Penger

Hvordan kle seg i en morsom kostyme kan tjene penger

Hvordan kle seg i en morsom kostyme kan tjene penger

Hver del av ham var malt sølv, inkludert øyelokkene hans. En mengde samlet seg rundt seg på et gatehjørne i Baños, Ecuador. Jeg droppet en mynt i den spaltede boksen til føttene, og han rykket inn i bevegelse, gjorde en robotytelse i et øyeblikk før det ble fryset i en ny posisjon, venter på neste mynt.

Det var et bra show, men fyren jobbet altfor hardt for de få mynter han laget. Og selv om sjonglere og gitaristene vi senere så på Boulder gatene, gjorde Colorado mye mer penger, de må ha praktisert i årevis. Så gjorde en busker i San Francisco det klart Du kan tjene penger som street performer uten hardt arbeid eller ferdigheter.

Ironisk nok var han en annen høy robot, men i en mer komplett kostyme, så han ikke trengte å male sin hud. Alt han måtte gjøre til, ble satt på sin glitterdekkede, syv fots høye, lilla alien robotdrakt.

Han utførte ikke engang i tradisjonell forstand - han gikk bare opp og nedover fortauene på Fisherman's Wharf og tiltrukket oppmerksomhet. Folk ba om å få bildene tatt med ham, og ga ham vanligvis et par dollar som et tips (vi gjorde). Jeg skjønner han gjorde minst $ 20 per time hvis han bare jobbet opptatt på kaien.

Er dette den enkleste Busking?

Busking utfører på gaten for tips, og inkluderer å spille musikkinstrumenter, gjøre magiske triks, synge, svelge sverd og så videre.

Jeg vil ikke svelge et sverd, og jeg kan ikke synge eller spille gitar. Faktisk hater jeg ideen om å sette på et show for folk. Så etter flere år med å ha gleden av å oppleve gatene i hjemmet og utenlands, hadde jeg aldri en gang tenkt på å bli busker ... til den dagen i San Francisco. Enkelhet, total ikke-nødvendighet av dyktighet, og lommer full av valuta appellerte umiddelbart til meg.

Hvordan komme i gang

Du trenger bare to ting. Den første er en god, oppsiktsvekkende kostyme. Du kan sikkert kjøpe en på en lokalt kostymbutikk, eller finn en online. Du kan også lage en, selv om bare å endre en eksisterende for å gjøre det bedre, er det sannsynligvis mye lettere.

Her er noen muligheter for kostymer som vil tiltrekke seg oppmerksomhet og få folk til å ta sitt bilde tatt med deg:

  • Robot
  • zombie
  • Romvesen
  • Giant frosk
  • varulv
  • Hai
  • kjendis
  • President
  • Sjimpanse
  • Alt som er relatert til ditt område - kanskje et gigantisk øre av mais i et oppdrettssamfunn, eller en avskyelig snømann i en skisted

Selvfølgelig, hvor mye du kan gjøre, avhenger av hvor du jobber. Bli med på et online busking forum, og du vil finne gode råd om hvor du skal utføre og hvordan du skal håndtere byer som regulerer buskers. Hvis folk ikke får ideen, legg et tegn på ryggen som sier "Ta bildet ditt med meg; tips verdsatt. "

Selv om du bor i en liten by som ikke er veldig opptatt, kan du fortsatt gjøre dette under festivaler og andre ganger når gatene er fulle. Eller kanskje du er litt for sjenert til å utføre hvor du bor. I så fall kjør til nærmeste by som har gatene fulle av turister og begynner å gå blant dem. Lykke til!

Din sving: Vil du vurdere å kle deg i kostyme og ha bildet tatt med folk for tips?

Skrive Inn Din Kommentar