Liv

Dette alternativet til pricy treningsmedlemskap kan hjelpe deg med å holde deg fri

Dette alternativet til pricy treningsmedlemskap kan hjelpe deg med å holde deg fri

Gym medlemskap er ikke billig. Fra innskrivningsavgifter til budsjettforbrenning av månedlige utbetalinger, er å betale for å holde seg i form mer torturøs enn Stairmaster.

Det er gratis utstyr på treningsstasjoner i offentlige parker, men vet noen noen gang faktisk hvordan bruk den? Noen av maskinene ser annerledes ut enn de i treningsstudioet - og i stedet for å bruke vektplater for motstand, innlemmer de din egen kroppsvekt.

Istedenfor å gå av disse gratis treningsstasjonene, bør du vurdere å trene på dem. (Ikke sikker på om det er en i nærheten av deg? Søk i denne praktiske databasen for å finne ut.) Ikke bare kan du få en gratis trening, men å trene ute er en fin måte å avbelaste etter å ha satt på skrivebordet i åtte timer.

Ja, du kan virkelig trene gratis

Vi kontaktet Noel Duran, en 25 år gammel sertifisert personlig trener i Tampa, Florida. Han viste oss en total kropp, høy intensitets trening du kan gjøre på dette utstyret i løpet av 30 minutter (eller mindre, hvis du er stresset).

Husk å varme opp musklene dine med en lett fem minutters jog før du begynner. Kroppen din vil takke deg senere.

La oss komme i gang.

Øvelse nr. 1: Walking Lunges

Denne kretsen starter med å gå lunges. Nøkkelen til denne øvelsen er å sørge for at ditt lunging (fremover) ben er 90 graders vinkel fra kroppen din. Stol på meg, du vil begynne å føle brenningen etter noen av disse.

Antall representanter: 12 på hvert ben, totalt 24

modifikasjon: Trinn opp for å balansere

Er du ikke sikker på om du kan gjøre lungene? Ikke noe problem. Finn en benk og steg opp på hvert ben 12 ganger. Jo høyere benken, jo større intensjonen av øvelsen.

Øvelse nr. 2: Benkpress med kroppsvekt

Nå svetter du! Denne neste øvelsen innebærer benkpressmaskinen. Start med hendene som griper håndtakene med armene dine nær kroppen din. For å fullføre denne oppgaven, må du bøye dine pectorale muskler mens du skyver vekk fra kroppen din.

Antall representanter: 12

modifikasjon: Stående push-up, 12 reps

De som trenger en modifisert versjon av denne øvelsen, kan gjøre stående oppstart. Duran anbefaler bruk av benkpressutstyr for stabilisering. For å gjøre push-ups enklere, flytt føttene fremover; å øke vanskeligheten, gå dem tilbake. Hold armene dine i 90 graders vinkel på vei nedover.

Øvelse nr. 3: Lateral nedtrekking

Tid for flere armer. Denne øvelsen vil styrke skuldrene, ryggen, biceps og kjernen. For å fullføre en lateral trekk ned, grip håndtakene med håndflatene dine vendt bort fra deg. Trekk stolpene nedover. Du bør klemme skulderbladene dine mens du fullfører øvelsen.

Antall representanter: 12

modifikasjon: Bruk føttene dine til å hjelpe deg.

Hvis du har problemer med å fullføre en fullstendig sidedunksjon, foreslår Duran at du bruker føttene dine til støtte. Dette vil ta litt vekt av armene dine.

Øvelse nr. 4: Plank

Ifølge Fitness Magazine, kan du ha en sterk kjerne redusere risikoen for skade, øke balansen og til og med forbedre hjertehelsen din. Ta denne øvelsen seriøst - fordelene er mer enn bare å bringe ut den seks-pakken.

For å gjøre en skikkelig plank, kom inn i en push-up stilling og hvil deretter underarmen på gulvet. Elbuene dine skal være rett under skuldrene og kroppen din skal være parallell med gulvet. Motstå trang til å få tush opp i luften - og ikke glem å puste.

Hold i 30 sekunder

Modifikasjon: Bent-knee plank

Plankene er tøffe, spesielt hvis du aldri har gjort det før. Hvis du føler deg selv sliter etter noen sekunder, kan du prøve en modifisert plank hvor knærne er på bakken og bidrar til å støtte kroppsvekten.

Øvelse nr. 5: 30-sekunders sprint på elliptisk

Hopp på den elliptiske maskinen og sprint så fort du kan i 30 sekunder. Nøkkelen her er å øke hjertefrekvensen.

Fint, du er ferdig! Nå fullfør den ovennevnte kretsen to ganger for en full trening, med minimal nedetid. Du har dette.

Hvor mye penger du vil spare ved å dra nytte av offentlige trenestasjoner

Nå som du har en grunnleggende forståelse av hvordan du trener på offentlige trenestasjoner, kan du opprette ukentlige rutiner utenfor i stedet for å bli sittende fast i et treningsstudio.

Ifølge The Penny Hoarder kan treningsmedlemskap på populære kjeder som Crunch Fitness og Anytime Fitness løpe alt fra $ 10 til $ 30-pluss per måned. Og månedlige medlemsavgifter på treningssentre i pricier byer, som YMCA i New York, vil sette deg tilbake mer enn $ 100. Tallene inkluderer ikke årlige og innmeldingsgebyrer, der det er aktuelt - yikes.

Ved å utnytte offentlige trenestasjoner, har du muligheten til å spare penger hver måned. Tenk på alle tingene du kan gjøre med kontanter - start et nødfond eller betal av gjeld.

Det viktigste å huske på, skjønt? Å trene er ikke bare for å se bra ut. Duran sier trening har så mange flere fordeler.

"Det er vanligvis noe dypere bak det som motiverer deg," sier Duran. "Utarbeiding kan øke humøret og det generelle trivselet ditt. Ikke fokus så mye på det fysiske aspektet. "

Sparer penger og føler seg bedre? Nå er det noe vi alle kan få bak.

Kelly Anne Smith er en epost innholdsspesialist på The Penny Hoarder.Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar