Penger

Hvorfor smiler de? De har de lykkeligste jobbene i Amerika

Hvorfor smiler de? De har de lykkeligste jobbene i Amerika

Tenk deg at noen spør deg hva ville gjøre deg til en lykkeligere ansatt. Jeg ville satse på at en hel del respondenter ville si "Mer penger." Selv om det ofte er sant, tyder forskningen på at det er langt mer enn lønn som dikterer hvor glad du vil være på jobben din.

For meg har jobbglede alltid vært å forfølge noe jeg er lidenskapelig om og bruke mine talenter til å gjøre en forskjell i verden. I min rolle som redaktør i et konsulentfirma som har som mål å skape bedre erfaringer for forbrukerne - og i min rolle som frilansskribent - føler jeg at jeg har krysset begge boksene.

Generelt har forskere funnet noen få vanlige temaer som fører til høyere overordnet jobbtilfredshet. Joan Lloyd fra JobDig.com citerer frihet på jobben, å bli lyttet til og følelsen brydde seg om som viktige faktorer for jobbtilfredshet; hun treffer også på "oppdragsdrevet arbeid, "Som var på toppen av min egen liste. En undersøkelse fra Society for Human Resource Management viser også aspekter som jobbsikkerhet, muligheter til å bøye sine ferdigheter og forholdet til sjefen som viktige drivere.

Det er mange jobber som oppfyller disse og andre lykkekrav, for eksempel stressfrie miljøer, gode fordeler og et givende felt (kreative og pedagogiske roller øverst på listen). Men det er også jobber som bare ikke kan tilfredsstille store deler av den amerikanske arbeidsstyrken. Hvis du vurderer en ny jobb, vil du sannsynligvis ønske å smi en bane innenfor en mer tilfredsstillende karriere.

Hva er de som tilfredsstiller jobber? I 2017 undersøkte CareerBliss tusenvis av anmeldelser og datapunkter som dekker ledelsesstil, arbeidsplasskultur, miljø og belønninger for å bestemme de lykkeligste jobbene og ulykkeligste jobbene i Amerika; hver jobb mottok en "BlissScore" ut av 5. Nedenfor er de ti beste lykkeligste.

10. Nettverksadministrasjon

Det er ingen hemmelighet at datamaskiner driver virksomhet i det 21. århundre. Nettverksadministratorer, som er ansvarlige for den daglige driften av disse datamaskinene, er dermed i stor etterspørsel i alle bransjer og er høyt ansett innenfor sine selskaper.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 56,000
 • BlissScore: 3.484 av 5

9. Senior ingeniør

Senior ingeniør er et bredt begrep og kan referere til programvare, mekanisk, system, elektrisk eller prosjekt, for å nevne noen få områder. Fordi disse ingeniører er dyktige og i høy etterspørsel, nyter de stor respekt i sine selskaper og finner typisk oppfyllelse i deres daglige dag. Lønnen nedenfor reflekterer en senior systemingeniør.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 101,000
 • BlissScore: 3.507 av 5

8. Teknisk ledelse

Teknisk ledelse er også et bredt begrep, noen ganger kalt lead programmerer eller noe lignende. Generelt er disse kodere som har tatt på seg nye oppgaver for prosjektledelse, slik at de kan utnytte deres kodingsferdigheter mens de jobber med andre for å løse problemer i større skala. Tilfredsstillelsen her kommer sannsynligvis fra jobbenes natur; som Dan Abel skriver for Engineering and Careering, "Det er fortsatt i en"driver med'Rolle - fortsatt god til å kunne få ting gjort og hjelpe andre til å gjøre det samme.'

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 90.000
 • BlissScore: 3.539 av 5

7. QA Analyst

QA-analytikere, som tester programvare, nettsteder og produkter på jakt etter problemer, har skåret bra med CareerBliss, men de har også scoret veldig bra (andre fra toppen) i en Business Insider-undersøkelse noen år tilbake. Hva er det som gjør denne rollen så elskelig? Business Insider mener det er en blanding av gode sjefer og kolleger, samt arbeidsfrihet.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 54.000
 • BlissScore: 3.545 av 5

6. Retningsmessig Driller

Retningsmessige boremaskiner bruker spesialutstyr og ferdigheter til å bore og trekke ut olje. De elsker det de gjør så mye, slik at okkupasjonen for tiden har 4,5 stjerner av 5 på Indeed.com. Vanlige temaer blant anmeldelsene inkluderer et utfordrende karrierefelt, muligheter for reise og fremskritt, honing av ferdigheter og selvfølgelig god lønn.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 61.000
 • BlissScore: 3.592 av 5

5. Direktør for markedsføring

Med fremkomsten av digital og sosial kommunikasjon er markedsføring et varmt karrierefelt akkurat nå, og direktørene på dette feltet er på toppseteret. Jeg snakket med Brad Highland, direktør for digital markedsføring på Naked Lime Marketing, for å se hva han fant så attraktivt om jobben hans.

"Jeg trives og den positive effekten det har på klienten, teamet og medarbeiderne. Dette skjer ikke ved en tilfeldighet. Planlegging, samarbeid og kreativitet er bare noen av ingrediensene. "

Disse ingrediensene, ifølge Brad, gjør jobben givende for regissører og for lagene de leder.

Han la til, "Jeg liker å se lagene komme sammen og oppnå felles mål. Min rolle er å veilede og tjene og utfordre enkeltpersoner og lag til å presse hardt hver dag mot å nå disse målene. "

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 83,000
 • BlissScore: 3.616 av 5

4.. NET Developer

.NET-utviklere har svært tekniske jobbroller og er godt kjent med .NET-språk og .NET-stabler. Disse utviklerne er sannsynligvis så lykkelige fordi de utmerker seg i høyt spesialiserte roller som passer til deres lidenskaper, som for eksempel å interagere med datamaskiner, løse problemer og forske på informasjon.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 68.000
 • BlissScore: 3.645 av 5

3. Graduate Læringsassistent

Undervisningsassistenter nådde topplasseringen på Business Insider survey i 2014, et tegn på at disse arbeidstakere fortsetter å være lykkelige år etter år. Jeg fanget opp med Stacie Covington, en tidligere lærerassistent ved University of Dayton, for å snakke om hennes erfaring i rollen.

"Som utdannet lærerassistent presenterte jeg på akademiske konferanser, medundervisning i fakultet, designet min egen klasse, og lærte klassen jeg designet i løpet av mitt andre år, forklarte Stacie. "Jeg elsket å ha muligheten til å få førstehånds lærerfaring ved å bruke mitt eget kurs tema og etablere meg selv som en profesjonell i disiplinen mens jeg fortsatt jobber på min kandidatgrad."

Men det mest givende aspektet? "Kamskjermbildet blant min TA-kohorter: Siden vi alle hadde to roller som lærere og studenter på universitetet, var vi ikke bare kolleger, men også klassekamerater og venner."

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 20.000
 • BlissScore: 3.675 av 5

2. Rekrutterer

"Jeg elsker å hjelpe folk med å finne den rette rollen for dem og se på at de vokser sin karriere," sier Abigail Smith, som har vært en talentoppkjøpspesialist for Forrester Research i flere år. Ifølge Abigail er det de personlige forbindelsene hun får med folk - og hennes muligheter til å hjelpe dem å være lykkelige og vellykkede - det gjør henne glad og vellykket.

"Vi har nettopp åpnet et nytt kontor i Nashville, og rekrutteringen av de riktige personene er avgjørende for selskapet og dets kultur," sa Abigail. "Vi har etablert en unik kultur med fantastiske mennesker her i Nashville, og jeg får mye lykke fra det."

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 48.000
 • BlissScore: 3.679 av 5

1. Markedsføring Spesialist

Nummerens lykkeligste jobb i Amerika akkurat nå er det for en markedsføringsekspert, som er god nyhet for høyskolegrads som studerte forretninger og markedsføring. Markedsføringsspesialister er ofte på jobb på grunnnivå, noe som betyr at nyansatte arbeidstakere kan finne mange muligheter til å vokse innenfor et selskap og næringen. Det gir også mulighet for en rekke laterale trekk, for eksempel intern til kunde-vendt eller tradisjonelt til digitalt.

Travis Sink, en SEO Marketing Specialist hos GravityFree, fortalte meg hvorfor han elsker sin jobb så mye: "De ulike typer bedrifter og nettsteder jeg jobber med hver dag, fortsetter å jobbe spennende og utfordrende, mens jeg jobber 100% på nettet, gir jeg friheten til å jobbe fra hjemme eller på veien når jeg trenger det. Dette gjør at jeg kan ha en eksepsjonell balanse mellom arbeid og hjemmeliv som du ikke bare kan finne på de fleste arbeidsområder. "

Travis fortalte meg også at han nyter den "arbeids-harde, lekhard mentaliteten" og "gode venner" han har møtt i bransjen. Som noen som jobbet med Travis for mange år siden, forteller jeg meg selv at han betyr meg.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: ca $ 50.000
 • BlissScore: 3.757 av 5

Jobbglede og tilfredshet er ikke en vitenskap, og de er aldri en garanti. Jeg abonnerer på troen på at du kommer ut av noe du legger inn i det. Likevel synes disse ti feltene å gi noen lidenskap og lykke i en god del av deres arbeidsstyrker som ikke kan nektes. Hvis du leter etter en lignende gnist, kan en av disse jobbene være et godt sted å starte.

Timothy Moore jobber lykkelig som en heltidsredaktør og frilansskribent basert i Nashville. Han tror jobben hans er ganske kul.

Skrive Inn Din Kommentar