Liv

Du vil ikke tro hvor dyrt det er å være et bryllupsgave i 2017

Du vil ikke tro hvor dyrt det er å være et bryllupsgave i 2017

Bryllup - så vakkert, magisk, følelsesmessig og fantastisk som de er - er så freaking dyrt.

Og ikke bare for bruden og brudgommen - eller deres foreldre - kaster shindig, men for gjester, så vel. Ifølge bryllupsregisteret nettstedet Tendr, den gjennomsnittlige bryllupsgjesten landsomfattende skjeller ut $ 160 som en kontant gave.

Bryllupsgavebeløp har en tendens til å stige om sommeren, sier CNBC, og hvor du bor, kan påvirke hvor mye du gir.

Husk, det er bare kontantgaven. Factoring i andre kostnader for å delta på bryllup, for eksempel reise, losji, klær og pre- eller etter bryllupsfester, Den gjennomsnittlige bryllupsgjesten bruker rundt $ 703, CNBC rapporter. Millennials bruker mer som $ 893.

Hvis du deltar på mer enn ett bryllup i året, er det mulig at du overskrider tusen dollar bare for å sitte på den store dagen av favorittparet ditt. Hvis du er i et bryllupsfeste, kan du forvente å betale mye mer.

"Å være gjest på bryllup er en økonomisk forpliktelse," sa Rosemary Caligiuri, administrerende direktør for United Capital, CNBC. "Når du sier ja, sier du ja til mange ekstra kostnader, spesielt hvis det er langt unna."

Kostnaden for å delta på bryllup har noen passerer opp muligheten. Ifølge en Bankrate-undersøkelse, 21% av invitasjonene til bryllup har RSVP-ed "nei" fordi de ikke hadde råd til det, Rapporterte CNBC.

Men å gå på dine kjære, er det ikke nødvendig å bryte banken. Her er noen måter du kan spare på bekostning av å delta på et bryllup uten å måtte si at folk har det på veien.

DIY bryllupsgaven

Sikker, å velge en blender eller Kina sett fra et register er fint, men også litt ... upersonlig. En DIY gave kan trekke på hjertestrømmen til en brud og brudgom i årene som kommer - og få dem til å tenke på deg hver gang.

Pluss det kan være så mye bedre på lommeboken din.

Prøv fotokollagebokstaver, et forholdskort, en personlig oppskriftsbok eller noen av de andre gavealternativene i dette innlegget på 10 billige og enkle DIY bryllupsgaver.

Budsjett for bryllupet på forhånd

I dag planlegger mange par lange engasjementer. Hvis du er i sin indre sirkel - og vet du vil nok få et bryllup invitasjon - bruk tid til å begynne å spare opp og tenke på måter du kan redusere kostnadene på.

Penny Hoarder seniorforfatter Dana Sitar anbefaler disse seks strategiene, som inkluderer å hoppe før og etter bryllupsmøter, ta en sparsom bilferie til bryllupet og planlegge dine vanlige frisyrer og manikyr for å tilpasse seg bryllupsdagen.

Penny Hoarder-bidragsyter Susan Shain og syv av vennene hennes deltok samlet over 100 bryllup i løpet av noen år og delte deres råd om hvordan de skulle delta på dem rimelig.

Smarte tips inkluderer å opprette en spesiell bankkonto for å spare opp, sette opp flyvarsler for å hente gode reisetilbud, dele en Airbnb-utleie med andre bryllupsgjester og leie kjolen din. Les mer her.

Gjør Bank på den store dagen

For å motvirke kostnadene ved å delta på bryllup, tilbyr noen gjester sine tjenester til bruden og brudgommen. Paret kan være lettet over å ha noen de kjenner og stoler på, for å erstatte en pricy leverandør, og den gjesten kan muligens tjene penger i retur.

Snakk om en vinn-vinn-situasjon.

Dette innlegget antyder ni måter å tjene penger på en venns bryllup. I mange tilfeller, du må allerede ha et visst ferdighetssett, som kalligrafi eller hår og sminkeekspertise. Men du kan også samle kontanter som en nykter driver - alt du trenger er et førerkort og bil!

Og hvem vet - dine opplevelser kan bare starte deg i din neste karriere eller sidegig som en bryllupsanger, bryllupsperson, live-event artist eller profesjonell brudepike!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er alltid forbauset over hvor dyre bryllup er for alle involverte.

Skrive Inn Din Kommentar