Mat

Den ultimate veiledningen for å spare penger hos Meijer Med mPerks

Den ultimate veiledningen for å spare penger hos Meijer Med mPerks

På mange måter er klippingskuponger en hobby som alle andre.

Det er en lært ferdighet som blir bedre med praksis. Noen mennesker bry ikke med det i det hele tatt, mens andre gjør det til noe som en ekstrem sport.

Saken er, kupong er kanskje den eneste hobbyen - i det minste den eneste juridiske - hvor det eneste formålet er å få deg gratis penger.

Ja, du kan selge dine strikkede varer på Etsy eller ta din kunstskøyteprosessprofil ... men kuponger er gratis penger. Det er bortkastet ikke minst prøve å dra nytte av dem.

Hvordan Meijer mPerks hjelper deg med å spare penger hver gang du handler

Uansett hvor du faller på kupongspekteret, er det alltid fint når en butikk gjør spare penger bare litt enklere.

Så vi elsker Midwestern superstore Meijer mPerks system, som sporer i butikkbelønninger, kuponger og besparelser med bare et museklikk eller en flick på en smarttelefonskjerm.

Slik bruker du Meijer mPerks.

1. Registrer deg

Registrering er rask og enkel - skriv inn ditt navn, e-postadresse, passord og postnummer.

Du vil gi systemet ditt telefonnummer og opprette en PIN-kode for å gjøre det enkelt å få tilgang til belønninger i butikken - Ingen komplisert passordminning nødvendig!

P.S .: Vi elsker at mPerks forlater sine e-post og tekstvarslings abonnementsmuligheter UNCHECKED som standard! Vi ser din respekt overfor våre Innboks Nullspill, Meijer, og takk.

Forsiktig Penny Hoarders bør gå videre og sjekke minst en av disse boksene - å registrere seg for nyhetsbrev på butikk er en sikker måte å lande eksklusive besparelser, tilbud og freebies.

2. Tilpass dine belønninger

Meijer tilbyr en unik besparelses mulighet til kunder i sine personlige fordeler.

Det er enkelt, virkelig: Bare velg en av de personlige fordelene.

Hvis du bruker det angitte beløpet i kategorien innenfor belønningens tidsparametere, vil du motta en kupong for godbiter som prosenter fra din neste shoppingtur.

For eksempel valgte jeg Fresh Fruit personlig belønning.

Hvis jeg kjøper $ 25 verdt frisk frukt i løpet av de neste fire ukene, vil jeg tjene $ 3 av min neste shoppingtur.

Siden jeg nok bruker $ 25 på produsere denne uken alene, er denne belønningen i utgangspunktet garantert kontant tilbake - bare for å kjøpe det som allerede var på min handleliste.

Du kan velge opptil tre belønninger kategorier, som spenner alt fra elektronikk til merkespesifikke fordeler - nåværende kampanjer inkluderer Purina og Unilever.

Det er enda en "total kjøp" belønning: Tilbring $ 200 i fire uker for å få $ 7 tilbake.

Du bruker $ 50 per uke på dagligvarer, ikke sant?

Bam. Gratis penger.

3. Fyll oppskriftene dine

Under kategorien "Belønninger" av mPerks vil du legge merke til en underkategori for apotek.

Hvis du regelmessig fyller resepter, vil du definitivt klikke på det for å få flere gratis ting.

Når du fyller fem resepter hos Meijer, tjener du en kreditt du kan søke mot en rekke verdifulle belønninger.

For eksempel er to studiepoeng bra for 10% av din dagligvarehandel, helse og skjønnhetsprodukt totalt, eller $ 20 av hele handlekurven din neste gang du kommer inn i butikken.

Ser ut som at medisinen er bra for deg ... og din lommebok.

4. Klippkuponger

Sett saksene ned.

Ved hjelp av mPerks kan du nå klippe kuponger digitalt. Når du oppgir ditt mPerks belønningsnummer i butikken, gjelder kupongene automatisk for bestillingen din.

Det digitale klesystemet selv er fantastisk - siden anbefaler kuponger basert på dine shoppingvaner, og du kan også søke etter kuponger etter navn.

Hvis du ser en kupong du ikke er interessert i, kan du la systemet vite at det ikke er for deg med "No Thanks" -knappen.

Så, du vil optimalisere hvilke kuponger du ser og spare tid du ville har brukt raking gjennom fremmede avtaler du ikke vil klippe.

5. Betal Smart Way

Penny Hoarding råd verdt å gjenta: Du kan gjøre noe bedre ved å stable det.


Selv om du ikke holder Meijers proprietære mCard, betaler du for dagligvarer med et kontantkortbelønningskort som automatisk gir tilbake en brøkdel av hver dollar du bruker.

Du kan også bruke nettsteder som Raise for å finne rabatterte gavekort som bare bar litt mer av din totale kjøpspris.

Men hvis du er En mCard-holder, du har lykke.

Kortinnehavere påløper poeng som de bruker med sine mCards, og du vil til slutt låse opp fantastiske belønninger som 15% av total generelle varer og 5% av dagligvarebutikk, helse og skjønnhetspleie.

Kortet har også andre fordeler, som å spare deg for 5 cent per gallon på alle bensinstasjoner i Meijer, og gir deg tilgang til spesielle arrangementsdager med eksklusive besparelser.

Du får også 10% av ditt første kjøp på ditt nye kort - så lag det for en stor!

6. Bli organisert og oppdatert

Siden du allerede har satt til side saksene, er det på tide å bølge farvel til kupongbinderen også. Og din clunky håndskrevne handleliste, mens du er på den.

Hold styr på dine kutte kuponger, belønninger du har tjent og belønninger pågår i mPerks digitale lommebok.

Det er enda en innebygd handlelisteapp, og du kan enten skrive ut listen din eller dele den via e-post.

Du kan til og med aktivere digitale kvitteringer for å generere digitale kopier av kjøpskvitteringene du samler over tid, slik at du kan holde faner på utgifter uten å samle en masse papir.

Systemet vil også spore dine totale Meijer utgifter - og besparelser. Bare se etter dine oppdaterte besparelser i øvre høyre hjørne av grensesnittet.

7. Spar penger ... og tid!

MPerks gjør det enkelt å spare penger hver gang du handler hos Meijer - og du trenger ikke å faktor i en ekstra time i uken for å søke i rundskrivet og kutte langs stiplede linjer.

Heck, du kan til og med bruke retroaktivt dine mPerks-belønninger mot kjøp hvis du ved et uhell glemmer belønningsnummeret ditt i butikken.

Klart, Meijer ønsker å hjelpe deg med å lagre ...

Og hvorfor skal du nekte dem?

Din sving: Bruker du Meijers mPerks-system?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt.

Skrive Inn Din Kommentar