Penger

Nåværende låntakere er trygge fra Trump Plan for å drepe Offentlig Låne Tilgivelse

Nåværende låntakere er trygge fra Trump Plan for å drepe Offentlig Låne Tilgivelse

Hvis du jobber for regjeringen eller et nonprofit og har panikket om Trump-administrasjonens foreslåtte budsjettbesparelser som inkluderer eliminering av Public Service Loan Forgiveness Program, bør dette komme som en lettelse.

Det hvite hus utgav presidentens offisielle budsjettforslag tirsdag, og mens det kreves å kutte programmet, planen vil ikke sette i fare de som allerede er innmeldt i programmet.

Bare de som tar ut lån på eller etter 1. juli 2018, eller de som tar ut lån for å fullføre sine nåværende studier, vil bli påvirket av programmets eliminering som foreslått av president Trump.

Avskaffelsen av offentlig tjeneste lån tilgivelse og andre kutt President Trump foreslår er langt fra en sikker ting fordi. De må fortsatt passere kongressen, som vanligvis gjør store endringer i presidentbudsjettene.

Hvem er påvirket av Public Service Loan Forgiveness Program Cut?

Bush-administrasjonen opprettet det offentlige tjenesteforlengelsesprogrammet i 2007 for å oppmuntre høyskolegrader til å søke jobber i offentlige og ideelle organisasjoner ved å tilgi sine studielånsgjeld etter 10 års tjeneste.

I forrige uke beskrev The Penny Hoarder usikkerheten mange låntakere møtte da et utkast til Trump-administrasjonens budsjettforslag ringte for å eliminere programmet.

I det minste 552.931 låntakere deltar i programmet. Som vi skrev om, bekymret noen låntakere om at ingen av deres lån ville bli tilgitt, og andre kommenterte hvordan det kunne ødelegge sine planer om å starte en familie eller gå på pensjon.

Selv om programmets fremtid er uklart, hvis du for tiden er på rette spor for offentlig tilgivelse, kan du hvile litt lettere å vite at din hengivenhet til offentlig tjeneste trolig ikke har vært for intet.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar