Penger

8 Awesome AAA-rabatter du sikkert ikke visste om

8 Awesome AAA-rabatter du sikkert ikke visste om

Jeg har hatt et AAA-medlemskap siden jeg var 16 år.

Jeg får et nytt kort i posten hvert år, men vanligvis bare skyv det i lommeboken. Eller jeg glemmer å selv gjøre det, noe som ikke er morsomt når bilen min går ned.

Jeg må begynne å bære den tingen rundt - og ikke bare fordi bilen min ikke alltid er pålitelig. Den $ 66 per år sikkerhet teppe kan hjelpe meg med å spare penger på så mange andre utgifter.

Jo, du er sikkert kjent med de tradisjonelle AAA-rabattene som involverer reise: bilutleie, togbilletter, hoteller og flyplassparkering.

Men det er også mange mindre tradisjonelle muligheter til å spare.

8 AAA rabatter du sikkert ikke visste om

Si - slå på tre - du trenger ikke å slepe bilen din.

Du har fortsatt falt $ 66 på et AAA-medlemskap. Men ved å utnytte disse rabatter, kan du enkelt gjøre opp for den årlige utgiften.

Begynn å blinke det plaststykket for å spare på disse uventede elementene.

1. Mat

De fleste AAA-matrabatter svinger rundt 10%, men utelukker alkoholholdige drikker.

I min region samarbeider Auto Club South, AAA, med en rekke spisesteder fra familieeide kjeder som Joto's Pizza til det mer oppskalere, fiskede i daglige Oceanaire Seafood Room.

Du vil også finne tilbud for fete klassikere som McDonalds og Denny's.

Standout avtale: På Papa John's, ta 25% rabatt på vanlige menyelementer når du bestiller online. Du får en stor toskansk seksost-pizza for bare $ 10,50 eller en av de gigantiske gooey chocolate chip cookies for $ 4.50.

2. Klær

Å finne et klær salg vil gjøre en shopper hjerte gå pitter-patter. Men hvis du har ditt AAA-kort, trenger du ikke vente på salget.

AAA tilbyr en rekke tilbud på klær og - enda bedre - sko. Du kan få 10% rabatt på Adidas Outlet, New Balance, Payless Shoesource og Reebok Outlet.

AAA-bonus: Før du slår opp et kjøpesenter, ring eller stopp av gjestetjenesteskjermen, og spør om de har en VIP-kupongbok eller sparebrosjyre.

Standout avtale: Vis ditt kort på New York & Company for å få 25% av hele kjøpet i butikken. Du får 10% rabatt når du handler online.

3. Resept

Hvis din nåværende forsikring ikke dekker resepter, ikke velger å gå uten. I stedet bruker du AAA og skriver ut et spesielt reseptkort på nettet, eller ring for å motta det via post.

Standout avtale: AAA Prescription Savings-programmet er alt du trenger å vite om. Med ditt nye kort i hånden, vil du være berettiget til å spare opptil 75% av meds for alle i familien din - til og med kjæledyr.

Gå online for å finne apotekslokatorer, og bruk prisberegningsverktøyet for å se hvor mye du kan spare. Programmet fungerer på 90% av apotek, ifølge AAA.

4. Øyepleie

Ser - Se hva jeg gjorde der? - å oppgradere din apotek lesere? Har du problemer med å lage gateskilt? Det kan være tid å se øye legen.

Jeg har hatt briller i mer enn 15 år, og jeg vet at øyeomsorg kan være et problem, men AAA har noen gode tilbud verdt å grave inn i.

Standout deal (s): Lenscrafters, Pearle Vision, Sears Optical og Target Optical alle gir deg 30% rabatt på øynene og briller - selv solbriller. Du kan også få 10% av kontaktlinser.

5. TV og datamaskiner

AAA tilbyr HP og Dell rabatter, noe som er flott hvis du investerer i en ny datamaskin.

Akkurat nå kan jeg få en Dell Inspiron 5000 15-tommers berøringsskjerm for $ 587,99. Jeg vil spare $ 112, i tillegg til Jeg kan kombinere det med andre tilbud og rabatter.

Jeg kunne også kjøpe en TV fra Dell og koble det med en $ 200 rabatt på en ny DirecTV-konto.

Standout avtale: Den ekte MVP-en i denne kategorien går til HP-blekkpatron. Det er en smerte når du går tom og enda mer smerte å kjøpe mer. Gå online, og ta 15% rabatt når du bruker AAA-kortet, pluss få gratis frakt.

6. Blomster

Denne avtalen kommer til nytte for alle de feriene som krever umulige gaveferdigheter, som Valentinsdag, Morsdag og til og med bursdager.

Eller hvis du er i et langdistanseforhold og ønsker å overraske din betydelige andre uten å måtte bake eller bli smidig, så er det din avtale.

Standout avtale: Bestill fra 1-800-Flowers og få $ 20 av kjøpet ditt på $ 79,99. Dette er ikke vanskelig å nå, vurderer prisene begynner rundt $ 40. Med en rask ordre kan du sette din gavegivende angst til å hvile.

7. Fornøyelsesparker

Hvis du bor i nærheten av en fornøyelsespark eller andre attraksjoner som dyreparker eller museer, er det sjanse for at du kan finne en form for rabatt gjennom AAA.

Selv om det bare er $ 1,50 av et spill med minigolf, er det verdt å sjekke ut.

Standout avtale: SeaWorld og Busch Gardens slips for først i denne kategorien for Auto Club South. Ta $ 23 av en dagspass; det er omtrent 25% av detaljprisen på $ 89.

8. Sportsarrangementer

Disse avtalene kan være sjeldne, men de er verdt å se på i dine favorittsportsperioder.

AAA Club South, for eksempel, har rabatter for baseball, hockey, fotball og basketballspill.

Standout tilbud: Akkurat nå kan du få opptil 50% rabatt på Tampa Bay Rays-billetter i utvalgte sittegrupper. (OK, så de er ikke det beste laget, men det er fortsatt en morsom sommeraktivitet.)

Eller hvis du er en Braves-fan, se på de to-til-en-øvre boksene ($ 20-30 verdi) i Atlanta.

Hva er din favoritt AAA-rabatt?

Hvis du leter etter andre tilbud, besøk AAA.com, og logg inn eller opprett en online-konto. Fordi tilbudene varierer fra klubbens serviceområde, vil du ønske å navigere til "Rabatter og belønninger" for å bla gjennom tilbudene dine.

Og vær sikker på at du ofte sjekker inn for nye tilbud, spesielt under "Spesielle tilbud." For eksempel, til 1 september gir AAA deg 15% rabatt på de tre første bestillingene på Jet, et e-handelsområde som ligner på Amazon.

Noen tilbud tilbyr deg også AAA-dollar, som kan gå mot å betale ut årlige avgifter.

I mellomtiden skal jeg bestille en nedsatt stor Papa Johns pizza. Hei, jeg må få pengene mine verdt!

Din sving: Hva er din favoritt måte å spare penger på med ditt AAA-medlemskap?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar