Forsikring

Petersen International Underwriters Review

Petersen International Underwriters Review

Visste du at det er mer enn 6000 forsikringsselskaper i USA?

Hvis du handler for en forsikring, har du mange alternativer. Vet du hvilken som er best?

Det er mange forskjellige aspekter du må veie når du handler for forsikring.

Du har sannsynligvis en venn eller fetter som er forsikringsagent. De har sikkert prøvd å selge deg dekning i fortiden, men bare fordi du er relatert, betyr ikke at de er det beste valget.

Hvis du vil ha den beste forsikringsdekning, uansett hvilken type plan du leter etter, må du gjøre mye grunnarbeid. Du må bestemme hvilket selskap som har best dekning, rimelige priser og en solid historie.

Denne artikkelen skal se på Petersen International Underwriters.

Du har sikkert ikke hørt om dem, men du bør inkludere dem i forsikringssøk. De er ikke et husstandsnavn, men de kan være et utmerket valg for deg.

Historie om Petersen Internasjonale Underwriters

Før vi viser deg hvor PIU er i dag, vil vi vise deg hvor de begynte. PIU ble etablert av W. Harold Petersen, som vokste opp i Iowa. Mens Harold vokste opp, så han familiekampen økonomisk på grunn av sin fars ryggradssituasjon.

Selv om Harold gikk til University of California for journalistikk, fant han seg på deltid på Mutual of Omaha. Det er her han ble introdusert til ideen om funksjonshemmedeforsikring.

I 1979 bestemte han seg for å skape sitt eget byrå, Petersen International Underwriting.

Han ønsket å gjøre funksjonshemmede forsikringen enklere. Mens han jobbet med Gensidig av Omaha, så han at klienter måtte kjøpe flere retningslinjer for å beskytte deres inntekt.

For å bekjempe dette, opprettet han en High Limit Disability Insurance Policy.

Etter et par års god forretning ble PIU en coverholder ved Lloyd i 1983. PIU leverer sine egne sitater, og utsteder retningslinjer for Lloyds of London. PIU bygger fortsatt sine planer, og kvaliteten på tjenesten er den samme.

PIU er ikke det eldste selskapet der ute. De har bare vært i virksomhet i nesten 40 år, men de har opplevd mye vekst i de 40 årene.

Evalueringer og økonomi

Når du handler for et forsikringsselskap, er en viktig ting å se på, deres karakterer fra tredjepartsfirmaer. Med hensyn til forsikring er de mest fremtredende vurderingene fra Standard & Poor's, A.M. Beste, og BBB.

Rangeringen for PIU er litt annerledes enn de fleste andre forsikringsselskaper.

De er en dekning av et selskap som heter Lloyd's. Lloyd's er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på og arbeider med over 50 forsikringsselskaper og har over 4000 dekningstakere.

De finansielle styrkeverdiene kommer fra Llyods. For Lloyds har de en A + rating fra S & P, an AA- fra Fitch, og an EN fra A.M. Beste. Alle disse viser utmerket økonomisk sikkerhet og projisert fremtid.

Produkter fra PIU

PIU har en håndfull forskjellige forsikringsprodukter de tilbyr. De selger:

 • Uføreforsikring
 • Livsforsikring
 • Helseforsikring
 • Betinget forsikring

PIU har svært interessante forsikringsprodukter du ikke finner med andre selskaper. Faktisk har de noen av de mest spesifikke og unike planene på markedet.

High Limit Accident Insurance

For å starte, la oss se på ulykkesforsikringen deres. Du kan være så trygg som du vil, men du vet aldri når det kommer til å være en ulykke. Denne planen kan beskytte en enkelt person eller en gruppe personer i tilfelle dødsfall eller dismemberment ved et uhell.

Disse planene ligner en tradisjonell livsforsikring, men de utbetales bare dersom forsikringstakeren passerer på grunn av en ulykke, ikke om de skulle dø av naturlige årsaker.

Med denne policyen kan du få dekning fra $ 100.000 til $ 100 millioner. Et spennende aspekt av PIU ulykkesforsikringsplanen er at den kan tilpasses for situasjoner som krigs- eller terrorzoner.

For omtrent enhver situasjon kan denne ulykkesforsikringen beskytte deg.

For å få High Limit Accident Insurance, er alt du trenger å gjøre ferdig med deres en-siders søknad. Du trenger ikke å ta en medisinsk eksamen. Det er raskt og enkelt.

Helseforsikring

En annen unik forsikring PIU tilbyr er deres helseforsikring. De tilbyr ikke tradisjonell helseforsikring.

I stedet selger de en kortsiktig forsikring som beskytter personer som reiser utenlands, reiser til USA, eller personer som trenger helseforsikring i mindre enn et år.

Deres helseforsikringsplaner er:

 • USAway Major Medical Plan
 • International Major Medical
 • Bridge Major Medical Insurance
 • Ulykke Kun Major Medical

Alle disse planene er utformet for ulike grupper av mennesker, men de er alle enkle måter å få helsedekning uten å måtte hoppe gjennom alle hoops av en tradisjonell helseforsikring.

Deres politikk har meget løse krav. Med de fleste av dem, så lenge du er yngre enn 64 år, kan du få forsikringsbeskyttelse.

Individuell funksjonshemming

De fleste forstår ikke helt funksjonshemmedeforsikring, noe som er en alvorlig feil.

Hvis du skulle bli skadet på jobb, vil Arbeidsgodtgjørelse bidra til å erstatte inntektene dine, men hvis du er alvorlig skadet utenfor arbeidet, vil Arbeiderens Comp ikke gjøre noe.

Hvis du skulle finne deg for syk eller skadet til å jobbe, så kommer du ikke til å få lønnsslippet inn. Dette er hvor en funksjonshemmede forsikring kommer inn.

Hvis dette er noe du er interessert i, bør du vite at PIU er rett og slett et av mange funksjonshemmede forsikringsselskaper, men de har kanskje størst mulige utvalg av produkter.

Individuell High Limit Disability Insurance

Noen arbeidsgivere tilbyr sine ansatte kortsiktig funksjonshemmedeforsikring, som vil bidra til å erstatte lønnsslippet ditt i noen uker eller måneder, men hva skjer hvis du fortsatt ikke kan komme tilbake til jobb?

Det er derfor du bør kjøpe en langsiktig forsikring.

Et interessant aspekt ved PIU-funksjonshemmedeforsikringen er det faktum at det er en egen sysselsetting, total funksjonshemming definisjon. Dette betyr at hvis du er så skadet for å utføre jobben din, kan du få utbetalingen fra politikken, selv om du jobber et annet sted.

Et annet interessant trekk ved denne politikken er hvis du anses å være helt deaktivert, får du en engangsbelønning. De har også noen få ryttere du kan legge på, som en restrider.

Garantert utstedelse Gruppe / Multi-Life Insurance

Hvis du ikke kan bli godkjent for en tradisjonell politikk på grunn av din helse eller eventuelle eksisterende forhold, kan denne garanterte problemstillingen være et godt alternativ.

Så lenge du er innenfor sine aldersgrenser, kan du bli godkjent for en av disse planene. Det er ingen enklere måte å få funksjonsforsikring. Det er ingen medisinsk eksamen eller hoops du må gå gjennom. Påfør og da har du dekning.

Accelerated Disability Benefit til Alder 70

Navnet på denne politikken sier alt. Disse planene er ikke ment å være hovedpolitikken.

Formålet med disse planene er å legge til ytterligere dekning fra en allerede eksisterende plan. Disse planene er vanligvis de siste 5 årene, og du kan få en så lenge du er 35 år eller eldre.

Executive 400 Disability Insurance

Dette er en nisje slags funksjonsforsikring, som ikke kommer til å dekke behovene til de fleste. Disse planene har en maksimal dekning grense på $ 100.000 i måneden, som de fleste ikke trenger nesten så mye dekning.

Disse planene er laget for søkere som driver egen virksomhet eller en person som er en viktig del av sin virksomhet.

PIU selger flere typer funksjonsforsikringsplaner som er tilpasset avhengig av yrket:

 • Leger og kirurger uførhet
 • Tannleger Invaliditet
 • Kiropraktorer funksjonshemning
 • StarCover
 • Entertainment Industry Disability
 • Brokers & Traders Handicap
 • Juridisk faglig funksjonshemning
 • Piloter tap av lisens
 • Blå og grå krage funksjonshemning

Vi kommer ikke til å detaljere alle disse planene, fordi de er ganske enkle. Du kan gjette fra navnet på planen hva de dekker.

Graded Benefit Disability

Denne planen beskytter 65% av inntektene dine, eller du kan velge et alternativ på 50% eller 80%. Jo mer dekning du vil ha, desto mer betaler du hver måned.

Disse planene er tilgjengelige fra 3 års dekning til 5 års dekning, og omtrent alle yrker er akseptert.

Aksjeopsjon

Denne planen er utformet for høytstående ledere av selskaper som er offentlig omsatt. Hvis du er deaktivert permanent, vil denne regelen utgjøre bonuser på toppen av lønnen din, og opptil 80% av utbetalingen kan være i aksjeopsjoner.

Pensjonskomplettering

En pensjon er en av de beste tingene du kan gjøre for fremtidens økonomi. Hvis du noen gang sitter fast med et funksjonshemning, vil pensjonen ta en stor hit.

Med denne planen blir forsikringstakeren utbetalt balansen av de pensjonsbidragene de ville ha gjort dersom de ikke hadde blitt deaktivert.

Forretningsforsikringsforsikring

Ikke bare selger PIU massevis av individuelle uførhetsforsikringer, men de har også noen forretningsforsikringsforsikringsplaner også. Disse retningslinjene er bygget for folk som enten eier en bedrift eller er nøkkeldeler i deres firma.

Disse retningslinjene inkluderer:

 • Buy-Sell Disability
 • Kjøp-selg pluss
 • Overheadkostnad
 • Personskadeforsikring
 • Kontraktsgaranti
 • Avgangsavtale Disability Insurance
 • Lønn fortsettelse
 • Lån erstatning

Hver av disse retningslinjene har litt forskjellige dekk og beskyttelse.

Hvis du er en av nøkkelpersonellene i organisasjonen din, bør du vurdere å kjøpe en av disse retningslinjene.

Andre produkter solgt av PIU

Bortsett fra deres hovedpolitikk, er det noen andre planer de selger også. Vi kommer ikke til å detaljere dem (de fleste er selvforklarende), men du bør være oppmerksom på alternativene dine.

De har flere betingede forsikringer:

 • Nøkkel til personlig manglende overlevelse
 • Kidnap & Ransom Insurance
 • Brandbeskyttelse
 • Business Loan Unnlatelse å overleve

Fordeler og ulemper ved PIU

Nå, la oss se på noen av fordeler og ulemper ved PIU. Hvert selskap har områder hvor de skinner og andre områder hvor de faller flatt.

En av fordelene ved PIU er alle alternativene de har tilgjengelig.

De har en forsikringsplan for noen av de mest nisjeseksjonene der ute. Som du kan fortelle av dusinvis av funksjonshemmede, har de en plan utformet for hver yrke og person der ute.

De fleste selskaper har en eller to planer og prøver å passe hver søker i disse planene. PIU har mange spesialiserte planer for sine kunder.

En annen fordel ved å kjøpe en plan gjennom PIU er deres akselererte garantiseringsprosess. Uansett hvilken policy du kjøper, blir prosessen rask. Med noen selskaper kan du vente på måneder for å bli godkjent.

PIU gjør det mye raskere.

Ulempen med PIU er enkel, de er ikke best for den gjennomsnittlige søkeren. Hvis du leter etter en enkel livsforsikrings- eller uførhetsforsikring, bør du sikkert se andre steder.

Dette er ikke å si PIU er et dårlig alternativ eller et forferdelig forsikringsselskap. Hvis du er en spesiell forsikringssak, enten høy inntekt eller høy risiko, så kan PIU være den perfekte transportøren.

Hvordan få den beste forsikringsdekning

Uansett hvilken type forsikring du leter etter, eller hvor mye dekning du trenger, den eneste tingen vi forteller alle søkerne er dette, sammenlign. Hvert forsikringsselskap er annerledes.

Selv om to selskaper ser ut til å ha samme plan, betyr det ikke at de skal belaste de samme premiene.

Ved å shoppe før du kjøper, kan du spare tusenvis av dollar i løpet av forsikringspolicyen.

Å finne det perfekte selskapet kan være overveldende. Alle planene, vilkårene og dekningene kan være mind-numbing. I stedet for å kaste bort din dyrebare tid å forske og ringe, bare fortsett å se på våre artikler.

På Good Financial Cents er vi stolte av å gi forbrukerne den informasjonen de trenger for å gjøre de beste valgene for deres forsikringsbehov.

Skrive Inn Din Kommentar