Liv

Folk har snakket (høyt): Ingen fotturer på nasjonalparker

Folk har snakket (høyt): Ingen fotturer på nasjonalparker

Hvis du fremdeles prøver å bestemme seg for sommerreiser, er det noen nyheter som kan gjøre beslutningen litt enklere.

Planen om å fange opp avgifter på nasjonalparker over hele USA har blitt stanset - noe som betyr at du kan legge til disse drømmende destinasjonene tilbake på reiselisten din.

Planned National Parks Avgift øker stoppet

Tilbake i oktober snakket vi om de foreslåtte avgiftsstigningene fra National Park Service (og nærmere bestemt fra innenrikssekretær Ryan Zinke), og hva folk kunne gjøre for å stoppe de økte gebyrene fra å bli satt i kraft.

De påtatte økningen ville ha økt inngangsbilletten per kjøretøy med $ 45, per personavgift med $ 20 og per-park årlige passerer med så mye som $ 40.

Den opprinnelige begrunnelsen for å belaste høyere avgifter var å sikre at nasjonalt land kunne beskyttes og bevart i årene som kommer.

Etter å ha kunngjort de foreslåtte avgiftsstigningene, åpnet National Park Service et 30-dagers offentligt forum hvor folk kunne få høre sine stemmer - og gutt, gjorde de.

Backlash på foreslåtte rate turer

Mer enn 100 000 mennesker stemte sine meninger om prisstigningen, og nesten alle av dem var voldsomt imot.

Innenriksdepartementet utgav omtrent halvparten av kommentarene fra forumet til The Washington Post.

"Jeg vet om jeg vurderte en tur til en av disse parkene og plutselig fant ut at turen ville medføre en ublu inngangsbillett," skrev en av kommentatorene, "jeg ville ikke ... gjenta ikke ta familien min på denne turen. "

"Å måtte betale $ 70 for å komme inn, ville definitivt få meg til å vurdere andre alternativer for vår familieferie," skrev en annen kommentator.

I en høring i marskongresskomiteen hevdet Zinke at prisingen var ment å være utelukkende og sa at "noen av våre hovedparker er elsket til døden."

Og det ville har vært utelukkende.

Ifølge den samme artikkelen i Washington Post, sa Rich Dolesh, en visepresident for National Recreation and Park Association, at en undersøkelse viste at folkene som var mindre tilbøyelige til å besøke en nasjonalpark etter at gebyret gikk i kraft, var de som tjente $ 30.000 eller mindre per år.

En offentlig forumkommentator ga uttrykk for bekymring over dette problemet, og sa: "Som en nåværende ansatt hos NPS og en ivrig besøkende på NPS-steder tror jeg å øke satsene i de 17 parkene vil gjøre parkene uoverkommelige for familier og lavinntektsindivider. ”

Hva nå?

Likevel, en langsiktig løsning for å opprettholde parkene må bli funnet, men folk håper at løsningen kommer fra kongressen og presidenten. Og mens det offentlige forumet bidro til å stoppe implementeringen av den nye avgiftsstrukturen, kan Zinke snart foreslå en ny plan.

En avdeling for innenriksdepartementet som snakket med The Washington Post forklarte at avdelingen fortsatt vurderer en 10% avgiftsøkning på de rundt 100 parkene som for øyeblikket tar betalt for innreise.

For tiden synes det imidlertid at inngangsavgift til nasjonalparkene vil forbli på dagens nivå - gode nyheter for alle som ønsker å besøke en av parkene snart.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar