Penger

Holde det bra i Austin: Byen vil nå Mandat Betalt sykefravær

Holde det bra i Austin: Byen vil nå Mandat Betalt sykefravær

Ser ut som i tillegg til å holde det rart, Austin prøver å holde det bra.

I det minste er det Austin Town Council forsøker å gjøre ved å være den første byen i sørlige USA for å passere en lov som krever private virksomheter å tilby betalt sykefravær.

Fra 1. oktober 2018 må arbeidsgivere med mer enn fem ansatte tilby arbeidstakere en times betalt sykefravær for hver 30 arbeidstimer. Arbeidsgivere med fem eller færre ansatte vil være underlagt samme lov, men vil ikke tre i kraft før 1. oktober 2020.

For å beskytte arbeidsgivere inkluderer loven også caps på hvor mye arbeidstakere kan tjene: 64 timer for bedrifter med mer enn 15 ansatte og 48 timer for selskaper med 15 eller færre ansatte.

Austin slutter seg til andre byer som Minneapolis, New York City, Chicago og Washington D.C. og åtte stater - Arizona, Connecticut, California, Massachusetts, Oregon, Rhode Island, Vermont og Washington - som garanterer betalt sykefravær.

Men som den eneste byen i Texas for å passere denne politikken så langt, kan Austin møte den samme skjebnen som Milwaukee, som vedtok en lov på bynivå i 2008 bare for å få en statslov som forbyder mandat betalt sykefravær tilsidesatte ordinasjonen. Wisconsin regjering Scott Walker hevdet at byens betalte sykefraværspolitikk var en barriere for å skape arbeidsplasser.

Fordelene med å ha en syk dag er ikke begrenset til helsemessige fordeler av, vet du, blir bra. Det også reduserer spredningen av bakterier til medarbeidere - nyttig vurderer den spesielt forferdelige influensasongen vi har hatt glede av i år - og kan være avgjørende for arbeidstakere lever lønnsslipp til lønnsslipp.

Så til resten av Sør, vask hendene dine og prøv å bli bra, det er du.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er takknemlig hver dag for å jobbe hos et selskap som tilbyr betalt sykefravær.

Skrive Inn Din Kommentar