Tilbud

Kjenn dine rettigheter: Slik får du en gratis lomme grunnlov

Kjenn dine rettigheter: Slik får du en gratis lomme grunnlov

Aktuelle hendelser som gjør at du vil ta en titt på dine rettigheter? Har du en liten som lurer på hva denne "grunnloven" handler om?

Vel, takket være ACLU, kan du svare på spørsmålene sine - og din egen! - uten å måtte bruke en krone.

De ACLU gir bort sin lommestørrelse versjon av den amerikanske forfatningen gratis gjennom valgdagen.

Freebie-kunngjøringen kom i fredags, etter en bestemt tale i den demokratiske nasjonale konvensjonen i forrige uke, har du sikkert allerede hørt om.

Khizr Khan, far til en fallen muslimsk-amerikansk krigshelt, tilbød sin kopi til republikansk presidentens nominert Donald Trump under talsmålet i torsdag.

Den amerikanske offentligheten reagerte ved å snappe opp sine egne kopier. Ved lørdag ble 52-siders brosjyre blitt en bestselger, ifølge ABC.

Hvordan få en gratis amerikansk konstitusjon

Selv om brosjyren normalt er priset til en rimelig $ 5 på ACLUs nettsted (eller bare $ 1 på Amazon), Du kan få hendene på det gratis via valgdagen, som faller 8. november i år.

Bonus: Frakt er gratis også!

Å hevde din, bare gå til ACLUs nettsted og legg en kopi i handlekurven. Deretter, legg til kupongkode "POCKETRIGHTS" ved kassen.

Selv om du allerede har en kopi, er det gratis, så hvorfor ikke ta det? Det er et flott verktøy for å hjelpe barna å lære om landets lover, og du kan alltid donere den til biblioteket.

Og som Khan, kan du sannsynligvis tenke på noen som også bør se på det.

Din sving: Vil du dra nytte av denne avtalen om lommeforfatningen?

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget.

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar