Penger

Få betalt for å være et testemne: 5 måter å tjene penger som en mannlig marsvin

Få betalt for å være et testemne: 5 måter å tjene penger som en mannlig marsvin

Hva har hjernen din, din kropp og barnets leketøyboks til felles? De kan alle score deg ekstra penger!

Fra medisinske tester til markedsundersøkelser, er et testfag en mulighet for folk som er unge og gamle til å fatte opp lommeboken med kontanter, sjekker og gavekort. Hvis du er villig til å prøve et nytt produkt eller erfaring og dele tankene dine med sine skaperne, kan du gi bankkontoen din et løft i tide for ferien.

Her er noen av våre favoritt måter å tjene penger som et testemne:

1. Registrer deg for medisinske tester og forsøk

Hvis du ikke har noe imot å bli poked og prodded, kan dette være et flott spill for deg. Vær forberedt på å fylle ut mye papirarbeid på din medisinske historie, og i mange tilfeller vise bevis for å støtte det du har oppført. Dette kan inkludere å gi kopier av diagrammer eller fysiske eller andre tester som er gjort for å avgjøre om du kvalifiserer. Siden kriteriene varierer fra test til test, garanterer ikke deltakelsen i en forskningsundersøkelse deg et spor i en annen studie - faktisk kan det til og med diskvalifisere deg!

Men ikke bli motløs hvis symptomene dine ikke samsvarer med de kliniske forsøkene som holdes i ditt område. "Du kan fortsatt kvalifisere for studien som kontroll (sunt) emne," påpeker erfarne forskningsdeltakeren Halina Zakowicz, som lister syv gode ressurser for å finne lokale kliniske forsøk. De Program for friske frivillige gjennom National Institutes of Health (NIH) kan skryte av nesten 3500 friske frivillige deltakere hvert år!

Hvor mye penger kan du gjøre? Kompensasjon er redusert betydelig de siste årene, ifølge Linda B., en sykepleier med erfaring på begge sider av medisinske forsøk. "Forskning har ikke vært unntatt fra nylige kutt i helsetjenester, og disse nedskrittene," sier Linda, "betyr mindre penger for forskere og i sin tur mindre penger til forskere." Hun sier imidlertid at deltakere kan gjøre hvor som helst fra $ 25 for å prøve ut neste års influensavaccin til over $ 5000 for tester som involverer overnatting og ekstra oppfølging besøk.

2. Delta i psykologiske forskningsstudier

Leter du etter noe mindre invasivt? Vurder å delta i en psykologisk forskningsundersøkelse, hvor du kan få $ 10 til $ 60 per time betalt i sjekker eller gavekort.

Det er ikke så skummelt som du kanskje tror. Mange studier ser etter innsikt i menneskets tanker og oppførsel - minne, beslutningstaking, læring og oppfatning. Men det er mange andre som studerer overlappingen mellom psykologi og markedsundersøkelser. Yales eLab, for eksempel, utforsker et bredt spekter av akademiske studier om temaer i individuell beslutningsprosess, herunder forbrukermål og oppførsel, påvirkning av markedsføring, samspill med kultur og politikk, helse og offentlig politikk, og til og med moralske og etiske problemer. "

Det er ikke overraskende at Det beste stedet å finne muligheter som dette er på et stort universitet. Harvard, NYU, og University of Maryland har alle enestående forskningsprogrammer innen psykologi. Bor ikke i nærheten av en av disse skolene? Ingen bekymringer. Enkelte universiteter, som Stanford, Yale og Vanderbilt, tillater online deltakelse, og mange bruker det samme Sona-systemet for å registrere frivillige for deres studiebasseng.

Pass på at du leser utskriftene før du registrerer deg. Mens mange forskningsstudier betaler via bankcheck, PayPal eller gavekort, innfører noen bare deg i uavgjort hvor du kan potensielt vinne penger. Mange universiteter tilbyr også klassekredit for deltakelse, så du må velge "betaling" nøye hvis du ønsker å tjene penger.

3. Del tankene dine gjennom markedsundersøkelser

Du vet hva de sier om meninger, ikke sant? Vel, siden "alle har en," hvorfor ikke begynne å bli betalt for din?

Siden selskapene går av de grunnleggende prinsippene for tilbud og etterspørsel, vil de høre fra folk som deg å se hva markedet krever, slik at de kan levere det.

Hvordan virker det? Deltakere i fokusgrupper tjener hvor som helst fra $ 50 til $ 300 + for å gi sin ærlige tilbakemelding, ofte i form av en undersøkelse eller gruppediskusjon.

Deltakelse i disse fokusgruppene er i stor grad basert på din demografi. Når du registrerer deg for en forskningsgruppes database, svarer du på en rekke spørsmål for å avgjøre hvilke studier du kvalifiserer for.

Klar til å prøve en fokusgruppe? Noen selskaper å kontakte inkluderer 20 | 20 Panel; Focuscope, Inc .; MindSwarms (online deltakelse), Mediabarn Research, og Shugoll Research.

4. Få barna dine involvert som Toy Testers

Hvis du leker rundt med ideen om markedsundersøkelser, hvorfor ikke få barna inn på handlingen?

Hvis du bor i nærheten av El Segundo, California, er Mattel Imagination Center et flott alternativ for barn (vanligvis 5-9 år) for å teste leker i bytte for leketøy og / eller gavekort. Hasbro har også et leketøy-testing program oppført på deres FAQ side, eller du kan se om deres Fun Lab i Pawtucket, Rhode Island rekrutterer.

Den beste måten å få familien til å delta i en av disse mulighetene, er å følge leketøyselskapets sosiale medier. Som du kanskje kan forestille folk "ikke leke" når det gjelder leketøystesting; konkurransen kan være tøff. Ofte holder selskapene konkurranser og velger nye testere fra bassenget av deltakere.

Og ikke la barna dine ha det gøy. Noen selskaper, som KidsII, vil også høre fra foreldre. Det er imidlertid ikke en direkte utbetaling; I stedet blir du lagt inn en sjanse til å vinne produkter og andre varer, for eksempel gavekort.

5. Få betalt for Jury Duty som en del av en mock-prøve

En annen måte din mening kan tjene deg litt ekstra penger er å være en surrogat jurist. Hvis du oppfyller kravene til jurypligten, kan advokater i ditt fylke eller føderale distrikt betale deg for å gjennomgå en sak og gi tilbakemelding.

Sjekk ut muligheter til å delta i mockforsøk i person gjennom selskaper som Sign Up Direct, samt online gjennom nettsteder som Online Verdict.

Og de beste nyhetene? Ifølge Steve Gillman, som gjorde $ 150 ved å tilbringe en dag som deltok i en mock-prøve, har de en tendens til å betale deg (og mate deg) bedre enn den faktiske juryplikten. Hvor mye bedre? Avhengig av hvor komplisert saken er, kan du forvente å gjøre $ 20 til $ 60 per time.

Din sving: Har du tjent penger som testperson? Hva slags testing gjorde du?

Leah Thayer har jobbet i både det medisinske feltet og samfunnsskolen. En Nashville-basert forfatter, hun liker å lese og finne interessante måter å lage og spare penger på.

Skrive Inn Din Kommentar