Penger

Purr-fect Job Alert! 5 jobber for folk som elsker å henge ut med kjæledyr

Purr-fect Job Alert! 5 jobber for folk som elsker å henge ut med kjæledyr

Noen ganger forlater kjæledyret om morgenen når det er på tide å gå på jobb, føles som det vanskeligste du vil gjøre hele dagen.

Det er bare noe om den våte, snusende nesen eller den trengende * maven * som gjør at du vil ringe inn syk, klatre tilbake i seng og kose din fantastiske, furre beste venn mens du binge en sesong med "LA Ink" og seriøst underholde ide om å få kattens ansikt tatovert på bicep. (Nei, du er merkelig.)

Men noen må sette kibble på bordet.

5 dyrepleiejobber som er dårlige for dyrelskere

Så, hva om jeg fortalte deg at stikket om å forlate kjæledyret ditt hver morgen kunne bli redusert betydelig? Hva om jeg fortalte deg at det er jobber som lar deg henge med dyr hele dagen?

Vel, det er.

1. Cat Cuddler

Denne jobben er akkurat hva det høres ut som. Bare katter, en veterinærklinikk og cattery i Dublin, Irland, ser etter en full-time katt cuddler å berolige nervøse katt pasienter i klinikken.

Den ideelle kandidaten, ifølge noteringen, vil ha "milde hender, som er i stand til å klappe og strekke katter i lange perioder", og bør være myk-talte og "i stand til å katte hviske."

Bare katter nevner at søkere har en klar fordel hvis de er i stand til å forstå forskjellige typer purrs.

Hvis dette høres ut som ditt eget svært spesifikke ferdighetssett, kan du finne mer informasjon og søke om å bli en profesjonell kattekniker (med cattitude) her.

2. Semi-Pro Dog Walker

Med Wag! Du kan gjøre alle dine drømmende drømmer til virkelighet. (Fordi hvem ikke vil bli betalt for å henge med valper hele dagen ?!)

Selskapet leter alltid etter nye vandrere å registrere seg gjennom Wag! app, og prosessen er ganske rask og enkel. Etter at du har brukt, vil du gå gjennom en vetting (hah) prosess som tar sikte på å sikre at du er seriøs om hunden som går livet.

I følge Wag! nettside, hundevandere kan tjene opptil $ 25 per time på å henge ut med mannens beste venn - så dette virker som en enkel beslutning.

3. Cat Cafe Hosts

Kattekafeer dukker opp over hele landet, og mens de er super trendy og 100% Instagrammable, er det primære målet for disse kattevennlige kaffebarene oppmuntrende kattopptak.

Typiske stillinger på en kattekafé inkluderer katt rom verter og wranglers, sammen med baristas og kafé skuespillere.

Mens disse kattekafeer er i California, Minnesota og Washington D.C., er det sannsynligvis allerede en kattkafe i byen din - så sørg for å sjekke rundt for eventuelle jobbåpninger i nærheten av deg!

(Og hvis du tenker på å åpne din egen kattkafe, er det noen ting du bør vurdere først.)

4. Dyremassasje terapeut

Noen triste nyheter: Når kjæledyr blir gamle eller skadde, blir kroppene deres vondt som mennesker gjør.

Noen gode nyheter: Du kan bli sertifisert som kjæledyrsmassasje terapeut og bidra til å lindre smerten (som tilsynelatende ikke har anstendighet å holde seg borte fra de reneste skapningene på denne jorden).

Som kjæledyrsmassasje terapeut kan du tjene så mye som $ 50 per time - så en heltids kjæledyrmassør ville bli satt for å gjøre en pen penny.

Finn ut alt du trenger å vite om å bli sertifisert, finne klienter og starte din egen petmassasjevirksomhet her.

Vær oppmerksom på: Reglene om kjæledyrsmassasjebehandling er litt dovne, så du vil sjekke ut de spesifikke reglene i din tilstand før du kommer i gang.

5. Sett puppen din på jobb

Hvis du trenger litt ekstra hjelp med å ta med Beggin 'Strips, må du ha hunden din på banen.

Her er fem måter hunden din kan bidra til å tjene en liten inntekt på siden - fordi selv Fido må tjene sin beholdning.

Men hvorfor stoppe der?

Det er mange forskjellige måter å tjene penger på mens du henger sammen med våre furrige venner - inkludert å bli en hundekjør eller en kjæledyrfotograf (begge veldig virkelige ting).

For flere ideer, sjekk ut denne listen med 10 måter å tjene mens du spiser tid med andres hunder!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hør ut til Oliver, den perfekte kattungen som hjelper henne med å holde øye med den (laks flavored) prisen.

Skrive Inn Din Kommentar