Penger

Hvorfor Medicare og Medicaid Cards vil være en hel masse tryggere å bære i 2018

Hvorfor Medicare og Medicaid Cards vil være en hel masse tryggere å bære i 2018

Medicare gjør en liten forandring til identitetskortene som vil bli en stor forbedring for brukersikkerhet.

Centrene for Medicare & Medicaid Services (CMS) har forberedt seg på denne endringen i noen år, men det er akkurat nå begynt å gi råd til Medicare-kortinnehavere om justeringen.
Nye kort, som sendes til mottakere som begynner i april 2018, vil inneholde en tilfeldig Medicare-mottakeridentifikator i stedet for brukerens helseforsikringskrav, som er det samme som ditt personnummer.

Mer enn 57 millioner amerikanere vil motta nye Medicare- eller Medicaid-kort som overholder denne ekstra sikkerhetstiltaket.

Senior identitetstyveri er på risen

CMS anerkjente i en uttalelse at eldre er målet for identitetstyveri i en stadig hyppigere takt. Byrået citerte Justisdepartementet data som viser at 2,6 millioner eldre 65 år eller eldre var ofre for identifisere tyveri i 2014, opp fra 2,1 millioner i 2012.

Medicare mottakere har nylig blitt målrettet mot aggressive telefon svindel, der kunden erkjenner at et nytt Medicare-kort er på vei når offeret gir noe informasjon for bekreftelse. Denne informasjonen kan omfatte offerets bankkontoinformasjon og personnummer.

Centrene for Medicare & Medicaid Services ringer ikke for å bekrefte brukeridentifikasjonsnumre, og alle erstatningskort vil bli utstedt gratis til brukerne.

Endrer noen få tall for alle? Det tar år

Denne oppdateringen har vært i arbeidene de to årene siden Medicare Access og CHIP Reauthorization Act of 2015 ble vedtatt. Alle Medicare og Medicaid-brukere vil bli tildelt en ny mottakeridentifikator og motta et nytt ID-kort innen april 2019.

Det vil være en 21-måneders overgangsperiode når leverandørene vil kunne bruke enten den nye mottakeridentifikatoren eller det eksisterende nummeret som er det samme som ditt personnummer. Overgangsperioden vil ende i desember 2019.

Når du mottar ditt nye Medicare-kort (merk kalendene dine nå, antar vi?), Du mottar instruksjoner for å ødelegge ditt gamle kort.

Tidspenger rapporterer at i 2011 estimerte tjenestemenn at erstatning av kortene ville koste mer enn 800 millioner dollar.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar