Penger

7 tips fra ekte moms på å jobbe hjemmefra med barn (og forbli sane)

7 tips fra ekte moms på å jobbe hjemmefra med barn (og forbli sane)


Tjene penger hjemmefra mens du bryr deg om og tilbringe kvalitetstid med barna, føles som definisjonen av "å ha alt."

Men det er ikke lett.

Huset vil ikke alltid være rent. Middag vil ikke alltid være Instagram-verdig. Og arbeidsdagen din vil ikke alltid starte med de syv tingene vellykkede folk gjør før 5 a.m.

Her er noen triks fra vellykkede foreldre fra hjemmet for å slå en balanse og holde seg rolig - mesteparten av tiden.

1. Sett realistiske mål og opprett et støttesystem

Ikke planlegg å gjøre alt du vil, og ikke planlegg å gjøre alt selv.

Frilansskribent og mor til to Sarah Brooks diskutert husholdningsroller med ektemannen, slik at de alle visste hvor de ville kaste seg inn i deres arbeidsbelastning.

Du kan også trene denne typen støttesystem med andre familiemedlemmer, venner, naboer eller foreldre hjemmefra.

2. Vekk tidligere

"Mens du våkner tidlig, er ikke min favoritt ting i verden, det har gjort hele forskjellen i arbeidet mitt," sier Brooks.

Våkn opp en time eller to før barna står opp. Du vil bli overrasket over hvor mye arbeid du kan få gjort på så kort tid uten forstyrrelser!

Bare husk å gå til sengs litt tidligere også, slik at du ikke mister søvn.

3. Bli kledd hver dag

Enten du planlegger å forlate huset eller ikke, legg på bukser hver dag. Eller en skjørt eller kjole eller respektabel shorts.

Å komme ut av dine PJ'er gjør at hjernen din vet at det er på tide å jobbe og holder deg fra å slappe av i de dyrebare øyeblikkene du kan jobbe med.

"Det er et lite skritt mot suksess, men det gir stor forskjell i hvordan du føler deg og hvordan du prioriterer tiden din," skriver Brooks.

4. Hold barna opptatt om morgenen

Har du noen gang spilt opp en trapp med hunden din, håper det vil bære ham ned så han lar deg være alene for å ta en lur?

Barn jobber på samme måte.

Brooks foreslår at de blir aktive om morgenen når de er fulle av energi. Ta dem på ærend, gå til parken, besøk biblioteket. Dette vil øke sjansene for en solid lur på ettermiddagen - når du får arbeid gjort.

5. Vær fleksibel

Foreldre er minst sagt uforutsigbar. Ikke stol på å sette slutt på en oppgave i den 11. time - Det er bare når noen kommer ned med feber eller bestemmer at hun ikke slapper av i dag.

Denielle Kennett, som driver sitt selskap, Det tar en landsby, hjemmefra mens hun bryr seg om sin pjokk, har noen råd: "Alt forandrer seg som vinden - som årstidene, og du må være forberedt på det. Ikke hold deg til historiebokenes forventninger eller eksempler fordi de ikke er sanne. "

6. Lag daglige til-lister

Det er ingen skam å ikke holde alt i hodet ditt. Før du legger deg til sengs om natten, lage en liste over prioriteringer for neste dag. Du vil sove bedre etter å ha losset disse bekymringene, og du vil være klar til å slå bakken i morgen.

«Vet hva du prøver å oppnå,» sier Ellie Hirsch, som driver bloggen Mommy Masters for andre "mompreneurs". "Hvis du går gjennom uken og sier," Når jeg kommer til det, vil jeg få til det, "du vil mest sannsynlig ikke komme til det."

7. Planlegg Social Media Time

Dette er et flott tips for hvem som helst som jobber hjemmefra, barn eller ikke.

"Prøv å sette til side bestemte tider for å sjekke dine sosiale medier, som først om morgenen, under lunsjpause eller når barna er i senga," anbefaler Brooks.

Dette vil hjelpe deg ta kontroll over din tid og unngå å la dagen komme vekk fra deg en "bare en rask titt" om gangen.

Vil du begynne å jobbe hjemmefra med barn?

Hvis du er klar til å gjøre flyttingen til å jobbe hjemmefra eller jobbe for deg selv, sjekk ut disse jobbene som lar deg ta vare på barna dine uten å sette karrieren på vent.

For mer jobb-hjemme-jobb muligheter, følg The Penny Hoarder Jobs på Facebook.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar