Forsikring

Skal du kjøpe livsforsikring for barnet ditt?

Skal du kjøpe livsforsikring for barnet ditt?

På fjernsyn har du kanskje lagt merke til Gerber-reklamen som snakker om å kjøpe en livsforsikring for barnet ditt.

Spør noen foreldre hvor langt de ville gå for å beskytte sitt barn, og de fleste ville fortelle deg så langt de måtte gå.

Spør noen økonomisk ekspert om å kjøpe livsforsikring for barn, er fornuftig, og du kan få en øre med halvstemme ja for forsikring og den andre halvdelen stemmer nei.

For meg er jeg definitivt på "nei" siden. Hvorfor spør du? Vi kommer til det i et øyeblikk.

Plussiden

Mange hevder at å kjøpe en livsforsikring for barnet ditt, er en billig pengebevegelse som vil være gunstig i fremtiden. Det kan være en effektiv plan for fremtiden hvis barnet skal vokse opp med helseproblemer eller ha familiehistorie om helseproblemer som ville gjøre det vanskelig for dem å bli forsikret som voksen. Vanligvis livsforsikring er basert på hvor mye inntekt du tjener. Siden du ikke kan gjøre en nøyaktig antagelse om hvor mye penger barnet ditt vil gjøre i fremtiden, kan du bruke egen inntekt som retningslinje.

Ulempen

Ekspertene som anbefaler mot livsforsikring for barn, føler generelt at retningslinjene er utdaterte, og det er nå bedre alternativer for å investere i barnets fremtid. De føler at andre ressurser som 529-planene kan være bedre egnet for fremtidige besparelser. Ikke alle kjøper sine barns livsforsikringer i dag. Hvis det er dekning, er det generelt bare å dekke kostnadene ved begravelse dersom noe skulle skje, vanligvis rundt $ 5000.

Personlig har jeg kommet over flere klienter som var "solgte" livsforsikringer for at barna hadde forsikring på dem, samt et besparelsesverktøy for når de blir eldre. Nå som barna er eldre, blir foreldrene skuffet (jeg er fin her) at kontantverdien ikke har akkumulert nesten like mye som de ble ledet til å tro. Hvis du blir solgt livsforsikring som investering stopp og husk dette:

Livsforsikring er ikke en investering. Periode.

Jeg har ikke og har ikke tenkt å ta ut en livsforsikring på barna mine. Vi startet 529 planer for både så vel som varemerker som vi har brukt til å kjøpe aksjesertifikater. Da de blir eldre, vil jeg også planlegge å åpne Roth IRA for dem så fort de har tjent inntekt (Pappa er klar til å få dem på lønnen 🙂) Fra slutten ser jeg bare ikke behov for livsforsikring på dem. Amy jeg galt? Jeg er sikker på at andre har sin mening om emnet, men det vil ikke få meg til å skifte meg.

Slik kjøper du et barns forsikringspolicy

Hvis du absolutt føler at du må ha en slags livsforsikring på barnet ditt, er det en strategi som mange økonomiske eksperter kan være enige om. I tillegg til å ha en livsforsikring, er det også god økonomisk praksis å benytte andre besparelsesverktøy. En foreldres beste innsats er å kjøpe en 20-årig politikk som er fornybar og senere kan konverteres til hele livsforsikringen.

For eksempel kan en $ 10.000 politikk senere økes til $ 280.000 i forsikringsdekning. Som voksen vil barnet ha livsforsikringsdekning uten medisinske tester og prosedyrer. Noen bruker også livsforsikringer som en måte å investere penger på. Siden du er skattepliktig på gevinsten av investeringen, er de første uttakene fra skattefrie premiene. Dette vil ikke være en erstatning for når de har en familie og trenger 1 million i livsforsikring, men hvis de har noen helseproblemer, gir de dem noe.

Etter at du har brukt alle premiefondene, kan du ta et lån mot gevinsten skattefri også. Du må holde politikken for livet ditt, eller du må betale skatt på beløpet som er tatt.

Ikke en Guilt Trip

Dessverre er det ubehagelige agenter som vil dra nytte av en forelder og bruke skyld som salgstaktikk. Når jeg hører historier som dette, sykler det meg. Innkjøp livsforsikring er et økonomisk smart trekk og bør ikke gjøres rett og slett fordi du elsker barna dine.

Men hvis du som foreldre ikke har tilstrekkelig livsforsikring selv eller ikke nok til å gå mot pensjonskontoene dine, bør du ikke bruke penger på å forsikre barna dine.

I tilfelle noe skjer med deg, vil barnet ditt ikke ha noe å falle tilbake på. Se gjennom dine egne forsikringsbehov, spesielt ettersom familien din endrer seg. Snakk med forsikringsagenten eller finansiell rådgiver og sørg for at forsikringsbeløpet er tilstrekkelig til å dekke dine egne behov før du kjøper et barns policy.

Politikken er gjenstand for betydelige avgifter og gebyrer. Investeringsporteføljer er utsatt for markedsrisiko. Dødsbidragsgarantier er underlagt det utstedende livsforsikringsselskapets erstatningskrav. Lånene vil redusere politikkets dødsfordel og kontant overgivelsesverdi, og har skattemessige konsekvenser dersom policyen bortfaller.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar