Tilbud

Klasse Action Alert: Sony, Revlon og BMW kan skylde deg penger

Klasse Action Alert: Sony, Revlon og BMW kan skylde deg penger

Du kjenner lykken som kommer med å finne litt glemte penger i lommen? Tenk deg å ha den følelsen hele tiden.

Det er akkurat reaksjonen som kommer med å finne en klassesaksjonsavregning, sjekke inn postkassen din. Det kan ikke alltid være mye, men hvem elsker ikke gratis penger?

Mange bosetninger tar bare noen få minutter til filen, så ta en titt nedenfor og gi oss beskjed om hvilke du ender med å kreve. Jeg arkiverte for Similasan Homeopathic og Revlon DNA Advantage oppgjør på mindre enn fem minutter.

1. Drew's All Natural Salad Dressing

Hvis du kjøpte Drew's All Natural Salad Dressings eller Quick Marinades mellom 15. juni 2011 og 15. februar 2017, kan du få opptil $ 10 fra dette oppgjøret.

En saksbehandlingsaksjon anklaget Drew's LLC for å mislabeling bestemte produkter som helt naturlige da de inneholdt syntetiske ingredienser. Ifølge saksøker inneholder ingrediensene xantangummi og sitronsyre.

Oppgjøret dekker følgende 12-ounce flasker Drew's dressings og marinader: Chipotle Ranch, Kremet Kjernefisk Ranch, Gresk Oliven, Honning Sennep, Lemon Tahini Goddess, Poppy Seed, Hindbær, Stekt Hvitløk og Peppercorn, Romano Caesar, Rosemary Balsamic, Sesam Orange , Shiitake ingefær, røkt tomat, soya ingefær, Thai sesam kalk og tusen øya.

Forbrukere som sender inn et krav og inkluderer et kjøpsbevis, kan motta 50 cent for hver flaske Drews dressing de kjøpte for en maksimal tilbakebetaling på $ 10. De uten kvitteringer kan kreve opp til $ 1,50 av dressing. I tillegg til tilbakebetaling vil Drew's gi hver søker en kupong verdt $ 3 av en seks-flaske saken av salat dressings og marinades.

Fristen for å sende inn et krav på denne oppgjøret er 15. juli 2017.

Lære mer.

2. Overføringsgebyr for FirstMerit Bank

FirstMerit-bankkontoinnehavere som ble belastet overtrekksavgift mellom 16. mars 2005 og 13. august 2010, kan få en del av en oppgjør på $ 15.975 millioner, som inkluderer $ 8.975 millioner i kontantoppgjør og $ 7 millioner i gjeldsgjeld.

Ifølge søksmålet, FirstMerit Bank opprettet bevisst debetkorttransaksjoner ute av drift, slik at det kunne belaste kundene flere kassekreditter. Saksøkerne hevdet at hvis FirstMerit Bank posterte transaksjoner i kronologisk rekkefølge, ville mange av kundene ikke ha blitt vurdert disse gebyrene.

Berørte kontohavere som sender inn et krav, kan motta en lik andel av oppgjørsfondet på 8,975 millioner dollar. En separat $ 7 millioner fond vil tilgi kontoer med negative saldoer.

FirstMerit Bank-kunder trenger ikke å sende inn krav om gjeldsgjennomgang, da de automatisk vil ha nytte dersom de ikke velger å bosette seg.

De som ønsker å sette inn krav på FirstMerit Bank-kassekredittbeløpet, må gjøre det senest 19. juni 2017.

Finne ut mer.

3. Sony VAIO Notebook (bare California, New Jersey)

Hvis du kjøpte en Sony VAIO Notebook i California eller New Jersey mellom 16. mars 2006 og 4. januar 2017, kan du få opp til $ 200 fra denne klassen-handling avgjørelsen.

Saken hevdet at visse VAIO bærbare datamaskiner har en defekt styreflate (også kalt en berøringsplate). Saksøkerne sa at denne feilen gjorde styrebanen ubrukelig til tider som forårsaker markørproblemer som frysing og uregelmessig bevegelse.

Under vilkårene i oppgjøret betaler Sony 65% ​​av de berørte forbrukerens utgifter for reparasjon utenom lommen, med en maksimal utbetaling på $ 200 eller 65% av ethvert arbeidskjøpskjøp (for eksempel ekstra mus eller touchpad) med en cap på $ 60. Klassemedlemmer som ikke kan gi dokumentasjon om at de reparerte notisboken eller kjøpte en løsning, men faktisk hadde sin berøringsplate fast, kan sende inn et krav på $ 25. Forbrukere som kjøpte en VAIO bærbar PC i løpet av denne klasseperioden, men som ikke oppfyller disse kriteriene, kan sende inn et kravskjema og motta en utbetaling på $ 5.

Sony VAIO bærbare datamaskiner som dekkes av dette oppgjøret inkluderer serie SZ, FZ, NW, EB eller F.

Berørte VAIO-eiere må sende inn et kravskjema og relevant dokumentasjon innen 5. juni 2017.

Mer info her.

4. Revlon DNA Advantage Cosmetics

Har du kjøpt Revlon DNA Advantage concealer, kremfundament eller pulver mellom 25. april 2011 og 30. juni 2016? I så fall kan du få $ 3 per vare fra denne Revlon-avgjørelsen!

En klagesakssøknad brakt av to forbrukere i 2014 hevdet at Revlon lurte forbrukere inn i troen på at "DNA Advantage" kosmetikk hadde muligheten til å "reversere, minimere, bremse eller på annen måte" tøffe "prosessen med aldring." Saksøkerne hevdet at rimelige forbrukere ville ikke ha kjøpt disse produktene hvis de visste ordet "DNA Advantage" ganske enkelt ment at Revlon inkluderte ingredienser som ville gi brukere UV-beskyttelse.

Revlon nektet påstandene, men ble enige om å betale $ 900.000 for å løse klassen og unngå tvister.

Berørte forbrukere kan sende inn krav på inntil tre produkter uten kvittering og få $ 9. For å kreve mer enn tre produkter må du inkludere et kjøpsbevis sammen med kravskjemaet ditt.

Skynd deg, du har til 5. juni 2017 å sende inn et krav!

Finn ut mer her.

5. Similasan homeopatiske produkter

Hvis du kjøpte Similasan homeopatiske produkter mellom feb.10., 2008 og 12. april 2017, kan du få enten en full refusjon eller kontantutbetaling fra denne $ 700.000 klassesaksjonsoppgjøret. En saksbehandlingsprosedyre beskyldte at produsenten av Similasan-merkevareprodukter av villedende forbrukere til å tro at de var homøopatiske, kunne effektivt behandle mange plager.

Noen av Similasan-produktene som er omfattet av bosetningen inkluderer: Allergy Eye Relief, Baby Gass & Colic Relief Tablets, Baby Teething + Tannstøtte Tablets, Tørr Øye Relief, Øre Wax Relief, Hay Feber Relief, Itch Relief, Junior Cold & Mucus Relief, Junior Immune Support, Kids Allergy Eye Relief og Kids Cold & Mucus Relief.

Under vilkårene i oppgjøret tilbyr Similasan kunder full refusjon dersom de kan gi et kjøpsbevis med deres kravskjema. De som legger krav på Similasan-oppgjøret uten å sende kvittering, vil få en estimert kontantutbetaling på $ 5 til $ 10.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må berørte forbrukere sende inn krav innen 7. september 2017.

Finn ut om du kvalifiserer.

6. BMW 6-serie Cabriolet Top

Hvis du for øyeblikket eier, eller en gang eid eller leid en BMW 6-serie konvertibel fra 2004 til 2010, kan du dra nytte av et kursoppgjør. BMW 6 Series 'konvertible topper fra 2004 til 2010 inneholder angivelig en feil som ikke tillater dem å åpne eller lukke helt. Søksmålet hevdet at den defekte konvertible toppen også ville føre til at en "topp ikke låst" indikator vises på bilens instrumentpanel.

BMW vil refundere alle 6-serie eiere som har reparert feilen. For å motta refusjon for reparasjon, må forbrukerne sende inn et kravskjema og sende dokumentasjon, inkludert kjøretøyets identifikasjonsnummer, en faktura som beskriver reparasjonene, og bevis på at det ble utbetalt for reparasjonen.

Forbrukere som ikke har betalt seg for å løse problemet, kan få en gratis programvareoppgradering på et autorisert BMW-senter. Denne oppdateringen inkluderer en begrenset garanti på fire år eller 50 000 kilometer (hvilken som helst som kommer først) fra datoen for tjenesten.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må berørte eiere sende inn et kravskjema sammen med de nødvendige dokumentene innen 19. juni 2017.

Lære mer.

7. Joe's Jeans "Made In USA"

Har du kjøpt Joe's Jeans eller Hudson Clothing-varer mellom 7. januar 2011 og 31. desember 2015? Hvis det er tilfelle, kan du få en gratis tote bag (verdt $ 55) eller t-skjorte (verdsatt til $ 68) som en del av en $ 425,000 class-action oppgjør.

En søksmål anklaget klærprodusenten om å merke visse produkter som "Made in USA" til tross for dem, inkludert utenlandske deler. Ifølge saksøkerne mislabeling disse elementene som "Made in USA" da de inkluderte utenlandske komponenter, er et brudd på California's falske annonseringslov.

For å få en t-skjorte eller totepose fra dette oppgjøret, må du sende inn et kravskjema og informasjon om det berørte klær, inkludert stilnummer og SKU. Den siste dagen for fil for denne avgjørelsen er 19. juni 2017.

Mer informasjon er tilgjengelig her.

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktør av TopClassActions.com. Hun finner penger i hennes jean lommer minst en gang i måneden.

Skrive Inn Din Kommentar