Penger

Ønsker du å redusere studielånet ditt? Du vil kanskje vurdere dette

Ønsker du å redusere studielånet ditt? Du vil kanskje vurdere dette

Mer enn 1 million studielåntakere misligholdte sine lån i fjor. Odds er, mange vil standard en gang til, selv etter at de har ryddet sitt navn med gjeldssamlere.

Hvorfor? De fleste oppretter ikke en rimelig betalingsplan.

Det er flott å få lånene dine uten standard, med noen få små betalinger, stoppe de uopphørlige samtalene fra gjeldssamlere og fjern et stygg merke fra kreditthistorikken din.

Men du kan ikke stoppe der.

Du må gå videre med å tilbakebetale studielånene dine. Hvis du sitter fast med standardbetalingsplanen du hadde før standard, kan du fortsatt gjøre de månedlige utbetalingene?

Hva å gjøre hvis du fremdeles ikke kan gi studentlånsbetalinger

Hvis du er i mislighold på dine føderale studielån og vil unngå samlinger - eller du sliter med betalinger og ønsker å unngå standard - vurdere å søke om et direkte konsolideringslån.

Dette føderale lånet lar deg kombinere flere lån til en ny og tar en gjennomsnittlig vektet rente. Du må bare foreta en betaling hver måned, og du har mer tid til å betale av balansen din.

Ulemper? Den lengre tilbakebetalingstiden betyr at saldoen din vil bruke mer tid på å tilføre interesse. Mens det vil gjøre livet enklere hver måned, kan det koste deg mer penger i løpet av de neste 10 eller 20 årene.

Hvis du tenker, "Fine, jeg vil bare gjøre det til juli", les videre.

Slik søker du etter et direkte konsolideringslån

Du kan søke om a direkte konsolidering lån her. Du må logge inn med din føderale studenthjelps ID og passord eller opprette en.

Du vil enten søke på nettet, eller skrive ut skjemaene og sende dem inn. Deretter vil en konsolideringsoffiser spotte de flere lånene i en enkel, velsmakende konsolidert lånepai.

Med mindre lånene dine er utsatt for utsettelse, overbærenhet eller grace, må du sørge for at du fortsetter å gjøre normale studielånsbetalinger mens du venter på å høre tilbake om konsolideringslånet ditt.

Når du tar ut et direkte konsolideringslån, kan du også automatisk registrere deg for en bedre tilbakebetalingsplan som vil sette deg opp med mer rimelige månedlige utbetalinger.

Hva er en inntektsdrevet avdragsplan?

Enten du har misligholdt eller ikke, vil du kanskje vurdere en inntektsstyrt tilbakebetaling for dine føderale studielån.

Disse planene angir månedlig betaling som en prosentandel av din skjønnsmessige inntekt.

Nå blir dette vanskelig, fordi du kanskje har hørt alle disse vilkårene:

  • Betal som du tjener (Lønnsplan)
  • Inntektsbasert tilbakebetaling Plan (IBR Plan)
  • Inntektsberettiget tilbakebetaling Plan (ICR Plan)
  • Revidert lønn som du tjener (REPAYE Plan)

Disse navnene høres ut som forskjellige måter å si det samme, men de er forskjellige planer. Mest sannsynlig vil du ha en PAYE- eller IBR-plan, men sjekk dette diagrammet for å se hva som er best for din situasjon.

"Inntektsdrevet tilbakebetaling," BTW, er et paraplybegrep for alle disse alternativene. Noen kan ta bort DOEs tesaurus.

Avhengig av tilbakebetalingsplanen, er de viktigste forskjellene du vil se blant planene, prosentandelen av inntekten din tildelt den månedlige betalingen (10%, 15% eller 20%), om din ektefelles inntekt teller, og etter hvor mange år saldoen din vil bli tilgitt (20 eller 25 år).

Søke på inntektsdrevne tilbakebetalingsplaner her. Hvis du ikke er sikker på hva som passer best for deg, kan du la låneservice sette deg på den som har den laveste månedlige betalingen.

En mer ting ... Hva er refinansiering av studentlån?

Hvordan passer denne vanskelige sikt inn i blandingen?

Refinansiering fungerer mye som direkte konsolideringslån, bortsett fra at du gjør det gjennom en privat långiver i stedet for den føderale regjeringen.

Gjennom et selskap som troverdig, du kan refinansiere føderale og private studielån.

Troverdig erstatter dine flere lån med et enkelt lån, potensielt med lavere rente og / eller lavere månedlig betaling, noe som kan hjelpe deg med å spare penger nå og på lang sikt.

OK, takk for at du klarer det

Du er velkommen, og beste ønsker.

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar