Liv

Dette reisebyrået vil gjøre din neste ferieplassering en stor overraskelse

Dette reisebyrået vil gjøre din neste ferieplassering en stor overraskelse

Weekendferier er et eventyr. Planlegger dem? Ikke så mye.

Reisebyrå Pack Up + Go vil bestille din reise og losji for deg, men det er en fangst.

https://www.packupgo.com/how-it-works/

Du må tillate selskapet å velge destinasjonen.

Denne tjenesten er åpenbart ikke beregnet for personer med tillitsspørsmål.

Reiser med pakke opp + gå

Hvis du er ute med å la noen andre planlegge din tre-dagers ferie, gjør Pack Up + Go den elektroniske bestillingsprosessen veldig enkelt.

Først bestemmer du om du vil reise det i egen bil eller reise med fly, buss eller tog (hvis du velger sistnevnte, bestemmer Pack Up + Go transportmodusen).

Deretter besvarer du noen spørsmål om reisebudget, datoene du er tilgjengelige for å reise og hvilke typer aktiviteter du foretrekker.

Noen av spørsmålene er valgfrie, men å gi informasjon om dine preferanser og interesser gjør det enklere for byrået å skreddersy din perfekte tur.

Det er enda plass på spørreskjemaet for å liste tidligere ferier slik at de ikke sender deg et sted du nylig har vært.

Pakke opp + Go gjør reise- og losjiordninger for deg i henhold til budsjettet ditt, og legger sammen et kart over steder du kanskje vil sjekke ut i destinasjonsbyen din.

En uke før ferien begynner, får du en e-postmelding som inneholder en værmelding for hvor du er på vei, anbefalinger om hva du skal pakke (solkrem eller votter) og instruksjoner om hvor og når du skal dukke opp for ditt mystiske eventyr.

Du vil også motta en konvolutt i posten fra pakke opp + gå noen dager før reisen din med instruksjoner om ikke å åpne den før du kommer til den angitte avreiseplasseringen din.

Når du ankommer, rive åpne konvolutten for å finne ut hvor du er på vei og gå!

Kaster forsiktighet mot vinden

Ikke bekymre deg for at du til slutt vil tilbringe helgen i et shack midt i en landlig kornmark. Pakke opp + Go sender reisende til mellomstore amerikanske byer med offentlig transport.

Byrået vet at reisende ikke vil bruke dyrebar ferie tid fast på et fly, buss eller tog, så ditt mysterium destinasjon vil være bare tre til fire timer unna avreise byen.

Prisene starter på $ 400 per person for turer med to eller flere personer. Solo ferie priser starter på $ 800.

Hvis du er en ubemannet reisende med wanderlust i ditt hjerte og skjønnsmessige penger i budsjettet ditt, hva venter du på? Bare pakk opp og gå!

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er en eventyrer som ville gjøre noe slikt i hjertet.

Skrive Inn Din Kommentar