Tilbud

5 Summer Movie Deals for lei barn og foreldre som lengter etter Labor Day

5 Summer Movie Deals for lei barn og foreldre som lengter etter Labor Day

Det er den tiden på året igjen: Barna er ute av skolen, og foreldre prøver å finne ut hvordan de får dem ut av huset, fordi tilsynelatende sommerleir koster $ 11 000.

Vel, sparsomme foreldre som er lei av å høre "Jeg kjeder meg" 19,009 ganger om dagen kan glede meg!

Kinoer rundt om i landet tilbyr gratis og rabatterte barn filmer hele sommeren.

5 Teatre med Sweet Summer Movie Billettsalg

Her er fem teaterkjeder som tilbyr filmbillett tilbud i sommer. Husk at individuelle teaterplaner varierer, så sjekk nettsiden til nærmeste sted for de siste detaljene.

$ 1 filmer på Regal Cinemas Summer Movie Express

Du kan se en annen film hver tirsdag og onsdag til 15. august på deltagende Regal Cinemas på Summer Movie Express. Alle filmer er $ 1 og starter vanligvis kl 10. Sjekk Regal nettside for detaljer.

10 filmer for $ 5 på Cinemark Summer Movie Clubhouse

Gjennom 23. august kan du se en annen PG-nominell film hver uke for $ 1 per film eller betale $ 5 for å se alle 10. Showtimer er klokka 10, og dager varierer fra sted til deltakende Cinemark Theaters.

Og sørg for å skrive ut timeplanen for stedet for å få en $ 2-rabattkupong for en hvilken som helst stor popcorn eller fontenen drikke.

Gratis sommerfilmer på Bow Tie Cinemas

Bow Tie Cinemas viser gratis filmer i løpet av Summer Kids Series. Kom inn på moroa på deltakende steder hver tirsdag og onsdag kl 10:00 fra 19. juni til 15. august.

$ 4 filmer og en KidsPack på AMC Theaters 'Summer Movie Camp

AMC vet at barna bare kan sitte så lenge uten å fitte, så det tilbyr en kombinasjon. Hver onsdag - unntatt 4. juli - kl. 10.00 til 1. august, får du $ 4 billetten din og en KidsPack, som inkluderer en popcorn, drikke og FrootiTooti-frukt snacks.

Summer Movie Camp er bare på deltakende AMCs, så sjekk nettsiden før du laster opp barna. Og for store barn, ikke glem at du alltid kan fange $ 5 filmer på tirsdager med et AMC Stubs-medlemskap.

10 filmer for $ 7 på Harkins Summer Movie Fun

For $ 7, kan du kjøpe et sesongkort til Harkins Theaters 'Summer Movie Fun-serie. Gjennom 3 august kan du se en annen film hver uke kl. 9.45 mandag til fredag. Hvis du ikke vil våren for passet, er enkeltfilmbilletter $ 2 hver.

Og unnskyldte voksne, det er ingen adgang, med mindre du tar med deg et barn. Men Harkins har også en sommerserie for gjester 14 og eldre kl. 10:15 hver uke. Det er begrenset til å velge steder og kun på forespørsel, så ring 480-627-7777 for mer informasjon.

Jen Smith er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun gir pengerbesparende og gjeldsbetalingstips på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar