Penger

Denne intervju spørsmålet er det verste. Slik håndterer du det som en sjef

Denne intervju spørsmålet er det verste. Slik håndterer du det som en sjef

Er jeg alene i følelsen som den skummeste delen av et jobbintervju, vet ikke hvilke spørsmål ansetteansvarlig vil spørre?

Du også? Puh.

Jeg skulle ønske intervjuer var mer som skoleeksaminer.

"Vi vil gjerne intervjue deg for denne stillingen neste fredag ​​klokka 2:30. I mellomtiden er dette denne praktiske studieveiledningen. Vennligst sjekk alle spørsmålene vi planlegger å spørre deg og utarbeide svarene dine på forhånd. "

Siden det bare er ønskelig å tenke, det beste vi kan gjøre for å forberede oss på et jobbintervju, er å tenke på hvordan vi skal svare på noen av de vanligste spørsmålene som ansette ledere, spør potensielle rekrutter.

Et populært spørsmål som ofte kommer opp, er "Hva er din største svakhet?"

Det virker kontraproduktivt å snakke om dine negative egenskaper når du prøver å imponere folk du håper vil gi deg en jobb - men det er en metode for denne galskapen.

Det er en måte for potensielle arbeidsgivere å finne ditt nivå av selvbevissthet og om du ser etter muligheter til å forbedre ting som noen kan vurdere ulemper.

Mary Ryan, assisterende direktør for karriere- og lederskapstjenester for arbeidsfagfolk ved UNC Kenan-Flagler Business School, sier dette spørsmålet bidrar til å avgjøre om søkere kan "gi et ekte svar på et ubehagelig spørsmål eller svake som ville være en avtale-breaker for jobben ved hånden. "

"Beats Me" er sannsynligvis ikke ditt beste valg

Det er noen måter å svare på dette spørsmålet. La oss ta en titt på hva som er et godt svar - og hva gjør det ikke.

En intervjuer spurte en gang min venn om å beskrive sin største svakhet.

Han reagerte (med et helt rett ansikt, husk deg), "Kryptonite."

Klarte, frekke svar som det er sannsynligvis ikke veien å gå.

"På samme måte, unngå klichéer," anbefaler FlexJobs. "Intervjuere dekker folk som prøver å forklare styrker som svakheter med uttalelser som" Jeg jobber for hardt "eller" Jeg er for lidenskapelig om hva jeg gjør. ""

Din beste innsats er å svare på spørsmålet ærlig, men på en måte som fokuserer på hvordan du løser problemet.

"For eksempel," Jeg er stolt av å være en "storbilde" fyr. Jeg må innrømme at jeg noen ganger savner små detaljer, men jeg sørger alltid for at jeg har noen som er detaljorienterte på teamet mitt, "forklarer sysselsettingswebsiden Monster.

Fremfor alt, lyv ikke og fortell intervjueren hva du tror de vil høre.

Du kan bli fristet til å kreve en svakhet du egentlig ikke har, men den tilnærmingen kan lett komme tilbake.

Hvis du for eksempel sier at du jobber for å overvinne en frykt for offentlige taler, kan du komme tilbake til å bite deg hvis det kommer ut senere, har du en sidespill som en stand-up komiker.

Det eneste verre enn å måtte svare på dette spørsmålet, er å få busted å lyve.

Noen intervjuere liker ikke spørsmålet

Hvis det får deg til å føle deg bedre, sier noen ansatteksperter å spørre deg om dine svakheter, har ingen plass i et jobbintervju.

"Du er en intervjuer, ikke en terapeut," sier Liz Ryan, administrerende direktør og grunnlegger av Human Workplace. "Det er ingen av bedriftene dine, hva noen svakheter er."

Likevel, hvis spørsmålet kommer opp, må du ha et svar klart.

Fjern alt som gjør at du høres ut som en sassy superhelt, og du burde ha det bra.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Når hun svarer på dette spørsmålet, vil Lisa alltid (men aldri har) følge det opp med, "og hva er ditt?"

Skrive Inn Din Kommentar