Penger

Tjen penger Gambling på 2014 Midterm valg - lovlig

Tjen penger Gambling på 2014 Midterm valg - lovlig

Når du støtter din stemme hvert valg, vet du aldri sikkert om kandidaten din vil vinne eller hva hun skal gjøre en gang i kontoret. Stemme er en gamble, ikke sant?

Men hvorfor satse bare på dine håp og tid? Hvorfor ikke satse penger på valgene? Du kan få hundrevis av dollar til å plassere innsatsene dine i et politisk futuresmarked.

Iowa Electronic Markets (IEM), ved Henry B. Tippie Business School (del av University of Iowa), er beskrevet som "prediksjonsmarkeder." De brukes til forskningsformål og som undervisningsmidler. Men for å kunne være nyttig for å studere handelsdrivende og markedets prediktive evne, er de også virkelige penger futures markeder. Du investerer ved å plassere spill på utfallet av ulike politiske og økonomiske hendelser.

De politiske markedene er der handlingen er, spesielt under presidentvalget. Men selv i mellomtidsvalgene er det spill å lage. For eksempel har kongressvalgene i 2014 11 forskjellige kontrakter du kan kjøpe eller selge. Dette er "vinner-tar-alle" kontrakter som betaler $ 1 hvis det angitte resultatet skjer - vi forklarer om et øyeblikk.

Plasser innsatsene dine

Selv om du ikke betaler provisjoner når du handler på IEM, er du gjøre må betale en engangsavgift på $ 5 for å åpne en konto. Fyll ut det enkle søknadsskjemaet, utfør en sjekk til University of Iowa for den første investeringen din (pluss $ 5 kontoaktivering), og snart vil du være klar til å begynne å handle (eller gambling, investere - uansett hva du vil kall det).

Nå, for å forklare hvordan systemet fungerer, la oss se på hvordan man kan satse på demokraterne som får seter i senatet i høst. Først leser du prospektet for det amerikanske senatkontrollkontrolvinder-tar-hele-markedet i 2014. Du noterer symbolet som brukes til kontrakten du vil kjøpe. I dette tilfellet er "DS.gain14" det du leter etter. Utbetalingen er tydelig angitt:

DS.gain14: $ 1 hvis demokratene har mer enn 53 senat seter; $ 0 ellers.

Ifølge prisnotering siden, er prisen for "DS.gain14" $ 0,04 da jeg skriver dette innlegget. Klart vurderer markedet muligheten for at demokratene får plass til å være et langt skudd. En pris på fire cent per kontrakt antyder at markedet anslår at det bare er en 1-i-25 sjanse for at det skjer.

Kanskje du liker lange skudd, så la oss si at du kjøper 2000 kontrakter for totalt 80 dollar. Nå kan du vente på valgdagen. I så fall vil du enten miste alle pengene dine eller ha en $ 2.000 betalingsdag (ikke dårlig for en $ 80 innsats), fordi kontraktene vil betale seg på $ 1 hver eller ingenting.

Men Du kan også selge noen eller alle dine kontrakter før utløpet. Aktive handelsfolk kan kjøpe og selge de samme kontraktene mange ganger før et valg. Den historiske prisgrafen viser at DS.gain14 handlet så høyt som $ 0,15 tidligere i år, så kanskje det vil hoppe tilbake til minst $ 0,08 på et tidspunkt, og du kan selge for en fin 100% gevinst.

Eller, hvis det treffer $ 0,08, kan du selge 1000 av aksjene dine for å få tilbake din opprinnelige investering, og hold resten for en mulig langskuddsbetaling på $ 1000. Som du kan tenke deg, bruker handelsmenn mange strategier, akkurat som de gjør på lager eller råvaremarkeder.

Fint utskrift

Før du blir for opptatt av muligheten for å gjøre dine fantastiske politiske prediksjonsferdigheter til en levende, bør jeg påpeke et par ting. Først, Du kan bare finansiere kontoen din med maksimalt $ 500. Hvis du mister den første investeringen, er du ferdig, noe som kan være bra. Selvfølgelig, hvis du satser på de lange skuddene, kan du vinne mer enn $ 500, som i vårt eksempel ovenfor.

Det andre problemet er at dette ikke er New York Stock Exchange; det er en liten markedsplass. Som et resultat kan det ikke alltid være nok selgere, slik at du kan laste opp på de lange bildene. Og å prøve å kjøpe tusenvis av kontrakter på $ 0,04 kan føre til at prisen stiger, noe som gjør det vanskeligere å kjøpe så mange du vil.

Med andre ord, dette er bare en morsom måte å spille på politik, og kanskje gjøre litt ekstra penger. Du blir ikke rik, men du vil aldri miste mer enn $ 500.

Din tur: Vil du vurdere å satse på valg?

Skrive Inn Din Kommentar