Liv

Florida er den nyeste staten for å eliminere denne vanvittige skatten på å være en kvinne

Florida er den nyeste staten for å eliminere denne vanvittige skatten på å være en kvinne

Fra januar 2018 vil kvinnelige hygieneprodukter bli skattefritatt i Florida. En ny regning, undertegnet i lov på torsdag av Gov. Rick Scott, fjerner endelig beskatning av tamponger og pads. (Velsigne.)

Femininsk hygiene - ikke en luksus

Feminske hygieneprodukter som tamponger og pads blir nå beskattet som "luksusartikler" - betydningen ting som ikke anses som nødvendige.

Men de siste årene har den såkalte rosa skatten blitt tvunget som folk begynte å innse at perioder og verktøyene nødvendig - Se hvordan det ordet bare viser seg her? - å håndtere dem på en hygienisk og sunn måte er på ingen måte frivillig eller "luksuriøs".

En voksende trend (eller folk kommer til deres synder)

Med dette tiltaket blir Florida en voksende liste over stater som har eliminert denne unødvendige skatten på nødvendige varer. AP rapporterer at 13 andre stater og Washington, D.C. har eliminert skatt på feminine hygieneprodukter eller vedtatt lov som vil gjøre unna dem.

Over hele landet presser lovgivere å klassifisere pads og tamponger ikke som luksusvarer, men som et "vanlig husholdningsmiddel" - så forhåpentligvis er dette bare begynnelsen.

Floridians er satt for å lagre anslagsvis $ 11 millioner i året med eliminering av skatten.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar