Tilbud

Få din Gallon Tubs of Mayo og $ 167 i Freebies med denne Sam's Club Deal

Få din Gallon Tubs of Mayo og $ 167 i Freebies med denne Sam's Club Deal

Fest i klubben i kveld.

Ved klubb mener jeg Sam's Club. I kveld mener jeg hele året. Ved fest mener jeg rabatt.

Du føler meg?

I en begrenset periode har LivingSocial og Groupon en $ 45-avtale-cocktail som inkluderer et nytt ettårig Sams Club-medlemskap, $ 10 elektronisk gavekort, $ 25 Vudu-kreditt, gratis rotisserie kylling, gratis gjærruller og gratis sjokoladekakekaker. Høres mer ut som en fest i magen min.

Men vent - det er et alternativ på $ 30 som inkluderer et nytt ettårig Sams Club Membership og et $ 10 elektronisk gavekort.

Vær oppmerksom på at hvis du kjøper alternativet $ 45 innen 22. mars, får du også ytterligere $ 115 i umiddelbar besparelse på ulike varer i 30 dager.

Hvordan få Sams Club Deals

Hvis du ikke allerede har en, må du registrere deg for en Groupon eller LivingSocial-konto. Tilbudet er det samme på begge nettsteder.

Når du har registrert deg, velg og kjøp enten $ 45 eller $ 30 tilbudet.

Etter at valget er bekreftet, vil du motta en e-post med informasjon om medlemskap og innløsning.

Når du har fullført innløsningsprosessen, mottar du ditt medlemsnummer, som du kan bruke til å handle online eller i mobilappen. Du vil imidlertid ikke få et fysisk medlemskort til du besøker din lokale Sams Club.

Det er ingen klok tid og dag når denne avtalen forsvinner, men både Groupon og LivingSocial sier "Deal Ends 3 Days." Så det ville være litt tid den 26. februar. Jeg foreslår at du handler før, snarere enn senere, for å unngå å gå glipp av denne.

Hvem kan få Sam's Club Membership Deal?

Gjett hva? Du trenger ikke å feste alene. Hvert tilbud inkluderer et gratis medlemskort for din ektefelle eller et annet medlem av husstanden. Skål til det.

Begge avtalene er for kun nye medlemmer av Sam's Club og er ikke gyldig for alle med et nåværende medlemskap. Også utelukket er de som hadde et Sams Club-medlemskap som utløp 1. august 2017 eller senere.

Avtalen er god på mer enn 590 Sams Klubber steder i USA Puerto Rico klubber er ekskludert fra denne avtalen.

Ikke glem om Fine Print

Med hver god avtale kommer fine print. For denne, kan du bare kjøpe en avtale per konto.

Den største fangsten er at årlig medlemskap automatisk fornyes hvert år. I tillegg til en automatisk fornyelse vil Sam's Club belaste deg uansett fornyelsesgebyret på den tiden, ikke rabattprisen. For øyeblikket koster dette medlemskapet $ 45, så hvis du kjøper $ 30-avtalen, er det en god sjanse for at du betaler minst $ 15 mer på fornyelsestidspunktet.

Det er mer fin utskrift å vurdere før du kjøper, men som noen som nettopp har kjøpt $ 30-avtalen, tror jeg at de totale besparelsene er helt verdt det.

Jeg vet ikke om deg, men det kommer til å være en fest i mitt pantry.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun kan eller ikke kaste en fest i helgen.

Skrive Inn Din Kommentar