Penger

Slik holder du dine tweens underholdt for mindre enn $ 3 per måned

Slik holder du dine tweens underholdt for mindre enn $ 3 per måned

Amazonas Kindle Fire må være en av de kuleste enhetene på markedet for familier.

Amazon ba meg ikke om å skrive det. Jeg tror det på egen hånd - jeg har fem unge nieser og nevøer, og har møtt oppdraget å okkupere en eller flere av dem til en ettermiddag.

Kindle Fire er en relativt rimelig og holdbar nettbrett som lar deg og barna lese, se på TV og filmer, spille spill og mer.

Amazon FreeTime Unlimited lar deg skreddersy Kindle-opplevelsen med et månedlig abonnement på aldersmessige bøker, filmer, show, spill og pedagogiske apper.

Tjenesten sparer penger med ubegrenset tilgang til tusenvis av titler du ikke trenger å kjøpe individuelt. Det filtrerer også ut spill eller apper med kjøp i apper eller annonser, slik at du kan hoppe over overraskelsesregninger fra Amazon.

FreeTime Unlimited nå for barn i alle aldre

FreeTime har vært tilgjengelig på Kindle OS for en stund, først og fremst med titler for barn i alderen 3 til 8.

Men denne uken, Amazon annonserte Tjenesten legger til tonn nytt innhold skreddersydd for barn i alderen 9 til 12 år.

"I dag tilbyr FreeTime Unlimited over 13 000 videoer, utdanningsprogrammer, spill og bøker, samt over 40 000 YouTube-videoer og nettsteder - for barn fra førskole til preteen," sa Nate Glissmeyer, Amazon Kids and Families, i en pressemelding.

Du kan abonnere på FreeTime Unlimited for bøker på en Kindle eReader, videoer på en Kindle TV eller bøker, videoer og programmer på en brann-tablett.

Statsmedlemmer får ubegrenset tilgang for ett barn for $ 2,99 per måned og $ 6,99 for opptil fire barn med individuelle kontoer.

Non-Prime medlemmer betaler $ 4,99 per måned for ett barn og $ 9,99 for inntil fire.

Sikker surfing for barn

FreeTime inkluderer en nettleser, som gir barn kontrollert tilgang til over 40 000 aldersrettede YouTube-videoer og nettsteder.

Amazon-eksperter velger og godkjenner videoer og nettsteder som er inkludert i nettleseren for å sikre at de passer for barna dine.

I dag oppdaterer Amazon også fjerde og femte generasjon Kindles-programvare for å inkludere FreeTime Smart Filters, som du kan bruke til å finjustere FreeTime-biblioteket for innhold som gjelder for barna dine.

"Yngre barn har fortsatt friheten til å utforske titlene som passer for deres aldersgruppe," sa Glissmeyer. "Mens eldre barn kommer til å spille 'Monument Valley' og se andre kule videoer, apps, spill og bøker som bare passer for dem."

Hva er i biblioteket?

Foreldre til pre-teens kan gjenkjenne de nye titlene i FreeTime-biblioteket - hvis ikke, spør barna.

De kan fortelle deg hva som er kult i disse dager. Noen av bibliotekets populære titler inkluderer:

  • "Sonic the Hedgehog"
  • "Monument Valley"
  • “ICarly”
  • "Star Trek"
  • "The Witch of Blackbird Pond"
  • "The Black Pearl"
  • "Harry Potter"
  • "Scooby Doo"
  • "Disney Junior Appisodes"
  • "Big Hero 6"

Din sving: Bruk barna dine Amazon FreeTime Unlimited?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar