei jeg er Dan, jeg lager videoer om hvor vanskelig jeg er, og folk ler på meg." Stemmen for alle hans videoer nærmer seg 300 millioner visninger!

For å få fullt utbytte av funniness og fortsatt bli hjemme, er det en god idé å starte en blogg, både som en plattform for å selge produktene dine og som et sted for etterfølgere å bli bedre kjent med deg. Ray William Johnson solgte T-skjorter for å supplere hans videoinntekt. New York Times rapporterer at noen stand-up-komikere selger videodownloader av deres sceneprogrammer, og det er ingen grunn til at du ikke kunne gjøre det samme som en hjemme-komiker.

MP3-lydnedlastinger er en annen mulighet, eller du kan starte en ukentlig eller månedlig podcast. Hvis du tilfeldigvis er en god komedieforfatter, kan du også skrive og selge morsomme bøker. Du kan publisere på Amazon Kindle uten kostnad, og markedsføre ebøker på bloggen din og YouTube-kanalen.

Her er en liste over noen av måtene du kan tjene på på din evne til å få folk til å le

  • Sett videoer på YouTube
  • Selg videoer på bloggen din
  • Selg personlige morsomme videoer på Fiverr
  • Selg MP3-nedlastinger
  • Selg T-skjorter, kaffekruser og andre morsomme gjenstander
  • Tjene penger på bloggen din med Google AdSense
  • Skriv for gratulasjonskort selskaper
  • Skriv og selg bøker eller bøker
  • Legg videoer på alternativer til YouTube for å markedsføre bloggen din eller bøkene dine
  • Forlat huset og kom på en ekte scene

Der har du det - og alt annet enn det siste alternativet ovenfor tillater deg å bli hjemme mens du tjener penger slik at folk ler.

Skrive Inn Din Kommentar