Tilbud

Utover eBay og Etsy: 5 online loppemarkeder du aldri har hørt om

Utover eBay og Etsy: 5 online loppemarkeder du aldri har hørt om

Hvor kan du finne antikke Pez-dispensere, varme vintagehæl og (endelig!) Den perfekte lampen som passer til ditt rarete mønstrede sengeteppe - alt på salg for bare noen få dollar?

Jeg gir deg et hint: Det er ikke Walmart. I hvert fall ikke min Walmart. Og hvis din passer til regningen ... vil du gi meg beskjed om hvor du bor?

Nei, det er ditt favoritt online loppemarked.

En ny måte å bla gjennom: Online Flea Markets

Ikke bare er vanlige loppemarkeder skummel og fantastisk, men deres varer er vanligvis pre-owned, pre-loved og smuss billig. Kort sagt, de er en Penny Hoarder-drøm.

Men det er 2017. Du går til din bærbare datamaskin (eller, la oss være ekte, din smarttelefon) for alt fra takeaway til taxi-turer til en dato for fredag ​​kveld.

Så det er ingen overraskelse det er en hel verden av online loppemarked shopping der ute. Og det er like quirky og vanedannende som den virkelige ting - spesielt siden du kan se alt med bare noen få klikk.

Selvfølgelig er noen av disse loppemarkedene bransjegiganter du nesten sikkert allerede vet om.

Det er eBay, som er offisielt over 20 år gammel. (JEG vet!) Selv om det regner seg primært som et auksjonsnettsted, er mange av sine oppføringer tilgjengelig for umiddelbar salg - og det ser ut til at du kan finne omtrent alt du måtte ønske, inkludert William Shatners nyrestein eller en liten amerikansk by.

Og det er det Etsy, som er liksom eBays stille, kunstige lille søster som bærer mye svart eyeliner mens veving blomsterkroner. Du vet sikkert sikkert at Etsy spesialiserer seg på hjemmelagde, håndlagde godbiter, men Det er også en skattekiste for elskere av alle ting som er vintage.

Faktisk har Etsy en hel kategori viet til vintageartikler fra spill og leker til klær - og det er godt organisert nok til at du spesielt kan bla bolo bånd, fedoras eller marmor.

Nettsteder som Amazon og Craigslist spiller også en rolle i spillet, og forbinder kjøpere til enkelte selgere i sitt hjemland eller i utlandet.

Men hvis du virkelig vil få hendene dine skitne og score noen morder (les: veldig rare) online loppemarked finner du, må du se bortom de store gutta.

5 online loppemarkeder du kanskje ikke har hørt om ennå

Vi sjekket ut en rekke mindre online loppemarkeder og sammenlignet varebeholdning, priser og brukeropplevelse for å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på det digitale brettbordet.

Her er hva vi fant ut.

1. Fleabay

Litt som et kryss mellom Craigslist og eBay, Fleabay (et. Net domene!) Lister opp artikler fra hele verden - og inkluderer kategorier så forskjellige som utleieeiendommer og ri aksjer. Det er enda en gratis ting-seksjon.

Listen over forbudte varer inkluderer vin, kredittkort og "menneskelige deler og rester." Brukte airbags er bare "tvilsom", skjønt.

Fleabay's oppføringer inneholder lite mer enn en varebeskrivelse, beliggenhet, selgerinformasjon og en utløpsdato. Frakt eller lokal pickup er ordnet etter hvert, og du kommer direkte til plakaten.

Den mest frustrerende tingen? På det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet, var et antall av kategoriene tomme for oppføringer - men det er ingen måte å fortelle det uten å klikke gjennom. Det er heller ingen bakte på vei for å gjøre et tilbud på en vare; Hvis du er interessert, må du fylle ut et elektronisk kontaktskjema.

2. vFlea

Sammenliknet med andre online loppemarkeder, føles vFlea nærmest å tømme gjennom søppel til du finner en skatt - før du lener deg over bordet for å gjøre et bud. Grensesnittet er også en touch mer polert.

Miniatyrbildet for hver oppføring angir om varer kan overføres eller kun for lokal opphenting, samt en spørpris. Plattformen har et innebygd "buy now" og "haggle" alternativ, og til og med en mulighet til å "bytte" med egne varer.

Elementer er organisert av koder, samt kategorier, som gir bedre søkbarhet og organisering. Nettstedet fyller ut antallet oppføringer som for øyeblikket er tilgjengelige i hver kategori innenfor parentes, så ingen mysterier der.

Endelig har vFlea fortsatt noen rare ting, selv om det trekker linjen på fellesskapshendelser. For eksempel kan du gjøre et tilbud på denne timeshare timeshare i Indiana, som tilsynelatende kan sendes eller plukket opp lokalt. Spørprisen er $ 21.000.

3. DaWanda

I likhet med Etsy lister DaWanda håndlagde varer, og varene kommer fra hele verden.

(Ikke bekymre deg: Du kan bytte standard euro til amerikanske dollar når du registrerer deg - men du må passe på for store internasjonale fraktkostnader.)

Siden har også a katalog av DIY guider fra oppsiktsvekkende og hjemmeinnredning til deilig utseende. Du kan kjøpe håndverk ingredienser som garn direkte fra nettstedet, så det er enkelt å gi interessante utseende prosjekter en tur.

4. Bonanza

Selv om Bonanza har et veldig lignende grensesnitt til eBay, tilbyr det ikke budgivning eller byttealternativer.

Det gjør imidlertid listekategorier for alt fra hjemmevarer til samlerobjekter, inkludert mynter og papirpenger.

Og det er også en fantastisk kategori som heter "Everything Else, "Med delseksjoner som" Metaphysical "(som inneholder en $ 87.000 stygg hjemsøkt smykker) og" rare ting "(hei, dette er perfekt for Halloween!)

Mens det er en vintagemasse under mote, var det tomt da artikkelen ble skrevet.

5. Fleatique

Ikke juster skjermen, og vær ikke bekymret: Du har ikke blitt transportert magisk tilbake til 1999.

Men til tross for sin quirky utseende og premiss - ja, du er loppe shopping i en liten antropomorphic loppe s hus Fleatique har noen flotte vintage funn, inkludert en "garasjesalg"(Få den?) Delen med godbiter under en dollar.

Mine favoritttilbud inkluderer et "øyeblikksbilde av paradis" og en enkelt sølv duck mansjettknappe.

Du kan også spille med nettstedets "personlige shopper" -funksjon, som skanner daglige opplastinger for opptil fire matchende søkeord hvis du er etter noe spesifikt.

Og du vet, jo mer jeg tenker på det, en vintage-utseende nettside er et helt passende stilistisk valg for et online loppemarked.

Andre Flea Market-relaterte nettsteder å vite og elske

De kan ikke være online loppemarkeder, men disse nettstedene vil fortsatt hjelpe deg med å finne gode tilbud på alt du ikke engang visste du trengte.

FleaQuest

I stedet for å gi en digital plattform for loppemarkedskjøpere, lister FleaQuest i sanntid loppemarkeder, antikvitetsforretninger og vintage salgshendelser rundt om i landet.

Så mens det ikke hjelper deg med å tilfredsstille loppemarkedet ditt akkurat nå, det er et flott verktøy hvis du er vondt for noen ekte verdenstabell surfing.

ThredUp, Poshmark, og andre online forsendelsesbutikker

Selv om de ikke akkurat er online loppemarkeder, er det i seg selv digitale butikkbutikker som ThredUp mye å tilby hvis du leter etter fasjonable varer på billig.

Du kan kjøpe (og selge!) Forsiktig brukt, høy kvalitet, merkenavn og tilbehør for en brøkdel av prisen du vil finne i butikkene eller på nettet.

De fleste av disse online-sendingsbutikkene krever at du logger deg på for å bla gjennom sine varer, men de er gratis å bla gjennom og har generelt lave fraktkostnader. Noen, som Poshmark, tillater deg selv å gjøre selgeren et tilpasset tilbud - akkurat som på et loppemarkedstabell!

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en freelance skribent som har vært omtalt på Ms Magazine, BUST, Veier og kongedømmer, The Write Life, Nashville Review, Word Riot og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar