Penger

Unngå studentlån? Slik ser du dem (selv om du er knust)

Unngå studentlån? Slik ser du dem (selv om du er knust)

De inspirerende begynnelsestallene er over. Hettene og kappene er av. Feiringen har gått ned. Du er endelig ute i den virkelige verden.

Hvis du er en nylig utdannet som lånte penger fra regjeringen til å betale for din grad, er klokken tikkende. Du har en seks måneders grace periode - da vil du bli med resten av oss som betaler studielån for hva som kan føles som resten av livet ditt.

Å tenke på ditt stykke America's $ 1,4 trillion student lån gjeld fan kan føles litt overveldende, selv om din nåde periode endte for noen år siden.

Men vær ikke bekymret: Uansett hvor du er i prosessen, har Bloomberg noen ekspertråd for hvordan du kan unngå studentlånsstandard selv om du ikke har jobb og ingen penger.

Forstå inntektsdrevne tilbakebetalingsmuligheter

Det er her Bloomberg studielåns reporter Shahien Nasiripour sier at hver låner skal begynne. Faktisk, han hevder at å sette opp en inntektsdrevet avdragsplan for føderale studielån skal være viktigere for en ny grad enn å finne sin første jobb, som kan være vanskelig å gjøre og kan ta lengre tid enn den seks måneders grace perioden som tilbys av regjeringen.

"Dine betalinger er knyttet til din månedlige inntekt, og hvis inntekten din er null - du har ingen jobb, ingen inntektskilde - dine innbetalinger er null," sa Nasiripour.

Enten du er en ny grad eller du har slitt med å tilbakebetale lånene for en stund, er dette perfekt for de som skylder en stor mengde, men ikke tjener mye penger.

Med dette alternativet må du sjekke inn med lånetjenesten en gang hvert år for å rapportere endringer i inntektene dine, noe som kan endre din månedlige betaling.

Vet hvor mye du skylder

Ifølge Nasiripour er frykt sannsynligvis en av de største faktorene som holder deg tilbake fra å håndtere din gjeld riktig. I stedet for å stå overfor lånene dine, skal du begrave hodet i sanden.

Virkeligheten er at selv om du aldri åpner regningene, blokkerer alle samtalene og trykker gjelden fra tankene dine, er studielånene dine fortsatt interessert og venter på at du skal betale dem. Og som Nasiripour setter det, "Regjeringen skal få pengene sine."

Din beste innsats er å vite hvor mye du skylder, kjenn dine tilbakebetalingsmuligheter og få jobb på en tilbakebetalingstabell som passer din inntekt.

Fortsatt på skolen? Hopp over de private lånene

Selvfølgelig kan du ikke gå tilbake i tid hvis du allerede har akseptert lån fra private banker for å betale for utdanningen din. Hvis du gjorde det, samarbeide med bankene for å finne ut hvordan du skal betale dem så raskt som mulig.

Hvis du er en nåværende student eller tenker på å ta ut et lån for å få en annen grad, foreslår Nasiripour å unngå private lån og velge mer fleksible føderale lån i stedet.

Mens det er noen tilfeller som kan gjøre private lån til et bedre alternativ for deg, sier Nasiripour at det er det verste alternativet for de fleste. Det er fordi det er så mye lettere å standardisere på et privat lån. Mens du ikke går inn i standard før du savner ni innbetalinger på statslån, Noen private lån kan standard i så lite som 60 til 90 dager.

Private banker har også en tendens til å tilby færre tilbakebetalingsmuligheter enn det føderale studielånsprogrammet.

Selvfølgelig, hvis du fortsatt er på college Nasiripour foreslår også å begrense mengden av lån penger du tar ut om du låner fra Department of Education eller en privat bank. Din fremtidige selv vil elske deg for det.

Desiree Stennett er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun holder et stykke Amerikas $ 1,4 billion student gjeldsregning, akkurat som deg.

Skrive Inn Din Kommentar