Liv

7 måter å kaste barnet ditt på en bursdagsfest som er frugal - men morsomt

7 måter å kaste barnet ditt på en bursdagsfest som er frugal - men morsomt

Det kan være fristende å spare ingen utgifter når det gjelder barnets bursdagsfest.

Noen foreldre går ut på sitt barns spesielle dag, selv går så langt som å ansette gourmetmatere og profesjonelle underholdere. Avhengig av tradisjoner av familie og venner, kan det også være enormt press for å bruke mye penger på bursdagstid.

Mens de årlige feiringene for de små kan bli dyre raskt, vær trygg på at du ikke trenger å holde tritt med Joneses for å ha en morsom, spesiell feiring for barnets bursdag! Nedenfor finner du noen nyttige tips om hvordan du kan spare penger på et barns bursdagsfest.

1. Handel med gaver til et høyskolefond

Ifølge College Board er gjennomsnittlig undervisning for et offentlig offentlig universitet for skoleåret 2016-17 $ 9 650. Over fire år, det legger opp til $ 38,600! Dra nytte av spesielle arrangementer, som bursdagsfest, for å få en oppstart på å spare - det er en fin måte å forhindre høyskolefinansiering på.

Crowdfund barnets høyskole ved hjelp av praktiske nettsider som Future College Fund eller You Caring. Fortell partiets gjester om fondet, og be dem om å vurdere å donere fremfor å kjøpe en gave.

Du kan føle deg ubehagelig og spør etter penger i stedet for en gave, men også vurdere det En gave er mer praktisk for gavegiveren også. Gjester vil spare tid på shopping og innpakningsmaterialer.

Dessuten, hvilken bedre måte å feire barnet ditt på enn å sikre at de vil ha råd til en topputdanning i fremtiden? Et høyskolefond vil være langt mer gunstig for barnet ditt enn leker, mange av dem vil vokse ut eller glemme innen et år.

Dette er en god tradisjon for å begynne tidlig, slik at barnet ditt ikke blir vant til å motta mange bursdagsgaver. Men hvis barnet ditt allerede er vant til gaver, bør du vurdere å kjøpe en gave eller to til barnet ditt og be gjester om å bidra til fondet.

2. Bruk et håndverk som underholdning

Mange kjeder tilbyr bursdagsfestpakker for barn, men prisene har en tendens til å være bratt. En bursdagsfest på Chuck E. Cheese starter på $ 15,99 per barn, og den laveste prisen på partipakke hos Dave & Buster er $ 19,99 per barn. I stedet for å ansette en entertainer som belaster i timen eller kjøper en festpakke på et spillested, sitte med barnet ditt og velg et gjør-det-selv-håndverket fra et nettsted som PBS eller Kidspot.

Mange av håndverkene krever bare noen få billige forsyninger, hvorav noen finner du rundt i huset, som eggkartonger eller papirplater. Disse mini art bøkene fra PBS krever bare en papir dagligvarepose, fargestoffer av ditt valg og saks.

Neste gang du går på dagligvarehandel, be om papirposer over plast. Hvis du har saks og fargematerialer hjemme, voila! Du har nå alt materialet du trenger for et morsomt håndverk uten ekstra kostnad for deg.

For å spare på forsyninger, be inviterte til å ta med de nødvendige forsyningene til en spesiell aktivitet, og bare hvis et barn glemmer, ha noen reservedeler for hånden.

Håndverk er en fin måte å engasjere barns kreativitet på, og det gir gjestene et fint minnesmerke som kan erstatte typiske bursdagsfest, gode poser, sparer deg enda mer penger.

3. Lagre på kaken

Premade ark kaker i dagligvarebutikker kan koste $ 20 til $ 50. Tilpassede kaker fra bakerier kan kjøre enda mer, avhengig av smak og design. Velg i stedet å bake barnets kake fra bunnen av, eller bruk en tidsbesparende boksblanding, som bare koster noen få dollar - eller mindre hvis du bruker butikktilbud og kuponger.

Den beste delen er det barnet ditt vil vite at du har brukt tid på å lage en kake for dem, noe som sikkert vil gjøre dem til å føle seg spesielle.

For å spare på serveringskostnader, bruk ekte tallerkener hvis du har en liten fest, eller kjøp papirplater og kjøkkenutstyr på din lokale dollarbutikk.

4. Spar trærne

Pakker med generiske festinvitasjoner går vanligvis fra $ 5 til $ 10, men tilpassede invitasjoner fra nettsteder som Shutterfly kan koste så mye som $ 2,78 per invitasjon!

Bruk et nettsted som Evite, hvor du kan opprette og sende elektroniske festinvitasjoner for å spare penger og tid. Du vil også spare på kostnaden for porto, som nylig økte fra 47 cent til 49 cent per førsteklasses stempel. Også, hendene dine vil takke deg for ikke å skrive ut alle disse adressene!

Når det kommer tid til å sende takkort til barnets gjester, lagre $ 5 til $ 10 du vil bruke på en pakke med kort og velg et morsomt, gratis e-kort fra Punchbowl i stedet. Siden har mange kreative design, og du vil igjen spare på porto og tid.

5. Dekorer på et budsjett

Ikke bare løpe ut til Party City og fyll kurven din med dekorasjoner. I stedet tenk på kreative, rimelige måter å dekorere på barnas fest.

En måte å dekorere og få barnet til å føle seg elsket, er å skrive ut bilder av dem fra hele året, og sette dem på skjermen i hele huset. De trenger ikke å være i rammer - du kan bare tape dem i morsomme mønstre på veggene. Dine gjester vil gjerne se de morsomme minner!

En annen ide er å ta noen av papirplatene du skal bruke til å servere kake og skrive ett brev med "Happy Birthday" på hver enkelt. Farg platene med barnet ditt, og gjør morsomme motiver. Deretter henger platene opp for å lage en hjemmelaget festdekorasjon.Skreddersydde bursdagsfestbannere på Party City som denne koster vanligvis $ 19,99, så du har akkurat reddet deg selv om $ 20! I tillegg vil barnet ditt ha det gøy å gjøre husfestet klart.

6. Stol på venner og familie

Ikke begrens deg til bare ideene ovenfor. Dine venner og familie er et vell av besparelser. Her er noen ideer for hvordan du kan stole på nettverket ditt for enda mer besparelser:

  • Spør vennene dine og familie om de har egne sparsomme barns bursdagsfest tips for å dele. Du kan bli overrasket over det du lærer!
  • Hvis du har kunstneriske slektninger eller venner, be dem om å frivillig til å fotografere barnets bursdagsfest. Ifølge en Smartshoot-undersøkelse er gjennomsnittlig dagskurs for en profesjonell begivenhetsfotograf $ 1,341, og det kan ikke engang inkludere kostnadene for utskrifter! En venn som også er fotograf, sparer tonnevis av penger og gir deg fortsatt morsomme, kvalitetsbilder som fanger opp alle de spesielle bursdagsminnene.
  • Hvis du planlegger å ha mat til dine gjester, ikke stress på å prøve å lage mat selv, og ikke ansette en matleverandør! Caterers kan kjøre fra $ 10 til $ 25 per person eller mer, avhengig av leverandør og mat valg. I stedet, be dine gjester å ta med en tallerken og servere matpotte-stil. Hvis du har nok gjester, trenger du ikke engang å lage noe selv.

7. Planlegg, planlegg, planlegg!

Nøkkelen til å maksimere besparelsene er å starte planleggingen så snart som mulig. Tidlig planlegging vil sikre at du ikke overskrider budsjettet for festen. Hvis du bruker alle tipsene i denne artikkelen, kan du komme ut av festen i svart, med et høyskolehestegutt for barnet ditt og med noen deilige rester.

Samantha Kolesnik er freelance skribent og uavhengig film produsent. Hun bor i Pennsylvania med sin familie.


Skrive Inn Din Kommentar