Penger

8 firmaer som betaler deg for å skrive gratulasjonskort (en betaler opp til $ 300!)

8 firmaer som betaler deg for å skrive gratulasjonskort (en betaler opp til $ 300!)

Jeg elsker gratulasjonskort.

Det visste jeg imidlertid ikke du kan faktisk tjene penger ved å sende inn uttrykk, dikt, kunst og fotografering til gratulasjonskort.

Noen ser selv etter gamle bilder, så du trenger ikke å gjøre noe, men har det gøy å rømme gjennom fotoalbumene dine og minneboksene.

8 Gratulasjonskort Selskaper som godtar innleveringer

Jeg fant en haug med gratulasjonskort selskaper som vil betale for å bruke dine ord, kunst eller bilder.

Etter min mening er dette et ganske kult krav til berømmelse - "En gang ble ordspillet mitt brukt på forsiden av et gratulasjonskort!" (Jeg er en nerd og kan helt se meg selv ved å bruke den i et spill med To Truths og en Å ligge.)

Før du svømmer disse selskapene med innleveringene dine, må du sørge for å gjøre deg kjent med typen innhold de vil ha.

Sjekk ut vår rundown.

1. Blue Mountain Arts

Poet-artist duo Susan Polis Schutz og Stephen Schutz grunnla Blue Mountain Arts for mer enn 40 år siden. Deres mål? Hjelp folk til å uttrykke sine tanker på, vel, gjennomtenkte måter.

Det poetiske innholdet er mindre punny og mer alvorlig. "Vellykkede kort er varme og oppriktige, som en hjerte til hjerte samtale", sier retningslinjene.

Per nettstedet er lønn $ 300 per dikt for Blue Mountain Arts rettigheter til å publisere det på et gratulasjonskort og andre produkter; Det er $ 50 en pop for engangsbruk i en bok.

Bli kjent med innholdet ved å sjekke ut selskapets Facebook-side. Du finner også skriveretningslinjene der.

Viktig merknad: Ikke ta ut til Blue Mountain Arts med mindre du har alvorlig innsending. "For å gjøre det, må du virkelig ha en lidenskap for å skrive, spesielt om å uttrykke følelser og skrive poesi og / eller prosa som våre kjøpere kan finne vanskelig å artikulere," forklarer en redaktør via e-post.

Og ikke forvent $ 300 på stedet. Hvis innlevering er akseptert, noe som er sjeldent for en førstegangsleverandør, må du signere papirarbeid og skrivingen din vil gå gjennom tester. Forvent deretter å bli betalt innen 12 til 18 måneder.

2. Calypso Cards

Du har kanskje sett noen av Calypso produkter i spesialforretninger i USA eller Canada. Selskapet omfatter flere merker, inkludert Selfish Kitty.

Det produserer noe ganske sassy materiale, inkludert en personlig favoritt: "Vi skal feire bursdagen din i stil i år. Jeg har allerede en boks med vinkjøling i kjøleskapet. "

Hvis du har en frekk, tørr humoristisk stemme, kam gjennom de andre kortene - kanskje til og med gi en chuckle - fordi Selfish Kitty aksepterer innleveringer til alle anledninger.

Det betaler $ 50 for hver akseptert ide.

3. Noble Works

Trenger du et lykønskningskort med Santa, får du en tat? Ja, NobleWorks Cards har fått deg dekket.

Enda mer morsomt? Sloganet på nettstedet leser, "Gjør amerikansk hilsen igjen." (OK, jeg lo.)

Uansett, hvis du ikke fange driften, er disse kortene morsomme, unike og risqué. Du kan bli med og sende inn kunst, tegneserier eller skrive.

Begynn med å skrive inn informasjonen din på innleveringssiden. Forvent å få en epost som beskriver alle kriteriene etter. Betalingen varierer, så vær sikker på å spørre.

4. Havremel Studios

Du har sikkert sett Havremel Studios kort på hyllene til populære forhandlere. De har fargerike tegneserier med dumme ord som er parret med det.

Ta for eksempel dette bursdagskortet med en tegneserie av en hest som leser "50 Shades of Hay." På innsiden? "Det er bursdagen din - Hest rundt!" En hest med et tannglimt har en pisk. Perfekt enkel, men likevel humoristisk.

Tror du har den riktige mengden sass? En rekke innleveringsdetaljer er omtalt på nettstedet, selv om lønnen ikke er nevnt.

Forkastte kortideer er imidlertid, og inkluderer: "PUN, BRUKSIDE, BETYD IDEAS, LENGT POETRY eller PROSE, NARROWLY FOCUSED IDEAS. (dvs.: ny baby for quintuplets) "

5. RSVP

Denne linjen med gratulasjonskort, en deling av Sellers Publishing, beskrives (i seg selv) som "frisk, morsom, søt og sukkerblandet blandet med litt sass og kant."

RSVP har et kort for enhver anledning. Det kan være pent, eller det kan være dumt. Uansett, synes RSVP å virkelig verdsette sine bidragsytere: "Vi jobber med kunstnere og forfattere over hele verden, noe som holder innholdet vårt friskt, variert og relevant. De er kjernen til suksessen til vår kortlinje. "

Hvis du er en artist, finn all informasjonen du trenger på siden din. Hvis du er forfatter, er det også en side for deg.

Så langt som lønn, er det ikke spesifisert. En representant sa at den varierer etter "industristandard".

6. Shade Tree Hilsen

Dette gratulasjonskortet har en linje med kort kalt "Faktiske bilder."

Du gjettet det - disse kortene har faktiske bilder, sendt av deg. Og du trenger ikke engang å være god på fotografering. Den vil ha din gammel bilder - de fra "40s, 50s, 60s, 70s eller 80s. Bilder kan være svart og hvitt eller farge.

Og de vil sannsynligvis bli til noe morsomt, så send ikke noe du er super sentimentelt knyttet til.

Hvis bildet ditt er akseptert, vil du motta et gavekort på $ 100 til Cool Funny Gifts. Hvis du ikke er interessert i en kul eller morsom gave, kan du alltid prøve å selge kortet.

Finn alle detaljene til å sende inn online.

7. Smart Alex

Disse kortene er morsomme. Men jeg vil motstå å gi eksempler for å holde nettstedet vårt PG.

Hvis du har "morsomme, edgy og risque" ideer, er dette ditt lykønskningskort paradis. Men det er en fin linje. Vi snakket med selskapets kunstdirektør, der han sa at han ikke aksepterer noe for meningsløst, seriøst eller religiøst.

I tillegg til ord, kan du også vurdere å sende inn fotografier og illustrasjoner. Få de skitne detaljene på innleveringssiden.

Betaling er $ 50- $ 75 per innsending.

8. Viabella

Jeg vet ikke hva viabella betyr, men bella er "pen", og dette er noen darn flotte kort. De er mindre rå, mer alvorlige. Selv om de har noen av mine favorittfraser, som "Lukk frontdekselet!" Og "Hellige Makaroni!"

Viabella aksepterer kunst og skriving. Teri Desautels, linje- og versdirektøren, angav ikke lønn, men sa: "Betalingen kan variere ganske mye avhengig av innleveringstype og antall stykker. Kunst tjener vanligvis mer enn å skrive; humor skriving betaler mer enn tradisjonell skriving.

Du finner alle detaljene i retningslinjene for innlevering.

Bonus: Kort Gnome og Gratulasjonskortbutikken

Card Gnome er snill som en Etsy for kortspillere.

Hva du gjør er å søke om en butikk. Men det handler om det - bortsett fra design selvsagt. Annet enn det, håndterer Card Gnome tilpasningen, kjøp, utskrift og utlevering av kort.

Til gjengjeld får du 5% av prisen på kortet (det er et minimum på 10 cent). Når du har samlet $ 10, får du en sjekk.

Gratulasjonskortet tilbyr en lignende tjeneste, selv om du får 24 cent for hvert kjøpt kort.

Dette er kjempebra hvis du ikke vil bekymre deg for fraktlogistikk, reklame eller noen av de typen forretningstype.

Din sving: Hva er din favoritt en-liner?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar