Penger

En Hilariously Awful Steve Jobs Job Application viser hvordan ikke å lande en konsert

En Hilariously Awful Steve Jobs Job Application viser hvordan ikke å lande en konsert

Steve Jobs kan ha co-grunnlagt Apple - et selskap verdt 229 milliarder dollar nå - revolusjonerte PC-en og tok deg med iPhone, men i 1973 sviktet han så hardt på å fylle ut et jobbsøknad det vil få deg til å kramme.

Yep, bare tre år før Apple ble grunnlagt, jobbet jobber for en ukjent jobb og ble en virkelig forferdelig søknad som nå forventes å hente så mye som $ 50.000 på en auksjon, ifølge en rapport fra CNBC.

Hør, hvis du vil blåse det som beløper seg til nesten en årlig inntekt for en amerikansk familie på et støvete, gammelt jobbprogram, så er det din virksomhet. Men hvis du planlegger å bruke denne spesielle trainwreck av et program som en mal under jobbsøkingen, må vi ha en seriøs snakk.

Se, Steve Jobs kan ha lykkes utover noen vildeste drømmer til tross for dette whack-gjenoppta, men det kan du ikke.

Slik fyller du ut en jobbapplikasjon ... Ikke-Steve-Jobs-måten

For det første er det ikke et brevbrev. Du kan ikke forvente å lande en jobb i teknologibransjen uten et solid følgebrev.

Et brevbrev hjelper deg med å skille seg ut, og det legger til personlig stil i ditt CV og jobbsøknad. Her er tre enkle trinn for å lage det perfekte følgebrevet.

Og Jobs forlot nettopp erfaring-delen i denne applikasjonen tom, som er et stort nei-nei. Sikker på at han bare var 18 på den tiden, men han burde ha brukt seksjonen til å markere frivillig arbeid eller ferdigheter han utviklet.

En av de største tingene som stikker ut på 1973 Jobs-søknaden, er at han ikke gir noen måte å kontakte ham.

For hans telefonnummer skrev han "ingen", og for sin adresse skrev han ganske enkelt "reed college" - hvor han hadde gått ut etter et semester - og inkluderte ikke engang kapitalisering. Din fremtidige arbeidsgiver må kunne finne deg å fortelle deg at du fikk jobben, ikke sant?

Og vær så snill, vær sikker på at du korrekturlaster ditt CV eller søknad. Under spesielle evner, jobber Jobs at han er fra San Francisco nær "Hewitt-Packard" (sic).

Selvfølgelig vet vi alle Steve Jobs fortsatte å være en av de mest suksessrike entreprenørene i historien. Men det betyr ikke at du bør ta CV eller tips for jobbsøknad fra en ung jobb.

Hold deg til Penny Hoarder-formelen.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han er en Apple-evangelist og betyr ingen respekt for Steve Jobs.

Skrive Inn Din Kommentar