Liv

Denne studien sier å opprettholde et hjem koster $ 2000 / år. Slik lagrer du

Denne studien sier å opprettholde et hjem koster $ 2000 / år. Slik lagrer du

Jeg har vært leietaker hele mitt voksne liv, men i det siste har jeg vært kløe for å kjøpe mitt første hjem.

Når jeg tar med emnet sammen med andre som leier venner, blir jeg alltid rammet av det samme argumentet.

Hvis du leier og noe går galt, kan du bare ringe utleier for å fikse det.

Selv om alle leietakere ikke er immun mot bolig vedlikeholdskostnader, huseiere spesielt føler smerten.

Bankrente gjorde nylig en undersøkelse av kostnader for hjemmekostnader. Det fantes Den gjennomsnittlige villaeieren bruker rundt 2000 dollar i året på hjemme vedlikeholdskostnader.

Selv om enkelte gebyrer for hjemmet er ganske viktige (som å betale for søppel og resirkulering på gjennomsnittlig 55 dollar i måneden), er andre mer av en ekstra bekvemmelighet. Boligeiere bruker gjennomsnittlig 285 dollar i måneden på rengjøringstjenester og 144 dollar i måneden på landskapsarbeid, ifølge Bankrate.

Betale noen til å gjøre tjenester du kan gjøre på egen hånd, kan gjøre deg lykkeligere, men hvis det ikke er i budsjettet, ikke svett.

Reduser ditt hjem-vedlikeholdskostnader

I stedet for å slippe hundrevis i måneden på hushjelp, takler du oppgavene selv.

Ikke spenne på tonn rengjøringsprodukter. Lag din egen med enkle ingredienser, eller bli kreativ med ting du kan ha rundt huset. Du vil bli overrasket over hva du kan gjøre med proteser og tørketrommelark.

Gjør ditt kjøkken skinn med denne trinnvise veiledningen til rengjøring av kjøkkenapparater. Se dette innlegget for andre husrengjøringshakker.

Spar på landskapsarbeidskostnader med disse tipsene for å opprettholde din hage på et budsjett. Eller bare slå gården din til en spiselig hage, og du må ikke betale noen for å klippe den.

Mangler handyman ferdigheter? Denne posten aksjer ressurser som vil hjelpe deg å lære DIY hjemme reparasjon ferdigheter uten kostnad - som gratis workshops hosted av Home Depot.

Forbered deg på det uventede

Selv om du reduserer kostnadene ved å gjøre hjemmeprosjekter alene, kan du likevel møte situasjoner som krever at du betaler for en profesjonell.

Kevin Mahoney, administrerende direktør i finansrådgivning Illumint, fortalte Bankrate han anbefaler at huseiere legger penger til en sparekonto for å bruke til vedlikeholdskostnader for hjemmet. Mahoney sa at han legger til side $ 100 til $ 200 i måneden for å finansiere uventede reparasjoner eller slitasje vedlikeholdstjenester.

På den måten når noe kommer opp, er pengene allerede tilgjengelige for å dekke det. Smart råd.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar