Penger

En annen fordel ved frivillig arbeid: Det kan hjelpe deg med å tjene mer penger

En annen fordel ved frivillig arbeid: Det kan hjelpe deg med å tjene mer penger

I fjor frivillig jeg med Habitat for Humanity. De skaper rimelige boliger, og jeg elsker arbeidet de gjør, men jeg hadde også et annet motiv; Jeg ønsket å lære verdifulle ferdigheter. Jeg rammet hus, satte opp sidespor, og gjorde innvendig og utvendig maleri.

Opplevelsen førte til betalt malerjobb, og jeg likte arbeidet. Nå som jeg føler meg komfortabel, kaller meg selv en maler, har jeg ansettelsesmuligheter eller kan til og med starte en malerivirksomhet.

Poenget er at frivillig arbeid med ideelle organisasjoner er en mulighet til å hjelpe andre mens du hjelper din egen økonomiske fremtid.

Bortsett fra tilfredshet med å jobbe for en sak du bryr deg om, her er noen av de personlige fordelene du kan få som frivillig:

 • Et bedre CV
 • Markedsførbare ferdigheter
 • Kunnskap som trengs for en fremtidig virksomhet
 • Nettverksmuligheter
 • En jobb med organisasjonen som du frivillig
 • En jobb med en bedrift eller non-profit som gjør relatert arbeid

Frivillig arbeid fører til ferdigheter som kan føre til bedre lønn

Å jobbe som frivillig er kanskje den enkleste måten å raskt forbedre ditt CV, noe som kan hjelpe deg med å tjene mer nedover linjen.

For eksempel, hvis du frivillig forvalter Facebook og Twitter-kontoer for en lokal veldedighet, kan du legge til "sosial media manager" til din CV. Og å administrere telefonbanken for noen frivillige innsamlingsarrangementer gjør deg til en "call center manager". Hvis du vet hva slags arbeid du vil ha, men har det vanskelig å bli ansatt, hvorfor ikke hjelpe andre mens du får den erfaringen arbeidsgiverne ser til?

Ferdighetene du utvikler og kunnskapen du får som frivillig, kan være verdifull på en rekke måter. De kan føre til jobber og næringsliv til å begynne med, men da jeg frivillig til Habitat for Humanity, tenkte jeg som en investor. Jeg håpet å gjøre rehabiliteringsarbeid på hjem, slik at jeg kunne føle seg mer komfortabel å kjøpe, fikse og selge et hus for profitt.

Uansett hva dine mål er, opplist de ferdigheter og kunnskaper som vil hjelpe. Deretter vurderer hvilke frivillige muligheter som kan gi dem.

Hvordan Frivillig arbeid kan utvide ditt faglige nettverk

På en undersøkelse gjort av Fidelity Charitable, er en tredjedel av frivillige under 35 år oppført som en av deres motivasjoner "for å være profesjonelt nettverk." Hvis dette er et av målene dine, begynn å finne ut hvem du vil nettverk med. Deretter kan du se dem opp online for å se hvilke veldedige organisasjoner de jobber med.

Målet ditt kan være å få en jobb i organisasjonen som du frivillig. To av de mannskapsforvalterne jeg jobbet med på Habitat for Humanity startet som frivillige, men de hadde begge vært på lønn i over 15 år på det tidspunktet. En artikkel på idealistcareers.org profilerer en kvinne som frivillig med en familieorganisasjon og fikk en betalt stilling der innen en måned eller så. Sunshine, en DJ på community radiostasjon KKFI, startet som en frivillig før han ble ansatt for å gjøre sitt eget show. Historier som disse er vanlige.

Selvfølgelig kunne den frivillige tiden på radioen ha ført Sunshine til en jobb på en annen radiostasjon. Når du har den erfaringen på ditt CV, er det mange muligheter.

Finne de beste frivillige stillingene

Hvis du bare vil jobbe med å utvikle dine organisatoriske ferdigheter, kan du frivillig for noen av de store og kjente antrekkene som Røde Kors. Men det er også mange andre ideelle organisasjoner du har sikkert aldri hørt om det tilbudet muligheter til å få svært spesifikke ferdigheter og kunnskaper. Heldigvis kan du finne disse enkelt på nettet.

En stor ressurs er Volunteer Match. På deres hjemmeside kan du skrive inn din plassering, og du blir bedt om å velge en kategori eller søke etter søkeord. Hvis du bor i en liten til mellomstor by, klikker du bare på søkeknappen uten å skrive inn noe for å få alle resultatene. Jeg gjorde det for Napoli, Florida, og det var 107 oppføringer av frivillige muligheter. Jeg kunne…

 • Vær dyrtolk på dyrehagen
 • Vær en veileder
 • Værtutvekslingsstudenter
 • Gå hundene på dyret
 • Gi hårklipp og salongtjenester
 • Være en naturalist
 • Planlegg fundraising arrangementer

Som dyreinterpreter for dyrehagen får du "tilbringe tid med løver, tigre, giraffer, hyener og mange flere." Dette kan være nyttig hvis du ønsker å starte en karriere i dyreopplæring eller bare ønsker å jobbe i en dyrehage . Denne oppføringen nevner flere andre stillinger i dyrehagen, blant annet å jobbe med hagebrukspersonalet for å ta vare på eksotiske planter, og å organisere spesielle arrangementer.

Det er 100 andre muligheter oppført hvis ingen av dem ser bra ut til deg. En adopsjons kennel trenger frivillige til "Happy Tails TV Show." Det innebærer fire timers arbeid hver måned. I tillegg til å jobbe med dyrene og kameraene, må du til tider vises på TV. Se hvor lett det er å legge til "TV-personlighet" til ditt CV?

Din tur: Har frivilligarbeid noensinne ført til en jobb eller annen økonomisk mulighet for deg? Del dine historier og kommentarer nedenfor ...

Skrive Inn Din Kommentar